Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Ping pong cu școlile din București: CMBSU redeschide șapte școli

Instituția Prefectului - Municipiul București informează că astăzi s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare. Comitetul Municipiului... ..

Furnizorii de energie avertizează asupra unor noi scumpiri, cauzate de măsurile de compensare a facturilor

Asociația Furnizorilor de Energie din România ( AFEER) își exprimă îngrijorarea că ultima formă a OUG 118/2021, votată în Senat și aflată în dezbatere la Camera Deputaților, ar putea duce la creșteri de preț sau chiar lipsă de energie. ..

RECORD de vaccinări în ultimele 24 de ore: peste 65.000 de români s-au imunizat cu prima doză

România înregistrează un record de vaccinări în ultimele 24 de ore, peste 65.000 de români imunizându-se cu prima doză. În total, 99.376 de persoane au trecut pragul centrelor de vaccinare. ..

Dacian Cioloș: Dacă nu vom face parte din noul guvern, vom fi în opoziție

Criza politică nu a luat sfârșit în țară. Partidele încă se luptă pentru ministere și pentru poziții în guvern. Dacian Cioloș, fostul prim ministru desemnat, a declarat că USR PLUS va deveni partidul din opoziție, dacă nu va fi la guvernare. ..

România, la un pas de un scenariu sumbru: 25.000 de cazuri pe zi, în noiembrie

Pandemia a scăpat de sub control în țara noastră, de mai bine de o lună aflându-ne pe o pantă ascendentă în ceea ce privește numărul infectărilor și al formelor severe. În absența unei rate fericite la vaccinare și fără niște restricții importante,... ..

Florin Cîțu: Vreau ca acesta să fie primul an în care iarna să nu ne ia prin suprindere

Nu mai este o surpriză faptul că facturile la energie electrică, dar și termică s-au scumpit substanțial în această perioadă, urmând să mai crească în timpul iernii. ”Vreau ca acesta să fie primul an în care iarna să nu ne ia prin suprindere”, a... ..

Bistroul de la Colț | Businessul cu bezea care s-a făcut mare din recomandări pe Facebook și livrare

Simona Crăciun este unul dintre micii antreprenori din București, tânără și cu idei mărețe, pe care pandemia a prins-o în laboratorul său din Grozăvești, unde prepara prăjituri și torturi cu bezea. Șocul provocat de coronavirus a fost resimțit până în... ..

Și Polonia primește bolnavi COVID din România: trei pacienți sunt transferați astăzi

În cursul zilei de astăzi, 21 octombrie 2021, un număr de trei pacienți infectați cu SARS-Cov-2, aflați în stare critică sunt transferați în Polonia, la Łódź. ..

Farmacia Tei va inaugura trei locații în 2022. În ce orașe se vor deschide noile farmacii

Lanțul de farmacii Farmacia Tei, condus de Roxana Maftei, antreprenor român, se pregătește să deschidă noi locații în București, dar și în orașe precum Brașov și Iași. Deschiderile sunt programate pentru anul 2022. ..

Cum să investești la bursă folosind XTB

Pandemia ne-a făcut pe mulți să ne reorientăm către domenii noi de activitate și să căutăm surse de venit cât mai diverse, într-o lume tot mai dinamică și nesigură. Mulți suntem tot mai atrași de investițiile la bursă, dar oare suntem cu adevărat... ..

Coronavirus 21 octombrie | Care sunt județele cu cea mai mare incidență

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.519.532 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 6.597 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după... ..

Situație critică în ATI: România este, în continuare, fără paturi libere

În data de 21 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1.675 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 370 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19. ..

Cineplexx vinde bilete cu 10 lei la filme de groază în săptămâna Halloween

Lanțul de cinematografe Cineplexx va lansa o campanie dedicată săptămânii Halloween, în cadrul acesteia biletele la filmele de groază având un preț redus la 10 lei. ..

O nouă tranșă de Remdesivir a fost distribuită în spitalele care tratează bolnavi COVID

Ministerul Sănătății continuă aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare asigurării asistenței medicale a pacienților cu COVID-19. ..

Cîțu vrea șefia Senatului. Cioloș: Nu putem susține un guvern minoritar

Preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat că parlamentarii acestei formaţiuni politice nu pot susţine un guvern minoritar, atât timp cât există posibilitatea de a construi o majoritate "în jurul unui program de reforme". ..

Piața construcțiilor trebuie să acopere un necesar de 450.000 de muncitori, dar numărul se va dubla

Piața construcțiilor din România suferă la capitolul forță de muncă, necesarul companiilor de profil fiind departe de a fi unul acoperit, iar deficitul s-ar putea adânci în condițiile în care necesarul se va dubla pe termen mediu, a declarat, în cadrul... ..

Coronavirus 21 octombrie | O nouă zi cu peste 400 de decese

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 21 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 16.110 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 448 decese. ..

Înscrie-te la workshopurile retailArena: A Game of the Future și învață cum să ai grijă de afacerea ta în online

Mihai Bonca (Brand Architects), Ioana Grigore, Cătălin Vlădescu, Vlad Stoiculescu (VTEX), Mihai Vînătoru (DWF) și Claudia Drăgulin (Gun Media) sunt speakerii care vor prezenta cele mai interesante și interactive workshop-uri, la cea de-a 9-a ediție a... ..

OMS: 1 miliard de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în Europa

În jur de 1 miliard de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate până acum în regiunea europeană, ceea ce înseamnă că aproximativ o treime dintre locuitori au fost vaccinaţi, a transmis Organizaţia Mondială a Sănătăţii, potrivit agenţiei... ..

O singură ofertă la licitația de 1 mld. euro pentru cel mai dificil tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești

O singură ofertă a fost depusă pentru unul dintre cele mai importante contracte de infrastructură. Este vorba despre proiectul care se referă la construirea a 31 de kilometri de șosea rapidă dintre Boița și Cornetu, parte a autostrăzii Sibiu-Pitești. ..