Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

Sondaj la nivel național – noiembrie 2023

<p>@Curs</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Euro 2024.Grupa Romaniei:

<p>România și-a aflat, sâmbătă seara, adversarele de la EURO 2024. „Tricolorii” au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, plus câștigătoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).  Așteptarea a luat sfârșit. România și-a aflat adversarele pentru primul turneu final la care va lua startul după o [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

ROMÂNIA SUVERANĂ trăiește și dăruiește!

<p>Președintele Mișcarea România Suverană, Dna. Carmen Dan: Ostași ai Armatei Române, artiști de mare valoare ai culturii naționale, oamenii simpli, românii adevărați! Toți au fost tratați ca adevărați parteneri de dialog, ca români suverani și auto-determinați în țara lor! Suveranitatea (mai ales în vremurile de restriște pe care le trăim acum) nu este o noțiune [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Calatori prin România azi Frumoasa Bucovină

<p>Profitând de aceasta mini vacanta prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei, ne-am oprit in Vicovul de Jos la pensiunea Enigma Bucovinei unde am fost intampinati de domnul Nelu gazda noastra, om din partea locului care ne a indicat ce putem vizita. Din Vicovul de Jos la doar 5 km se afla Sfanta Manastire Putna Tot [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Antrenor nou la Dinamo Bucuresti!

<p>OFICIAL. Bun venit, Željko Kopić! Clubul Dinamo 1948 București a ajuns la un acord cu Željko Kopić pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei. Željko a fost la prima aventură la un club mare și a rămas cel mai longeviv antrenor al formației Slaven Belupo în istoria de 110 ani a clubului și a [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cu plecăciune, la INIMA României!

<p>Președintele Miscarea România Suverană, Dna. Carmen Dan: Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca NAȚIUNE, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României, artizană a Marii Uniri. Împreună cu o delegație a MRS, mi-am îndeplinit astăzi o promisiune făcută mie însămi. Am depus o coroană de flori [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

<p>De când se știe, romanul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și s-o respectam. La mulți ani române, fii mândru de țara ta! &#160; &#160; &#160; La mulți ani România!</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Medicamentele care pot influența testul antidrog folosit de polițiștii de la rutieră. Printre ele, pastile banale pentru răceală

<p>Doctorii de la Spitalul CFR Timișoara au realizat o lista cu medicamentele ce trebuie evitate atunci când ne urcam la volan. „Medicamentele pot fi cumpărate cu sau fără rețetă si pot să afecteze abilitățile de a conduce mașina sau utilaje grele (moto stivuitor, macara, tractor, etc). De asemenea, sunt anumite categorii de medicamente care pozitivează [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Momentul României Suverane

<p>Este inflație de suveranism pe scena politică din România, dar despre unicul partid care se încăpățânează să existe și să crească, cei care ar trebui să ofere o informare obiectivă românilor &#8222;refuză&#8221; să scrie și să vorbească. Mișcarea România Suverană, pentru că despre acest partid este vorba, produce teamă fanarioților de la putere și stăpânilor [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cherecheș a fugit prea repede…și l-au prins in Germania

<p>„În urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Năravul lui Guru Bivolaru il bagă iar la „zdup” !!

<p>„Guru” Bivolaru a fost arestat în Franța, în urmă cu puțin timp, într-o amplă acțiune a polițiștilor francezi. Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane și răpire și de constituirea unei rețele internaționale de yoga prin intermediul căreia racola femei tinere pe care le agresa sexual. &#160; &#160; @stiripesurse</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Iar am rezolvat-o: Nu e Schengen!

<p>Aderarea României la spațiul Schengen nu va fi pe ordinea de zi a ședinței JAI de la începutul lunii decembrie, susțin surse guvernamentale. Votul privind aderarea nu va fi în întâlnirea programată pe 4 și 5 decembrie. Sursele confirmă informația și spun că Olanda, care încă nu a format un guvern în urma alegerilor recente, este tot [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Piedone face scheme imobiliare cu o pensionară de 87 de ani, aceiași femeie, care face figurație în clipurile lui de pe Facebook

<p>Vă amintiți câtă publicitate și-a făcut Piedone pe facebook, când a regizat o întreagă scenă, cu o pensionară care vindea usturoi pe jos, pe trotuar și pe care a luat-o în brațe și au plâns împreună de parcă erau eroii filmului Titanic ? Despre accesași pensionară este vorba in articolul ce urmează. Domeniul primarului Piedone [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

O intrebare pe zi: Azi, Robert Negoiță se joaca cu… focul!

<p>Este adevarat ca  a izbucnit un incendiu în această săptămână la Școala 54 din sectorul lui Negoiță, iar acesta a fost declanșat din cauza lucrărilor în desfășurare. Consecințele au fost alarmante. Elevii au fost evacuați în grabă, însă o problemă majoră a ieșit la iveală: senzorii de fum erau dezactivați din cauza acestor lucrări, în [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Deși România e sub viscol, a plouat cu demiteri la MAI

<p>In urma ședințelor de analiză managerială desfășurate împreună cu șefi de structuri și la nivelul conducerii MAI, au fost luate o serie de măsuri manageriale. MAI argumentează că schimbările au fost efectuate pentru a„ susține restabilirea unui nivel înalt de eficiență managerială și profesională, precum și a încrederii cetățenilor în lege și autorități”. Astfel, în [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Orlando la Presedenţie!

<p>&#160; Fostul ministru Eugen Teodorovici a anunţat că va candida la preşedinţia României în 2024. El a făcut declarația în cadrul conferinţei „Uniţi pentru Naţiune”, organizată şi susţinută de Blocul Suveranist Român (BSR). „Eugen Teodorovici are doar 52 de ani, cu o carieră bogată, fost ministru în guvernele Ponta şi Dăncilă, nu doar a adus [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

„Dacă Bulgaria şi România sunt în Schengen, cele mai mari porturi europene din Europa vor deveni Constanţa, Varna şi Burgas, Pireu şi Salonic”

<p>Europarlamentarul bulgar Anghel Djambazki (VMRO/Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni din Parlamentul European) spune că întârzierea admiterii Bulgariei în Schengen se datorează intereselor Germaniei şi, într-o oarecare măsură, ale Ţărilor de Jos. Potrivit acestuia, Germania nu doreşte să-şi impună dreptul de veto, însă găseşte alte ţări care să o facă. „Este un vechi truc politic, celebru [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Uluitor: Date despre drepturile femeilor

<p>Date despre violența împotriva femeilor: 1 din 4 români acceptă fără probleme ideea că o femeie nu poate ieși în oraș neînsoțită de partener (Barometrul violenței de gen, Centrul FILIA 2022) 19% dintre români consideră deloc sau puțin grav faptul că o femeie este violată după ce a acceptat să meargă acasă la un bărbat [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

S-a închis la…Poliție !

<p>Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, a hotărât Consiliul de administrație și Senatul Academiei, iar studenții au fost trimiși acasă după valuri de toxiinfecție alimentară în rândul studenților și după apariția pozelor cu mâncarea cu viermi primită de viitorii ofițeri, anunță Sindicatul Europol. „După 10 zile în care [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Amnezia USR-PLUS „FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE” Radu Mihaiu-Alin Vasilica Drugau

<p>În campania electorală din anul 2020 marele slogan al USR-PLUS era &#8222;Fără penali în funcții publice&#8221; Poza este din timpul campaniei USR. Sa revenim la sectorul 2 la domnul primar Radu Mihaiu care se pare ca suferă de o oarecare amnezie în ceea ce privește acest slogan de campanie. În subordinea domnului primar amnezic Radu [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..