Știri din Gazeta sporturilor

Ultimele titluri

Calendarul sportiv al anului 2024 » Cele mai tari evenimente: EURO 2024 și Jocurile Olimpice

Anul 2024 va fi unul plin pentru iubitorii de sport. EURO 2024, Jocurile Olimpice și Campionatul Mondial de Natație sunt cele mai tari evenimente al anului. Fotbal, tenis, baschet, handbal masculin și înot. Plus Jocurile Olimpice. Se anunță un an plin de evenimente sportive de cel mai înalt nivel, care vor ține capul de afiș în fiecare lună. ... ..

Calendarul sportiv al anului 2024 » Cele mai tari evenimente: EURO 2024, Jocurile Olimpice + David Popovici la Mondialul de Natație

Anul 2024 va fi unul plin pentru iubitorii de sport. EURO 2024, Jocurile Olimpice și Campionatul Mondial de Natație sunt cele mai tari evenimente al anului. Fotbal, tenis, baschet, handbal masculin și înot. Plus Jocurile Olimpice. Se anunță un an plin de evenimente sportive de cel mai înalt nivel, care vor ține capul de afiș în fiecare lună. ... ..

Fiicele lui Ilie Năstase, Gică Popescu și Adrian Ilie au atras toate privirile în Marrakech » Cu ce se ocupă Alessia, Maria și Milana

Fiicele lui Ilie Năstase, Gică Popescu și Adrian Ilie au atras toate privirile la un eveniment în Marrakech. Cu ce se ocupă Alessia Năstase, Maria Popescu și Milana Ilie. Alessia Năstase, Maria Popescu și Milana Ilie, fiicele celebrelor personalități din lumea sportului Ilie Năstase, Gică Popescu și Adrian Ilie, au captat atenția tuturor la o recentă prezentare de modă desfășurată în Marrakech, Maroc. ... ..

Au plâns ca niște copii! Cadre emoționante la întâlnirea dintre „tricolori” și familiile prezente la Munchen » Un fotbalist român, în lacrimi pe gazon

Andrei Rațiu a plâns de fericire la finalul victoriei istorice obținute de România în fața Ucrainei, scor 3-0, în primul meci de la Euro 2024. Și familia lui Denis Drăguș, soția și fiica, au izbucnit în lacrimi. România a făcut un meci perfect în fața Ucrainei. „Tricolorii” s-au autodepășit, împinși și de galeria minunată de la Munchen. Imediat după fluierul final, Andrei Rațiu a izbucnit în lacrimi. ... ..

Lui Basarab Panduru nu i-a venit să creadă că România a învins Ucraina la Euro: „Nu m-am gândit niciodată că putem să câștigăm, jos pălăria!”

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a fost uluit de victoria obținută de România în meciul cu Ucraina, scor 3-0, primul pentru „tricolori” la Campionatul European din Germania. Basarab Panduru, fost internațional cu 23 de meciuri și un gol pentru echipa națională, nu se aștepta niciodată ca România să câștige acest meci, mai ales într-o astfel de manieră. ... ..

Pur și simplu, Perfect!

De dimineață, nu știu de ce, gândul mi-a zburat prima dată la meciul din '90 cu URSS. Și atunci, nimeni nu ne dădea nicio șansă, noi abia reveneam la un turneu final după 20 de ani, ei erau teribila Sbornaia. I-am liniștit cu un 2-0, semnat de Lăcătuș. Era începutul unui vis care s-a întins, cu o singură excepție, de-a lungul unui deceniu. Să recunoaștem, nu ne așteptam. ... ..

Victoria lui Edi, cel „pus politic”

La 46 de ani și o zi, selecționerul nostru bifează o premieră: prima noastră victorie la un turneu final obținută la trei goluri diferență. Să fim sinceri cu noi înșine: dacă în loc de 3-0 pentru noi, era 3-0 pentru ei, era cam rău, dar nu ne-am fi mirat prea tare după cele două recente 0-0 din Ghencea, care nu că ilustrau, ci aproape că postulau ideea că suntem slabi. ... ..

