Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Cele mai frumoase 30 de castele din lume

Castelele au istorii fascinante, cândva au fost case și fortificații pentru familiile regale și orașe întregi. Găzduiesc portrete, tapiserii, arme, mobilier și alte obiecte care prezintă viața despre care am citit doar în cărțile de istorie. Unele sunt... ..

15 lecții de învățat de la cele mai fericite țări din lume

În fiecare an, națiunile nordice sunt în fruntea topului celor mai fericite țări din lume. Care este mai exact secretul fericirii? Câteva idei FAR & WIDE despre ce anume produce bucurie locuitorilor acestor țări - și cum puteți reproduce acest... ..

Cercetător: Problema Statelor Unite pare să fie un soi de extremism democratic

Haosul creat la Washington a pus pe jar întreaga lume. Forța reprezentativă a democrației, călcată în picioare de un grup de ”derbedei”, cum ar zice românul. În toată această luptă a regimurilor, Europa părea a fi copilul năzdrăvan al familiei... ..

Cum protejezi datele firmei tale: soluții pentru securitatea businessului

O breșă de securitate poate fi un eveniment catastrofal pentru orice companie, în special pentru cele mici, care nu sunt întotdeauna pregătite pentru o astfel de amenințare. ..

Ministrul Muncii: PNL va corecta toate legile călcate în picioare de PSD

Priorităţile legislative ale PNL Bucureşti pentru noua legislatură vizează un set de proiecte care cuprind cinci mari obiective, unul dintre acestea fiind corectarea ''tuturor populismelor, a tuturor legilor călcate în picioare de PSD", a declarat joi... ..

Statul a vândut euroobligațiuni de 2,5 mld. euro

Ministerului Finanțelor Publice a vândut o emisiune de euroobligațiuni în două tranșe care a atras de pe piețele internaționale 2,5 miliarde de euro. ..

Premieră în România: se înființează prima Cameră de Comerț pentru Diversitate

În România se înființează prima Cameră de Comerț pentru Diversitate, aceasta având ca scop promovarea principiilor diversității și incluziunii în rândul mediului de business din țară, susținerea afacerilor românești conduse de grupuri minoritare sau... ..

Nestle va investi miliarde de dolari pentru a-și reduce emisiile de carbon

Nestle, cel mai mare producător mondial de alimente, a anunţat joi că va investi 3,6 miliarde dolari în următorii cinci ani pentru a-şi reduce amprenta de carbon. ..

Coronavirus | Obama și premierul Marii Britanii s-ar putea vaccina în direct la TV

Barack Obama, fostul președinte al SUA, a declarat că se va vaccina anti-COVID-19, încercând astfel să mărească încrederea americanilor cu privire la siguranța tratamentului. ..

Fermele de nurci din China rămân deschise și profită de problemele altor țări

În timp ce milioane de nurci au fost eutanasiate în Europa, pe fondul temerilor că ar putea răspândi noul coronavirus, furnizorii chinezi ignoră apelurile ca activităţile de creştere a animalelor cu blană să fie interzise şi profită de creşterea... ..

Ministrul Finanțelor: Economia își revine după o perioadă grea

Consumul a continuat să crească în luna octombrie, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică, iar economia îşi revine după perioada grea din martie şi aprilie, consideră ministrul Finanţelor Florin Cîţu. ..

Studiu compari.ro: Românii vor cumpăra cadouri mai puține de Crăciun, dar mai scumpe

Ca un efect evident al pandemiei, în 2020 oamenii își propun să ofere cadouri de Crăciun unui număr mai mic de persoane comparativ cu ceilalți ani. Vor fi cumpărate cadouri mai ales pentru membrii familiei restrânse, datele sondajului realizat de... ..

Arval Romania numește un nou director general

Arval Romania, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de leasing, va avea, începând cu 1 Ianuarie 2021, un nou director general. Filiala din România va fi condusă de către Roxana Lupescu. ..

Ministrul Muncii: Relația dintre Nicușor Dan și PNL este una foarte corectă

Relaţia primarului general al Capitalei cu Guvernul şi cu PNL este una foarte corectă, iar consilierii generali vor susţine proiectele lui Nicuşor Dan, "care are nevoie de sprijin pentru a corecta toate greşelile pe care PSD le-a făcut în Bucureşti", a... ..

Orban: Vom mări pensia minimă, dar nu știm încă cu cât

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că pensia minimă va fi mărită în 2021, menţionând că procentul de creştere va fi în funcţie de indicatorii economici. ..

Peste un miliard de oameni ar putea trăi în sărăcie extremă din cauza COVID-19

Peste 1 miliard de persoane ar putea trăi în sărăcie extremă până în 2030 din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, potrivit unui studiu publicat de ONU. ..

Ce trebuie să știi despre vaccinul anti-COVID-19 de la Pfizer și BioNTech

În Regatul Unit va începe vaccinarea împotriva COVID-19 după ce Agenţia de Reglementare a Medicamentelor şi Asistenţei Medicale (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency - MHRA) din această ţară a aprobat pentru utilizare vaccinul produs de... ..

ELCEN: 2.200 de tone de apă caldă se pierd în fiecare oră din cauza conductelor din București

Scăderea bruscă a temperaturilor exterioare din ultimele zile a generat presiune suplimentară asupra sistemului de încălzire învechit şi degradat care se confruntă deja cu misiunea extrem de dificilă de a face faţă problemelor tehnice majore... ..

Interpol avertizează în legătură cu vaccinurile împotriva COVID-19 contrafăcute

Organizaţia internaţională Interpol a transmis un mesaj de avertizare către cele 194 de ţări membre, îndemnate să se pregătească pentru acţiuni ale crimei organizate centrate pe vaccinurile împotriva coronavirusului, relatează AFP. ..

Cercetătorii turci: O proteină din laptele de capră ar putea fi folosită la combaterea COVID-19

Oamenii de știință turci afirmă că au descoperit că o proteină găsită în laptele caprelor poate combate COVID-19, relatează agenția Anadolu, preluată de Hotnews.ro. ..