Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României

<p>&#160; &#160; &#160; Rusia operează deja printr-un război electronic care este activ inclusiv în zona de Est a României. Oricât de alarmantă vi se pare această informație, ea cuprinde esența unui raport publicat pe 10 mai 2024 de o instituție oficială aflată în subordinea Ministerului român al Afacerilor Externe. Este vorba despre Centrul Euro-Atlantic pentru [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Deturnare de fonduri … din banii copiilor defavorizați la Primăria lui PIEDONE!

<p>Având în vedere ultimele dezvăluiri ale postului Realitatea Plus, iată că aceste lucruri se confirmă. Astăzi, este vorba de viceprimarul Mircea Nicolaidis care sfidează legile achizițiilor publice și își permite să încheie contracte pe bandă rulantă. Acesta gestionează cea mai importantă direcție &#8211; D.G.A.S.P.C. sector 5. Din informațiile intrate în posesia noastră, se pare că [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Pe cine are Piedone la Curtea de Conturi?

<p>Oare cine se spovedește la starețul Nectarie de la Sihăstria Putnei și are legături cu domnul Cristian Popescu Piedone? Menționăm că persoana respectivă lucrează într-o poziție de conducere la Curtea de Conturi a României! Să se știe că se știe!</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

De câte MANDATE are nevoie Nicușor Dan ca să refacă Cișmigiul?

<p>Cel mai frumos parc din București a ajuns o adevărată pârloagă în patru ani ! Nicușor Dan reabilitează Parcul Cișmigiu „cu țârâita”. Azi anunță că a refăcut o alee, după ce acum un an se lăuda că a refăcut un pod. Rezultatul? Locația arată în continuare ca o pârloagă, cu alei sparte, bănci rupte și [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Mirel Palada condamnat la muncă la Administrația Cimitirelor

<p>Curtea de Apel București s-a pronunțat în cazul sociologului Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului României, care a fost condamnat definitiv la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare, respectiv la 3 luni de muncă în folosul comunității.  Mirel Palada a intrat în atenția autorităților după ce s-a urcat băut la [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Poliția locală sector 2- umilință și batjocură …AȘA SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU

<p>Politia Locala Sector 2 &#8211; umilinta si batjocura la adresa salariatilor Domnul “milițian” Anghelus Adrian si Domnul Toma Adrian, noul director  pe care  l-a investit actuala conducere umilesc personalul administrativ de curatenie, care este obligat sa se descalte la intrarea in birourile personale că doar și au luat oameni “pe persoana fizică” sclavi care sa [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Amenințări si santaj in sectorul 2 al Capitalei Europene Bucuresti

<p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

În speranța că va fi reales primar al sectorului 2….să sperăm ca NU, Radu Mihaiu …

<p>Conducerea Politiei Locale Sector 2, la ordinul Primarului Radu Mihaiu, a dispus politistilor locali, in cursul zile  de luni, dupa sedinta de comanda saptamanala de la Primaria Sector 2,  sa lase in pace Asociatiile de proprietari, agentii economici si cetatenii Sectorului 2, sa nu aplice amenzi, indiferent de constatari, pentru a nu supara comunitatea pe [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Să cunoaștem candidații la primăria Corbeanca

<p>Având în vedere că mai sunt 3 săptămâni până la alegerile din iunie, dorim să prezentăm candidații la primăria unei comună extrem de importante aflată la doi pași de capitală, după cum urmează: Adrian Hojda din partea formațiunii AUR Ștefan Apăteanu din partea USR Nicu Alexe din partea alianței PSD-PNL Având în vedere că această [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Șoferii prinși conducând băuți sau drogați pot rămâne fără permis timp de zece ani

<p>&#160; &#160; Parlamentul a adoptat marți proiectul de lege care prevede că şoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis auto. „Practic, din momentul promulgării şi intrării în vigoare, oricine este depistat în trafic, la volan, conducând sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, va primi, pe lângă condamnare şi [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Caracatița lui Nicușor Dan din Primăria Capitalei

<p>Caracatița din jurul primarului general al Capitalei s-a întins din ce în ce mai mult în administrația publică și ajunge la zeci oameni de încredere care se bucură de locuri călduțe pe funcții publice bine garnisite. Surse din Primăria Capitalei ne-au ajutat să surprindem rețeaua formată de oameni loiali ai lui Nicușor Dan, construită cu [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

O întrebare pe zi azi candidatul PSD la primăria sectorului trei dl Robert Negoitā

