Știri din Wall-Street

Ultimele titluri

Ce este astenia de primăvară și cum o poți combate?

Pe măsură ce temperaturile joase încep să se risipească și primăvara începe să își facă simțită prezența, un fenomen cunoscut sub numele de astenie de primăvară poate reprezenta, pentru unele persoane, un dezavantaj al acestui sezon altfel plin de... ..

Eficientizarea instalațiilor industriale de aer comprimat

Optimizarea performanțelor pe care le oferă instalațiile industriale este o condiție importantă pentru îmbunătățirea proceselor și reducerea impactului asupra resurselor, mai ales în contextul actual, în care sustenabilitatea devine din ce în ce mai... ..

Primele promisiuni pentru București. Cîrstoiu: Fuziunea ELCEN/Termoenergetica va duce la eficientizarea termoficării

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, propune integrarea producţiei cu distribuţia de energie termică pentru eficientizarea sistemului prin fuziunea ELCEN cu Termoenergetica. ..

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranşă de 250 de lei va începe pe 15 aprilie, pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane beneficiari eligibili, a anunţat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. ..

Rusia îndeamnă Iranul și Israelul la ”reținere”: Contăm pe diplomație

Ministerul Afacerilor Externe rus a îndemnat "toate părţile implicate" la "reţinere", după loviturile iraniene împotriva Israelului. ..

Orașul din Italia care te plătește cu 30.000 de euro dacă te muți în el

Orașul pitoresc Presicce, din regiunea însorită Puglia, este cea mai recentă regiune care a intrat în jocul atragerii rezidenților cu o ofertă tentantă. Oficialii spun că vor plăti oamenilor până la 30.000 de euro pentru a cumpăra o locuință goală. ..

Blocul ARO, prima clădire modernistă din Capitală, va intra în reabilitare

Blocul Aro, prima clădire modernistă din Capitală, va intra în reabilitare și consolidare. Anunțul a fost făcut de edilul Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook. ..

Andrea Orcel, șeful UniCredit, încă un mandat de trei ani. Ce salariu are unul dintre cei mai bine plătiţi bancheri din Europa

Acţionarii grupului bancar italian UniCredit au votat să acorde încă un mandat de trei ani directorului general Andrea Orcel şi au sprijinit politica de remunerare care îl face unul dintre cei mai bine plătiţi bancheri din Europa. ..

Iranul despre atacul asupra Israelului: Operaţiunea 'Promisiune onestă' şi-a atins toate obiectivele

Şeful forţelor armate iraniene a afirmat că atacul întreprins în timpul nopţii împotriva Israelului "şi-a atins toate obiectivele", precizând totodată că niciun centru urban sau economic nu a fost vizat de dronele şi rachetele iraniene. ..

Paștele și 1 Mai în 2024: bulgarii se așteaptă la o explozie de turiști pe litoral și la munte

Întrucât Paștele ortodox coincide cu 1 mai în acest an, Bulgaria se pregătește pentru o creștere fără precedent a turiștilor, declară Rumen Draganov, directorul Institutului de Analiză și Prognoză a Mediului Informațional în Turism. ..

Robert De Niro va deschide două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre

Renumitul actor și co-fondator al Nobu Hospitality, Robert De Niro, se pregătește să facă furori pe scena ospitalității din Bulgaria prin deschiderea a două hoteluri de lux sub marca Nobu. Brandul din SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și... ..

Incendiu la un apartament din București: ISU intervine cu peste 8 autospeciale

ISU intervine pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, sectorul 2, municipiul București. ..

Iranul a lansat un atac cu drone împotriva Israelului

Iranul a lansat "de pe teritoriul său" un atac cu drone împotriva Israelului, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene într-un discurs televizat. ..

Incendiu violent în București: două persoane au decedat

Un incendiu violent a izbucnit în București, la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Incendiul se manifestă la etajele 7-8, pe fațada clădirii. ..

Iranul a sechestrat o navă ”parțial” israeliană. Israel: Iranul "va suporta consecinţele alegerii sale de a agrava situaţia"

Forţele speciale maritime ale Gardienilor Revoluţiei iranieni, armata ideologică a Republicii Islamice, au sechestrat un portcontainer "cu legături" cu Israelul în Golf. ..

Incident de securitate la Autoritatea Electorală Permanentă: au fost scurse datele a 30 de experți

Şeful Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a declarat că săptămâna viitoare va dispune măsurile corespunzătoare în cazul persoanelor care se fac vinovate de incidentul de securitate cibernetică înregistrat la Autoritatea Electorală... ..

Alin Burcea, noul președinte ANAT: Avem nevoie de un buget de promovare a României de 10 milioane de euro

Noul președinte ANAT este Alin Burcea, fondatorul Paralela 45 și aflat la al treilea mandat de lider al ANAT. Alin Burcea este președinte fondator ANAT, având primul mandat în perioada 1990-1992, ulterior fiind reales președinte ANAT în perioada... ..

Avertizare MAE: Românii să evite călătoriile în Israel, Palestina, Liban și Iran

În contextul evoluțiilor de securitate din regiune, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reamintește recomandarea adresată cetățenilor români de a evita orice călătorie în Statul Israel, Palestina, Republica Libaneză și Republica Islamică Iran. ..

Faimosul Ponte Vecchio din Florența intră în renovare pentru doi ani

În cele șapte secole de când Ponte Vecchio a fost construit în Florența, Italia, podul a văzut cum orașul se schimbă în jurul lui, supraviețuind inundațiilor, incendiilor și invaziei naziste din al Doilea Război Mondial. Acum, faimosul pod primește o... ..

Lufthansa şi Austrian Airlines suspendă zborurile spre Teheran

Compania aeriană germană Lufthansa şi filiala sa Austrian Airlines au anunţat suspendarea zborurilor spre Teheran până pe 18 aprilie, şi nu mai folosesc spaţiul aerian iranian, din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu. ..