Știri din Formula AS

Ultimele titluri

ZODIAC – Săptămâna 2-8 iunie

<p>&#8211; Ne putem aștepta la un weekend vesel și di­namic, cu condiția să fim atenți la volan și să nu exa­gerăm cu mâncarea, băutura sau fumatul. În schimb, dansul ne face bine, deoarece întărește musculatura picioarelor. Suntem animați și de optimismul, pe care ni-l inspiră Luna plină de duminică, din Să­getător. Aceeași Lună plină ne&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZODIACUL LUNII IUNIE

<p>&#8211; Luna lui Cireșar ne trezește dorința de-a face cuceriri romantice, mai ales începând din 6, când se­du­cătoarea Venus i se alătură temperamentalului Marte în zodia Leului. Perechile care-și doresc urmași sunt ajutate să conceapă unul. Iunie îi favorizează și pe cei înzestrați cu talente artistice, care își pot exprima cu ușurință aceste înclinații, fiind&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A apărut ASUL VERDE!

<p>&#8211; Numărul din IUNIE &#8211;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

MEDICINĂ MONAHALĂ – Rețete medievale

<p>–    Cu secole în urmă, călugărițele și călugării din mânăstirile fran­ciscane erau mari maeștri ai tratamentelor cu plante, egalându-i, în multe privințe, pe medicii timpului. Rețetele pe care vi le prezentăm se află în topul celor mai populare leacuri folosite în mânăstiri – Sunătoarea – antidepresiv natural Eficacitatea sa în tratarea melancoliei a fost&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZODIAC – Săptămâna 19-25 mai

<p>Vestea îmbucurătoare a acestui interval este legată de planeta care stapânește acest an, respectiv Marte. În Rac, unde stă până duminică, nu s-a simțit deloc bine, răspândind tot felul de tensiuni în fa­mi­lie. Ne-a îndemnat și la excese la capitolul mâncare și băutură, care i-au făcut pe mulți să înțeleagă de ce Racul rimează cu&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZODIAC – SĂPTĂMÂNA 12-18 MAI

<p>Mercur s-a mișcat de-a-ndoaselea pe cer în Taur, din 22 aprilie. Începând de atunci, nu ne-au reușit nici discuțiile pe teme de bani, iar încheierea unor în­țelegeri financiare a putut fi presărată cu obsta­cole sau amânări. Această situație neplăcută se sfâr­șește însă marți, zi în care ni se recomandă atenție sporită la volan. De acum,&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Tratamente anticoagulante compensate! Cum obținem rețeta compensată anti-palpitații?

<p>&#8211; Numărul din APRILIE &#8211; Palpitațiile sunt uneori doar o figură de stil ce descrie o stare de iritare sau enervare care ne face să percepem bătăile inimii intens, acest lucru determinându-ne o stare de panică gestionabilă prin câteva exerciții simple de respirație. Rețeta împotriva acestui fel de palpitații poate fi auto-prescrisă și semnată cu&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A apărut Almanahul de primăvară!

<p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A apărut un nou număr al revistei „Integrame Formula AS”!

<p>A apărut număr 6 al revistei „Integrame Formula AS”! Amatorii de cuvinte încrucișate sunt invitați să-și încerce puterile pe teme diverse, de la istorie și spiritualitate la sport, cinema și multe altele sau să descopere jocuri ce le vor aduce un zâmbet în acest început de an! Totul într-o grafică aleasă, format magazin. Mult succes!</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZODIAC – Săptămâna 5-11 mai

<p>Weekend-ul este inaugurat de o eclipsă de Lună în semnul cel intens emoțional al Scorpionului. De aceea, este bine să renunțăm la stimulente de orice fel, care ar putea să ne dezinhibe. Dar pentru că Scorpionul vorbește și despre bani, și face dezvă­luiri, nemulțumirile pot erupe brusc față de un partener de afaceri, periclitând respectiva&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ANA ULARU (Actriță): „În capul meu, eu nu m-am desprins niciodată de România”

<p>&#8211; Se numără printre marile actrițe afirmate pe plan inter­na­­țional. Cu domiciliul în toată lumea, tânjește, totuși, să fa­că filme și acasă, în România &#8211; Întâlnire la muzeu – Te numeri printre actriţele &#8222;Made in Ro­mania&#8221; afirmate pe plan internaţional. În afară de frumuseţe şi talent, care ţi-au fost dăruite din plin, ce alte ingrediente&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A apărut ASUL VERDE!

