Mures

Știri din Mures

Știri din Zi de Zi Mures

”Controalele COVID” continuă! Cifrele zilei în județul Mureș

”Controalele COVID” continuă! Cifrele zilei în județul Mureș

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, împreună cu jandarmi și polițiști locali au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  ”Activităţile … Post-ul ”Controalele COVID” continuă! Cifrele zilei în județul Mureș ..

Parteneriat important pentru UMFST Târgu Mureș

Parteneriat important pentru UMFST Târgu Mureș

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, senatorul Leonard Azamfirei, și președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, au semnat joi, 21 octombrie, la Bacău, în prezența conducerii Spitalului Județean de Urgență Bacău, un protocol de colaborare între UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, Consiliul Județean Bacău … Post-ul Parteneriat important pentru UMFST Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din M ..

Mureș: Niciun loc liber la Unitatea de suport COVID-19!

Mureș: Niciun loc liber la Unitatea de suport COVID-19!

“Unitatea de suport medical COVID-19 funcționează la capacitatea maximă de 30 de paturi, iar acestea sunt mereu ocupate”, a anunțat joi, 21 octombrie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș. ”Am mulțumit echipei medicale care luptă acolo cu profesionalism pentru a salva vieți în fiecare zi. Am întâlnit întâmplător și aparținători ai pacienților internați, care mi-au mărturisit … Post-ul Mureș: Niciun loc liber la Unitatea de suport COVID-19! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targ ..

”Șofer” inconștient arestat de Poliția Mureș

”Șofer” inconștient arestat de Poliția Mureș

Polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 20.30, pe strada Luntrașilor din municipiul Târgu Mureș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu Mureș. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis … Post-ul ”Șofer” inconștient arestat de Poliția Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

”Undă verde” pentru o Secție ATI – Infecțioase modernă, în Târgu Mureș!

”Undă verde” pentru o Secție ATI – Infecțioase modernă, în Târgu Mureș!

Aleșii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, realizarea de către Spitalul Clinic Județean Mureș a investiției ”Construire clădire cu funcțiuni medicale, terapie intensivă boli infecțioase, demolare clădiri – corp C6, C8, C9”, în incinta imobilului situat în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 89, identificat în Cartea Funciară nr. 131622/Târgu Mureș, care face parte … Post-ul ”Undă verde” pentru o Secție ATI – Infecțioase modernă, în Târgu Mureș! apare prima dată ..

Zi de Zi 21 octombrie 2021

Zi de Zi 21 octombrie 2021

Post-ul Zi de Zi 21 octombrie 2021 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

DOCUMENT. 75% din localitățile mureșene, în scenariu ”roșu” și ”galben”!

DOCUMENT. 75% din localitățile mureșene, în scenariu ”roșu” și ”galben”!

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au publicat, pe pagina web a instituției, www.aspms.ro, ratele de incidență COVID-19 aferente celor 102 unități administrative-teritoriale din județul Mureș, informații valabile miercuri, 20 octombrie. La data respectivă, 63 de localități mureșene se aflau în ”scenariu roșu” și 14 în ”scenariu galben”, iar rata de incidență de la nivelul … Post-ul DOCUMENT. 75% din localitățile mureșene, în scenariu ”roșu” și ”galben”! apare prima dată în ..

test

test

Post-ul test apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Fotoreportaj. Toamna pe Mureș

Fotoreportaj. Toamna pe Mureș

Mă uit în jur și văd cum vara se agață de toamnă „stai așa! mai lasă-mă puțin! stai să vorbim, să ne-nțelegem! doar nu ne știm de ieri, de azi!”, culorile fac dragoste între ele, se împletesc în văzul lumii fără să le pese, își întind brațele și se cuprind…Doamne, Doamne câtă frumusețe. Privirea îmi … Post-ul Fotoreportaj. Toamna pe Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene. ..

Câți mureșeni s-au vaccinat anti COVID-19 în ultimele 10 zile

Câți mureșeni s-au vaccinat anti COVID-19 în ultimele 10 zile

În perioada 10 – 20 octombrie la nivelul județului Mureș s-au imunizat împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 19.355 de persoane, a anunțat miercuri, 20 octombrie, pentru cotidianul Zi de Zi, dr. Iuliu Moldovan, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș. Potrivit informațiilor furnizate de dr. Iuliu Moldovan, din totalul dozelor administrate 9.095 au fost … Post-ul Câți mureșeni s-au vaccinat anti COVID-19 în ultimele 10 zile apare prima dată în Stiri din Mures, S ..

Știri din Punctul

Știri din Ziarul de Mures