Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

Piedone merge la închisoare pentru 4 ani în dosarul Colectiv

<p>Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone &#8211; actual primar al Sectorului 5 &#8211; a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Sentința vine la aproape 7 ani de la tragedia în urma căruia [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

AVANSARI DE NOUA MAI

<p>AVANSARI LA MOSCOVA! Imaginea zilei vine din Piaţa Roşie din Moscova, unde preşedintele Rusiei Vladimir Putin, care a participat la parada militară prilejuită de Ziua Victoriei, şi-a învelit la un moment dat picioarele cu o pătură, gest ce a alimentat speculaţiile existente deja în media, conform cărora starea de sănătate a liderului de la Kremlin [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Florentin Corbuleanu, argatul lui Robert Negoiță, de la electromecanic, la om cu o avere impresionantă

<p>Dacă îi demonstrezi șefului că ești cel mai umil angajat, ai șanse mari să câștigi lunar, doar din leafă, mii de euro și acces la combinații ”legale” de sute de mii de euro sau chiar milioane. Bașca funcții de unde poți controla bani publici și poți deveni peste noapte un om putred de bogat. Unul [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cristian Popescu Piedone, prins pe Aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din țară

<p>Primarul Sectorului 5 a fost reținut, vineri dimineață, pe Aeroportul Otopeni, potrivit QMagazine. Cristian Popescu Piedone a fost dus sub escortă la DNA pentru audieri într-un nou dosar. Potrivit unor informații, edilul de la 5 ar fi vrut să fugă din țară, însă toate detaliile vor ieși la iveală în urma audierilor. Curtea de Apel [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Atentat la BANUL PUBLIC! Robert Negoiță își freacă mâinile de bucurie, iar argații lui trag sforile în Consiliul Local Sector 3

<p>Ședința de Consiliu Local Sector 3 din data de 20.04.2022 s-a desfășurat cu iz de infracțiune cu bună știință. Inculpatul șef, nimeni altcineva decât mâna cu care se folosește primarul sectorului 3 atunci când face treburi murdare: Corbuleanu Florentin. Să ne amuzăm înainte de Sărbătorile Pascale cu Consiliul Local Sector 3 București care, bineînțeles, este [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Puterea Crucii

<p>Puterea Crucii &#160; La Universitatea Lenin din New York, în anul 1936, Beria (ministrul de interne al lui Stalin) le ținea studenților lecții de psiho-politică, cum să strivești un popor. Întâi și întâi să le distrugi inițiativele personale și mai ales personalitățile care se pot ridica din mijlocul lor, adică tezaurul de independență al gândirii. [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Să lăsăm pe Dumnezeu să-și termine Lucrarea

<p>Să lăsăm pe Dumnezeu să-și termine Lucrarea &#160; „- Luați, aceasta este sămânță bună de roșii, de pe vremea lui Ceaușescu!”, îi spuse specialistul, întinzându-i pliculețul cu acea comoară neafectată de timp și mai ales de furia incontrolabilă a lăcomiei genetice. Cu o mână înfășurată într-o vădită emoție, doamna luă plicul cel mic și cu [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Sifonare din banii publici pentru camarila politică – Episodul 3 „Poleiala” cu care se acoperă cei ce conduc Consiliul de monitorizare

<p>Pentru astăzi avem un subiect extrem de interesant și în același timp important pentru dumneavoastră, contribuabilii acestei țări, dar altceva care nu suportă amânare m-a făcut să mă reorientez. Așa că, în continuarea dezvăluirilor despre Consiliul de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități, astăzi ne îndreptăm atenția exclusiv asupra președintelui Emanuel Gabriel [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Pierdere grea pentru Serviciul Roman de Informati

<p>Astăzi general-maior în rezervă Ion Ștefănuț a trecut la cele veșnice. Rămân în urma sa succese pe care le cunosc doar puțini dintre colegi, precum și un spirit care este prezent astăzi în toți cei care formează corpul Brigăzii Antiteroriste. General-maior Ion Ștefănuț era o personalitate puternică, un spirit acut, analitic și perfecționist, atât cu [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Comisar sef Drumariu Cornel, recompensat pentru serviciile aduse camarilei de la Sectorul 3

<p>Fostul comisar sef Drumariu Cornel care a fost seful politiei nationale sector 3 o buna bucata din viata sa si apoi s-a retras in &#8222;glorie deplina&#8221; de la conducerea politiei nationale sector 4 dupa ce a fost prins baut la volan, a fost recompensat pentru serviciile aduse in timpul activitatii sale camarilei politice de la [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Grup infracțional în Capitală! Familia Goleac dirijează totul în administrația din Sectorul 4

