Știri din Cotidianul

Ultimele titluri

Patinăm, ne distrăm, dar respectăm regulile anti-Covid

<p>În fiecare seară zeci de entuziaști ai acestui sport se adună la patinoarul din Cișmigiu </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Garda Naţională, vulnerabilă la coronavirus

<p>Între 150 și 200 de soldaţi care au asigurat, la Washington, securitatea la învestirea președintelui Joe Biden, au fost depistați pozitiv </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Colonia agricolă de la Băneasa

<p>Azilul de noapte, Colonia agricolă de la Băneasa și Biroul Asistenței prin Muncă sunt cei trei piloni pe care s-a construit întregul program de eradicare a cerșetoriei și vagabondajului, al doctorului Nicolae Minovici. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Foștii directori CIA și FBI vor ”distrugerea” Partidului Republican

<p>Foștii șefi CIA și FBI, jurnaliști si profesori americani cer ”distrugerea dim temelii” a partidului Republican, denunta o aliata a fasciștilor a rasiștilor si vor măsuri punitive la locul de muncă pentru susținătorii lui Trump </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Franţa impune testul Covid la frontiere

<p>Sunt exceptate de la măsura obligatorie a prezentării unui test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 lucrătorii transfrontalieri și transportatorii rutieri </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Vine un an mai bun pentru firme

<p>Companiile din România se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri în 2021, la intensificarea digitalizării instituțiilor statului, la o taxare aproape ca anul trecut și la reducerea </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Bide, cel mai contradictoriu debut

<p>SUA trebuie să-și înfrunte trecutul și au nevoie de spirit critic și coerență. Însă au parte de idolatrie din partea aliaților și de confuzie și incoerență din partea liderilor </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Fostul consilier al lui Iohannis a primit un nou post de ambasador

<p>Dan Mihalache, fost consilier prezidențial și ambasador în Marea Britanie, a fost acreditat în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Cipru </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Numărul cazurilor grave a scăzut sub o mie

<p>În România s-au înregistrat 2.699 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore și 74 de decese. De joi până vineri au fost realizate 23.712 teste RT-PCR și 5.899 de teste rapide </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Află răspunsul: Pacienții cu tratament anticoagulant se pot vaccina?

<p>Ministerul Sănătății a făcut vineri precizări în ceea ce privește vaccinarea împotriva Covid a persoanelor care se află sub... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sondaj: Suntem abonați la bănci

<p>Studiul a fost realizat în luna decembrie 2020 de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) și comandat de Asociația Română a Băncilor. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

De ținut minte! Ce promite acum Năsui

<p>Ministrul Economiei Claudiu Năsui a declarat că România are cea mai mare povară fiscală pe salariul minim, angajaţii făcând... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Turneul starurilor! Cine mai participă

<p>Evenimentul de la Adelaide va lansa sezonul de tenis din Australia şi va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre pe... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Pedeapsă aspră pentru fostul șef al băncii Vaticanului

<p>Caloia a fost președinte al băncii din 1999 până în 2009. El și doi avocați au fost acuzați de delapidare de bani în timp ce... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ce zice Dan Voiculescu și ce face partidul Antenei 3?

<p>Unitate, nu glumă! Profesorul pensionar Dan Voiculescu se află la varianta 500 a interpretării practice a „unității” pe care a învîrtit-o cu un inegalabil talent de sforar și oportunist. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Greu la deal și cu catalanii!

<p>FC Barcelona a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de o echipă de liga a III-a. Barcelona s-a... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

I-auzi, ia: Pensia lui Trump, mai mică decât cea mai mare pensie din România

<p>Conform unei analize realizate de National Taxpayers Union Foundation, din 2000 până în prezent foştii preşedinţi americani au... </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Despre răscoala incompetenței la Opera Națională din Iași

<p>Unul dintre artizanii acestei stări de fapt este chiar liderul de sindicat de la ARTIS Moldova </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Munca de acasă va avea reglementări clare

<p>Eurodeputații consideră că dreptul de a se deconecta este un drept fundamental, care le permite lucrătorilor să nu se ocupe de sarcinile de serviciu în afara orelor de muncă </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Prognoza economică pentru zona euro

<p>Principalul obiectiv politic al BCE este de a atinge o rată a inflației apropiată, dar sub 2%. Cu toate acestea, oficialii au spus deja că nu se așteaptă ca acest lucru să </p> <p>The post appeared first on .</p> ..