Răzvan Marin a răspuns criticilor după victoria incredibilă a României în fața Ucrainei: „Lumea era sceptică în privința noastră, dar am demonstrat pe teren”

Răzvan Marin, autorul golului doi al României din victoria cu Ucraina (scor 3-0), a răspuns criticilor în urma victoriei incredibile a „tricolorilor” la debutul de la Campionatul European din Germania. Răzvan Marin a marcat un gol de generic la doar câteva minute de la începutul reprizei secunde. Marin l-a învins pe Lunin, portarul lui Real Madrid, cu un șut din afara careului și a dublat în acel moment avantajul „tricolorilor”. ... ..

ZECE! Nicușor Stanciu a fost „Hagi”! Aprecierea supremă în fotbalul românesc o merită liderul naționalei

Naționala României a debutat fulminant la EURO 2024, a pus la respect Ucraina într-o victorie istorică reușită la Munchen, 3-0. Cea mai clară din istoria participării „tricolorilor” la turneele finale! Pentru națională, urmează duelul cu Belgia, dar startul convingător ne împinge să privim mult mai optimiști confruntarea de sâmbătă. Mai jos, analiza detaliată a prestației „tricolorilor” și notele obținute de Stanciu&Co. în triumful memorabil cu Ucraina. ... ..

Ianis Hagi, șef de galerie! Ce s-a întâmplat pe gazon la final: imagini ANTOLOGICE de la trimișii speciali GSP

Bucuria a fost la cote maxime, după ce România a învins-o entuziasmant pe Ucraina cu scorul de 3-0, în primul meci al „tricolorilor” la Campionatul European din Germania. Imediat după fluierul final, „tricolorii” s-au dus la peluza plină de fanii români, s-au luat pe după umeri și au început să cânte și să sare alături de suporteri, după ce naționala a obținut a doua victorie din istorie la un Campionat European. ... ..

Ianis Hagi, șef de galerie după victoria istorică obținută de România la Euro 2024

Bucuria a fost la cote maxime, după ce România a învins-o pe Ucraina cu scorul de 3-0, în primul meci al „tricolorilor” la Campionatul European din Germania. Imediat după fluierul final, „tricolorii s-au dus la peluza plină de fanii români, s-au luat de umeri și au început să cânte și să sare alături de suporteri, după ce naționala a obținut a doua victorie din istorie la un Campionat European. ... ..

Edi Iordănescu a apărut în fața jurnaliștilor și a avut o rugăminte: „Să nu îi numim așa pe băieți”

Edi Iordănescu, selecționerul României, a comentat victoria fabuloasă cu Ucraina, scor 3-0, de la EURO 2024. Iordănescu a ținut să-și felicite toți jucătorii pentru cum au evoluat, inclusiv pe cei care au intrat de pe bancă, și a afirmat că „starul nostru este grupul”. Apoi, el a venit și cu o denumire pentru echipa sa: „Generația de suflet”. ... ..

Mircea Lucescu, imediat după victoria COLOSALĂ: „Vreau să spun un singur lucru”

După victoria colosală obținută de România în fața Ucrainei, scor 3-0, Mircea Lucescu, legendarul antrenor român, a transmis un mesaj important. România a scris istorie cu Ucraina, a obținut cea mai clară victorie a ei la un turneul final, nu doar de EURO, ci și de Mondial. Însă Mircea Lucescu îndeamnă la calm, pentru că urmează meciul cu Belgia, de la 22 iunie, de la ora 22:00. ... ..

Leo Grozavu, afirmație mare la GSP Live: „Nu vreau să se supere cineva pe mine...” » Alegere surprinzătoare pentru omul meciului: „Cireașa de pe tort”

România s-a impus entuziasmant în debutul de la Euro 2024, 3-0 contra Ucrainei. Experții GSP Claudiu Niculescu și Leo Grozavu au analizat victoria „tricolorilor”, în direct la GSP Live. Experții GSP Claudiu Niculescu și Leo Grozavu au vorbit la superlativ despre prestația naționalei României. ... ..

Nicolae Stanciu, omul meciului cu Ucraina, prima reacție: „Ceva de neegalat vreodată. A doua cea mai fericită zi din viața mea”

Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul naționalei României, a fost omul meciului cu Ucraina, în victoria fantastică cu 3-0 a „tricolorilor”. El a oferit declarații imediat după meci. Stanciu a deschis drumul spre succes cu un gol fabulos de la 20 de metri, în vinclu. La final, a ținut să precizeze că nu-l interesează cine marchează și le-a mulțumit fanilor. Nicolae a fost desemnat omul meciului de către UEFA. ... ..