<p>Publicația online anchetatorii.ro demască grupurile infracționale care au acaparat Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD, Daniel Băluță. Potrivit jurnaliștilor, cel care coordonează toate „combinațiile” ar fi Marian Goleac, omul care trage sforile pentru absolut tot ce mișcă în sectorul păstorit cândva de Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5. Goleac Marian avea 22 de [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Partidul Alianta Pentru Patrie-Sector 5 anunta inca o primire in randurile sale

<p>Alianta Pentru Patrie Sector 5 Partidul Alianța Pentru Patrie Sector 5, prin domnul Ilie Mario Rafael în calitate de președinte, îl primește cu brațele deschise pe domnul Mustățea Andrei-Victor, fost președinte al Tineretului Social Democrat din cadrul Partidului Social Democrat. Pentru munca depusă în acest sector de-a lungul a cel puțin 15 ani, în interesul [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Un fost Prefect de Bucuresti le spune adevarul gol-golut

<p>În postarea anterioară vorbeam despre “fudulie”, însă de data aceasta trag un semnal de alarmă extrem de serios! Dacă efectele pandemiei, ale sinistrei guvernări PNL-PSD-USR și mai nou efectele războiului din Ucraina ne fac viața un calvar, să știți ca “omul lipsit de inteligență și bun simț” se instalează la putere și la conducerea instituțiilor [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cum va arăta „pasajul viitorului!” Primăria Sectorului 4 îl construiește în sudul Bucureștiului!

<p>Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va putea concura cu cele mai avangardiste și moderne proiecte de infrastructură mare din capitale europene. Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul va avea două benzi de circulație pe fiecare [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Sifonare din banii publici pentru camarila politică – Episodul 2

<p>Cum să transformi o instituție publică în propria ta firmă de publicitate &#160; Continuăm seria de dezvăluiri legate de Consiliul de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabillități cu un nou episod. Așa cum v-am spus deja, mandatul de președinte al Consiliului de monitorizare a venit ca o mană cerească pentru Emanuel Gabriel [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

”Atac la persoană” se relansează în presa online! Noi nu iertăm pe nimeni!

<p>”Atac la persoană” se relansează în presa online! Noi nu iertăm pe nimeni! Publicația va dezvălui pentru dumneavoastră întreaga ”caracatiță” a statului român și va scoate la iveală afacerile murdare ale politicienilor. ”Atac la persoană” vă va prezenta adevărata față a primarilor care conduc în acest moment Bucureștiul, legăturile pe care le au pentru supremație [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Agenții One Star Security au prins mai mulți hoți care au furat circa 500 de litri de motorină dintr-un vagon cisternă

<p>Angajații societății One Star Security SRL din Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi, au surprins mai mulți indivizi în timp ce sustrăgeau motorină dintr-un vagon de tren garat. Agenții de pază și polițiștii de la transporturi i-au prins pe Răzvan Gherman, Vistian Muntean și Aurel Eugen Pănăzan, care au sustras, joi seară, pe [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Fost Colonel in Jandarmeria Romana- arest la domiciliu

<p>Fostul șef al Bazei de Administrarea și Deservire a Jandarmeriei, colonelul Marian Corcodel a fost plasat, miercuri, în arest la domiciliu de judecătorul care analizează cazul său, după ce acesta a încercat manipularea mai multor martori ai DIICOT de a da declarații favorabile lui în instanță. Concret, după începerea judecării efective a dosarului de crimă [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

De ce nu plângeaţi de milă Ucrainei cand…

<p>De ce nu plângeaţi de milă Ucrainei când: &#8211; în 1991, nava Rostock era scufundată cu intenţie şi ne bloca traficul naval pentru 15 ani, aducând pagube de miliarde de dolari statului român? &#8211; în 1997, când România pierdea RUŞINOS Insula Şerpilor, la presiunile Ucrainei, prin &#8222;Tratatul de la Neptun&#8221;? &#8211; în 2021, când Ucraina [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Sifonare din banii publici pentru camarila politica-Consiliului de Monitorizare

<p>Cine este Emanuel-Gabriel BOTNARIU președintele Consiliului de Monitorizare &#160; Puțină lume știe de faptul că în subordinea Senatului României se află o instituție care are ca domeniu de activitate monitorizarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități, condusă din aprilie 2021, de Emanuel Gabriel Botnariu, votat de plenul Senatului pentru funcția de președinte al Consiliului de Monitorizare [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..