Știri din Tricolorul

Ultimele titluri

Se duce naibii lumea… 😞

<p>Se duce naibii lumea… 😞„În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua &#8222;rămas bun&#8221; de la unul dintre cei mai &#8222;buni&#8221; fii ai săi, în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului. Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Cand te vezi prea „mare” dar … nu mai reprezinti nimic cand faci asemenea declaratii

<p>Cozmin Gușă o critică dur pe Angela Gheorghiu după declarația sopranei cu privire la George Enescu, Ciprian Porumbescu și Maria Tănase. Potrivit acesteia tot ce este legat de marile valori ale țării noastre sunt doar legende false și că nu au fost niciodată mari artiști. În cadrul unui interviu acordat în cadrul emisiunii “Ce-i în [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Despre plafonarea preturilor la gaze si energie electrica

<p>În prag de iarnă, facturile la energie și gaze, pur și simplu, au explodat! Românii au devenit victime sigure ale unei liberalizări haotice a piețelor de desfacere, făcută fără a fi gândite cele mai elementare măsuri de protecţie socială. Creșterea prețurilor la energie și gaze au dus la creșterea în cascadă a tuturor prețurilor, inclusiv [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

5 semne ca relatia de cuplu este in pericol si se poate ajunge la divort

<p>5 semne ca relatia de cuplu este in pericol si se poate ajunge la divort Nu este nimic anormal faptul ca fiecare dintre cuplurile care sunt casatorite pot ajunge la un moment dat sa aiba neintelegeri sau sa se contrazica in anumita situatii. Cu toate acestea, daca certurile si discutiile sunt din ce in ce [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Din inima un ajutor pentru parohia Malovat

<p>Parohia Malovăţ Loc. Malovăţ &#8211; Jud. Mehedinţi România Tel. 0724.99.80.86 E-mail: [email protected]     CĂRȚI RARE =SEPTEMBRIE &#8211; 2021=     Vă rugăm să ne permiteți să vă prezentăm  lucrările pe care le avem disponibile în stocul parohiei noastre. Ne exprimăm, totodată, speranța,  că ele vor găsi ecoul cuvenit în sufletul Dvs. și ne veți [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Asociatia Americana de Psihologie: Cum se poate folosi invatarea la distanta in beneficiul copiilor

<p>Asociatia Americana de Psihologie: Cum se poate folosi invatarea la distanta in beneficiul copiilor Desi scolile s-au deschis din nou in acest an este posibil ca nu peste mult timp majoritatea elevilor sa revina la invatamantul online, de la distanta. Acesta a fost adoptat de toate tarile din momentul in care pandemia a inceput sa [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Ce cupluri de vedete internationale s-au despartit in 2021

<p>Ce cupluri de vedete internationale s-au despartit in 2021 Desi sunt celebre si au relatii parca din povesti, lucrurile nu sunt de multe ori asa cum le vedem sau le percepem noi. Vedetele internationale pe care o lume intreaga le cunoaste se afiseaza deseori cu partenerii cu care traiesc o relatie frumoasa de dragoste sau [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Un an (pierdut) cu Nicusor Dan

<p>𝐔𝐧 𝐚𝐧 𝐜𝐮 #𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫𝐃𝐚𝐧… Un an pierdut. Un an în care mult promisa &#8222;apă caldă&#8221; a rămas…rece. Un an în care bucureștenii au învățat ce înseamnă să te călești…18 grade în casă reprezintă &#8222;normalitatea&#8221; în capitalele europene… nu știm care. Un an în care singura promisiune îndeplinită a fost aceea a transformării în #NoulBucurești. O [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

7 tipuri de evenimente culturale la care poti participa in timpul liber

<p>7 tipuri de evenimente culturale la care poti participa in timpul liber Daca nu stii ce sa mai faci in timpul tau liber, trebuie sa stii ca exista o multime de evenimente la care poti participa, mai ales daca locuiesti intr-un oras mare care organizeaza periodic diferite tipuri de spectacole. Toate acestea pot fi organizate [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Ce vedete internationale au socat prin aparitia lor la Gala MET 2021 din septembrie

<p>Ce vedete internationale au socat prin aparitia lor la Gala MET 2021 din septembrie Unul dintre cele mai importante evenimente din lumea mondena a avut loc la New York pe 13 septembrie. Pentru ca in anul 2020 a fost anulat evenimentul, in acest an s-a organizat prima parte a evenimentului, tinand cont de regulile sanitare [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Comunicat de presa Edward Iordanescu

