Știri din Jurnalul National

Ultimele titluri

Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de marți. În seara aceasta, Chefii gătesc cu un ingredient misterios. Chef Bontea: ”N-am gătit în viața mea cu așa ceva!”

Ediția de marți Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 de la 20:30, a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban. ..

Zelenski cere înființarea unui "tribunal special" pentru conducerea Rusiei

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri crearea unui "tribunal special" pentru a urmări liderii politici și militari ruși, pentru rolul lor în invazia Ucrainei, scrie CNN. ..

Loturile naționale de fotbal juniori au un nou coordonator

Noul coordonator al loturilor naționale de juniori U15, U16, U17, U18 și U19 este Ilie Alexe, anunță FRF. ..

SONDAJ World Vision România, de Ziua Educaţiei :Unu din trei adolescenți nu ar vorbi cu părinţii dacă ar fi victimele unui abuz sexual

Unu din trei adolescenți nu ar avea încredere să vorbească cu părinții dacă ar trece printr-un abuz sexual, din cauza fricii și a rușinii. Tot unu din trei n-ar avea încredere deloc sau ar avea încredere scăzută să sune la Poliție. Încrederea cea mai scăzută este, însă, în cadrele didactice. ..

Cine este cel mai frumos bărbat din lume? Brad Pitt își tachinează prietenul. Reacția pe măsură a lui George Clooney

Celebri, frumoși și bogați, Brad Pitt și George Clooney sunt buni prieteni și colegi de breaslă. Iar glumele savuroase între cei doi nu lipsesc. ..

Miss Crimeea, amendată de autoritățile ruse pentru că a cântat un cântec patriotic ucrainean

Miss Crimeea a fost amendată de autoritățile ruse pentru că a cântat un cântec patriotic ucrainean, informează CNN. ..

Licitație pentru elaborarea unui Master plan pentru piste de biciclete în Capitală

PMB a lansat în SEAP procedura de achiziție pentru elaborarea unui “Master plan piste biciclete la nivelul Municipiului București”. Vor fi identificate traseele optime pentru realizarea unei rețele extinse de piste de biciclete. Se vor avea în vedere atât aspecte de utilitate, cât și de turism. ..

Guvernul plafonează prețurile la lemnele de foc

Guvernul adoptă miercuri decizia de plafonare a prețurilor la lemnele de foc. „Vom decide ca prețul la lemnul de foc să fie plafonat la 400 de lei pe metrul cuv, la 1500 de lei pe tonă la brichetele de lemn și la 2000 de lei la peleți”, anunță premierul Nicolae Ciucă. ..

Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

Angelina Jolie a depus o plângere în instanță, în care descrie ceea ce consideră comportamentul abuziv al fostului soț Brad Pitt, intensificând astfel bătălia juridică pentru o cramă franceză și dezvăluind noi detalii despre destrămarea mariajului lor, scrie Reuters. ..

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2022. Toate semnele sunt interesate de dragoste

Berbecii plănuiesc o cină romnantică, Taurii fac jocuri nepotrivite, Gemenii vor să fie independenți, Racii sunt popsesivi, Leii găsesc defecte partenerului, Fecioarele sunt prea raționale, Balanțele visează, Scorpionii au așteptări prea mari, Săgetătorii își transofrmă viele în realitate, Capricornii nu se conectează cu persoana iubită, Vărsătorii sunt preocupați d e un proiect, iar Peștii trebuie să accepte și lucrurile spontane. ..

India: 25 de morți și numeroși răniți, după ce un autobuz care transporta nuntași a căzut într-o prăpastie

Cel puțin 25 de persoane au murit, după ce un autobuz a căzut într-un defileu din nordul statului indian Uttarakhand, potrivit BBC. Călătorii participau la o nuntă, au anunțat autoritățile indiene ..

Armata ucraineană se apropie de granițele regiunii Luhansk. Rușii plantează mine și fug

Armata ucraineană se apropie de granițele regiunii Luhansk, afirmă oficiali din Marea Britanie, citați de Reuters. Militarii ruși care se retrag plantează mine, avertizează specialiștii. ..

Examenul de obținere a permisului auto ar putea fi dat și cu examinatori autorizați

Proba practică a examenului auto ar putea fi susținută și cu examinatori autorizați, nu doar cu ofițeri și agenți de poliție, prevede un proiect de lege inițiat de UDMR. DRPCIV nu poate efectua examenele în ritmul necesar din cauza lipsei de personal, afirmă deputatul Benedek Zakariás. ..

45% dintre angajați încearcă, în acest moment, să-și schimbe jobul

45% dintre angajați încearcă, în acest moment, să-și schimbe jobul. Salariul, absența sentimentului de împlinire profesională sau lipsa perspectivelor de creștere sunt principalele motive de nemulțumire. 2 din 10 angajați spun că au intrat în burnout. ..

Protest față de sistemul de educație: Mii de elevi și profesori au format un lanț uman la Budapesta

Mii de elevi și profesori au format un lanț uman în Budapesta, miercuri dimineață. Ei protestează față de salariile mici și a lipsei de reformă din sistemul de educație. ..

Vladimir Putin a promulgat legea de anexare a celor patru regiuni din sud-estul Ucrainei

Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat, miercuri, legea pentru anexarea a patru regiuni din sud-estul Ucrainei, ultima etapă a procedurii de alipire a teritoriilor controlate parțial de forțele ruse, scrie Reuters. ..

Fost antrenor de gimnastică, condamnat la 109 ani de închisoare pentru violul unor copii

Fostul antrenor al echipei masculine de gimnastică artistică a Braziliei, Fernando de Carvalho Lopes, a fost condamnat la 109 ani și 8 luni de închisoare pentru violarea a patru copii. ..

Rușii atacă cu drone kamikaze iraniene în zonele Kiev și Odesa

Autoritățile din Ucraina anunță că cel puțin o persoană a murit după ce armata rusă a lovit mai multe ținte din zonele Kiev și Odesa cu „drone kamikaze" furnizate de Iran, potrivit CNN. ..

Conferința Națională “Campaniile de sănătate în Ilfov - sănătatea mai aproape de oameni, descentralizare și performanță”

Conferința Națională “Campaniile de sănătate în Ilfov - sănătatea mai aproape de oameni, descentralizare și performanță”, va avea loc joi, 6 octombrie 2022, începând cu ora 10:00 la Hotel Hilton Bucharest, Sala Enescu, Mezanin. ..

Japonia își redeschide după șapte luni ambasada din Kiev

Japonia își redeschide ambasada de la Kiev după șapte luni de pauză. Activitatea instituției a fost suspendată în urma invaziei rusești, iar personalul diplomatic s-a mutat în orașul Liov. ..