<p>Este adevărat câ la ultima donare de sânge, sângele dumneavostrǎ a fost respins deoarece era neconform??? din regulament reținem pentru ce afecțiuni și din ce cauze se respinge donarea: afecţiuni cardiovasculare (inclusiv hipertensiunea arterială cronică în tratament, angina pectorală); traumatisme craniene cu sechele; etilism cronic; schizofrenie; epilepsie; hepatită cronică, ciroză hepatică; sifilis; pancreatită; cancer, leucemii; [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

S-a încheiat play-out-ul: FCU Craiova și FC Voluntari retrogradează

<p>&#160; &#160; S-a încheiat play-out-ul: FCU Craiova și FC Voluntari retrogradează direct, Dinamo și FC Botoșani merg la baraj, Poli Iași continuă sigur în Liga 1. 1. Un pariu: Dinamo și FC Botoșani vor rămâne în SuperLiga Cândva un club legendar, Dinamo a ajuns să tremure pentru menținerea în prima divizie a doua oară în [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor

<p>&#160; &#160; Bătălia pentru salvarea de la retrogradare e mai aprinsă ca niciodată în acest sezon și se dă până în ultima etapă din play-out ♦ Cinci echipe sunt implicate: Botoșani, Voluntari, Poli Iași, FCU Craiova și Dinamo ♦ Fiecare dintre cele 5 poate retrograda direct duminică, pe 12 mai ♦ GSP a făcut toate calculele și îți prezintă situația înainte de etapa 9 din play-out. [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Atenție! Furtună solară de nivel 4/5 !

<p>&#160; &#160; O furtună solară de o intensitate rară se îndreaptă spre Pământ și ar putea provoca perturbări ale rețelelor electrice și sateliților încă de vineri seara, precum și aurore impresionante, au avertizat autoritățile americane, potrivit AFP. &#160; „Suntem aproape siguri că o serie de ejecții de masă coronală, care sunt explozii de particule energetice [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Noi concerte cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi artişti lirici de prestigiu în seria MUSICAL EXTRAVAGANZA la SALA DALLES

<p>  NESSUN DORMA, OF, INIMIOARĂ!, AVE MARIA şi O SOLE MIO sunt următoarele concerte programate la Sala Dalles, în seria Musical Extravaganza. Concertele ce vor avea loc în perioada iunie – septembrie îi vor avea în prim plan pe tenorii ŞTEFAN VON KORCH şi ALIN STOICA, şi baritonii ADRIAN MĂRCAN şi FANG SHUANG, alături de [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Publicăm dreptul la replică al Domnului Florin Ștefan Vasile – Director General D.G.A.S.P.C Sector 2

<p>Urmare a solicitării dvs. privind un drept la replică, vă remit următoarele: În primul rând un, un drept la replica îl poate avea primarul Radu Mihaiu, în opinia mea &#8222;un analfabet funcțional&#8221;, atât prin stilul de conducere (neasumându-și responsabilitatea deciziilor), cât și prin comportamentul și disprețul față de funcționarii public în general (ex .câteva rezoluții [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

A început urmărirea penalā împotriva primarului „Stâlpișor” de la sectorul 2?

<p>Cu privire la articolul din data de 08 mai 2024, ora 09:27: &#8222;Scheme de căpușat statul și spațiile verzi recuperate de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu&#8222; &#8222;Cazul „President” (fostul restaurant Brotăcei) din Parcul Tei este un exemplu „școală” de maltratare a spațiului verde. Un fost director de urbanism din Primăria Sectorului 2, devenit consilier personal [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Andrei Caramitru il spulberă pe Nicușor Dan

<p>&#160; Andrei Caramitru revine cu o analiză tăioasă la situația actuală a Capitalei și a felului în care în cei aproape 4 ani de mandat în fruntea Primăriei Generale a reușit să facă ceva primarul Nicușor Dan. Fostul consilier al președintelui USR ia punct cu punct argumentația celor care îl susțin pe actualui primar general [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

AUR rămâne fără candidat și la Sectorul 2

<p>&#160; &#160; Andrei Tinu (Partidul Republican), candidatul susținut de AUR pentru Primăria Sectorului 2 din București, a anunțat joi dimineață că se retrage din cursa electorală. El se alătură unei liste lungi de candidați susținuți de AUR și lideri de organizații care au părăsit partidul extremist chiar în prag de alegeri, lăsând practic formațiunea condusă [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..