<p>Comunicat de presă Edward Iordănescu! Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, dorește să facă unele precizări legate de editorialul semnat de Cristian Geambașu pe www.gsp.ro în această după amiază: ”Domnul Geambașu, care are nu doar respectul, dar și aprecierea mea, interpretează greșit anumite lucruri. În primul rând, eu nu am cerut, în interviul de la finalul meciului [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Scrisoare deschisa initiativa civica sector 5

<p>Scrisoare deschisă Domnului Klaus Iohannis, Președintele României &#160; 14 septembrie 2021 Domnule Președinte, &#160; Ne adresăm dumneavoastră pentru a trage un semnal de alarmă referitor la ceea ce s-a mediatizat în data de 13 septembrie 2021 cu ocazia începerii anului școlar 2021-2022 de către toată presa națională. Concret este vorba de momentul în care primul [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

5 motive pentru a renova fatada unei case

<p>5 motive pentru a renova fatada unei case Fatada este cea care da unei case un anumit stil si, totodata, are un rol energetic semnificativ. Acestea necesita renovare fie pentru ca sunt deteriorate si imbatranite, fie pentru a completa un proiect de modernizare si redecorare a casei. Lucrarea implica contactarea unei firme de constructii si [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

A murit Ivan Patzaichin » Veste tragică: a încetat din viață unul dintre cei mai mari sportivi ai României

<p>Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 71 de ani. De 3 luni, fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar astăzi a încetat din viață. [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Grid Modorcea despre Maia

<p>&#160; CARTEZIANA Sigur, cititorul care cumpără cartea NU SUNT EU de Maia Morgenstern, este contrariat de acest titlu socratic. Cum adică „nu sunt eu”? Eu nu sunt eu? Maia nu e ea? Titlul este ca o ghicitoare. Nu sunt eu, dar cine ești? Nu ești tu, cea care ne aduci fericirea cu fiecare spectacol, și [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

PNL si debransarea Romaniei

<p>𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 1 Octombrie trebuie să fie termenul de la care să se aplice legea consumatorului vulnerabil, nu 1 ianuarie 2022! PSD nu concepe ca, în plină iarnă, oamenii să abandonați în frig și întuneric! Scumpirile uriașe ale electricității și gazelor, cu peste 70% față de anul trecut, efect al liberalizării [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Precizări ale Ministerului Culturii referitoare la modificarea și completarea Legii nr. 422/2001

<p>25.08.2021 COMUNICAT DE PRESĂ Precizări ale Ministerului Culturii referitoare la modificarea și completarea Legii nr. 422/2001 &#160; Ministerul Culturii dorește să aducă o serie de precizări în legătură cu observațiile apărute în spațiul public legate de prevederile din proiectul de Ordonanță pentru modificarea și completarea Legii nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice. Acesta se află [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Vicepreședintele Eco-Civica, afaceri ilegale în Parcul Tineretului

<p>&#160; Dan Trifu, apărătorul spațiilor verzi și protejatul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, negociază chiolhane la restaurantul Trifoiaș din Parcul Tineretului pe care-l administrează. Cand pozezi ca salvator dar tu &#8230; Desi pozează în protectorul spațiilor verzi, activistul administrează un restaurant construit ilegal într-un parc din centrul Capitalei. Mai mult, pentru amenajarea acestui local [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Guvernul României a aprobat Hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO”

<p>COMUNICAT DE PRESĂ Guvernul României a aprobat Hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO” &#160; &#160; Guvernul României a aprobat astăzi, 11 august 2021, hotărârea privind „Regulamentul-cadru și componența comitetelor de organizare UNESCO”, constituite pentru monumentele istorice înscrise în Lista patrimoniului mondial și a zonelor de protecție ale acestora. De la data intrării [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..

Evenimentele sprijinite de Ministerul Culturii: 6 august – 12 august

<p>Săptămâna ce urmează este încărcată în evenimente culturale desfășurate de către instituțiile din subordinea Ministerului Culturii sau derulate cu finanțare prin intermediul acestora. Suntem invitați, în toată țara, la festivaluri, expoziții sau ateliere, ce se adresează atât adulților, cât și copiilor sau tinerilor. &#160; 9-15 august: Festivalul Independent ANONIMUL &#8211; Sfântu Gheorghe, Delta Dunării. Festivalul Internațional [&#8230;]</p> <p>Post-ul apare prima dată în .</p> ..