<p>&#8211; Numărul din MAI &#8211;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A înflorit Mușețelul!

<p>Pe lângă virtuțile lui de plantă medicinală, Mușețelul e pre­țuit ca simbol al frumuseții femeilor, fiind nelipsit din cosmetică. Tonifiază pie­lea, dar și calmează epiderma iri­tată, reface elasticitatea naturală a țesu­tului. Unul dintre remediile cele mai apreciate pentru men­ținerea unui aspect sănătos al pielii sunt măștile cu Mu­șețel. Efectele lor de cură­țare, to­ni­­fiere și netezire&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ciubotica-cucului

<p>–  Conform legendei, Sfântului Petru i-a căzut cheia raiului pe pământ, și acolo unde a atins țărâna, au crescut flori galbene de Ciuboțica-cucului. Acesta este motivul pentru care ea se mai nu­meș­te, în popor, și &#8222;cheia cerului’’ – Carte de vizită Ciuboțica-cucului (Primula veris) este cunos­cută ca remediu încă din Evul Mediu. A fost folo­sită&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

<p>&#8222;Ne-ați întins mâna în cel mai greu moment al vieții&#8221; (Scrisoarea: &#8222;Am fost disponibilizat și nu avem din ce trăi&#8221;, F. AS nr. 1517) Stimată doamnă director Sânziana Pop, Mă numesc Ilie A. Aurel, am 56 de ani, domiciliez în comuna Slobozia-Mândra, județul Teleorman. Vă adresez această scrisoare drept mulțumire pentru ajutorul dumneavoastră și al Fun.-dației &#8222;Formula&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CINCI PUI

<p>Niciodată n-aș fi crezut că niște viețuitoare – fie ele pisicuțe, căței sau păsări – pot fi în stare să alunge singurătatea unui om ajuns la anii bătrâneților. Când singurătatea și-a pus amprenta pe existența ta și te învăluie ca o carapace, poți fi sigur că depresia e pe aproape și, încet-încet, viața ta devine&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dușmanul din patul meu

<p>MORAVURI –  Dezamăgire, frustrare, viață sexuală mizeră – cercetătorii britanici explică în ce măsură le poate dăuna cuplurilor distra­gerea permanentă pricinuită de telefonul mobil – Victime sigure Citiți acest text de pe un smartphone? Atunci dați-l deoparte și priviți în jurul dvs. Partenerul sau partenera dvs. se află în apropiere? Poate tocmai vi se adresează,&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZODIAC – Săptămâna 14-20 aprilie

<p>Iubirile, atât cele consacrate, cât și cele noi, sunt pe un vârf de intensitate și de comunicare emo­țio­nală, care se face simțit mai ales vineri și sâmbătă. Ne înțelegem mai în profunzime, atât pro­priile sen­timente, cât și pe cele ale persoanei iubite. Relațiile de iubire care încep sub influența combinată Venus în Gemeni – Pluton&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

INTEGRAME MAGAZIN

<p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Vinuri si fructe – lecția moldovenească

<p>ȚARA LA ZI &#8211; Republica Moldova, inima noastră de dincolo de Prut, este, geografic vor­bind, o țărișoară: numai 33.846 km pătrați. România are 238.397 km pă­trați. Dar în ciuda unui teritoriu mic, moldovenii au reușit să dea lovitura pe piața internațională a vinurilor, fructelor și legumelor. Anul trecut au vân­dut mere în nu mai puțin&#8230;</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..