Știri din Banii nostri

Ultimele titluri

Ceasurile bărbătești și ceasurile de damă – cadouri perfecte și în relații profesionale

În foarte multe ocazii din an, se obișnuiește să se ofere cadouri unor persoane apropiate, daruri constând inclusiv în ceasuri de mână. De altfel, ceasul… ..

Ce ar trebui să știi despre alegerea mașinii de spălat

Înainte de a cumpăra o mașină de spălat este bine să evaluezi cu atenție detalii precum dimensiunea, capacitatea, zgomotul și numărul de rotații ale centrifugei.… ..

Verificarea setului de anvelope de vară înainte de a porni la drum lung în vacanţă sau în concediu

Setul de anvelope de vară cu care este “încălţată” maşina trebuie verificat înainte de a pleca la drum lung, în vacanţe sau în concedii, şi… ..

Caracteristici de achiziţie bariere automate şi principalele motive de defectare a acestora

Cele mai importante criterii de achiziţionare ale unei bariere automate ţin de nevoia cumpărătorilor, de motivele pentru care fac aceasta achiziţie şi de caracteristicile pe… ..

De ce majoritatea începătorilor în pariuri eșuează?

Există un adevăr universal valabil care ne spune că nu există casă de pariuri săracă, deoarece casele de pariuri vor câștiga întotdeauna sume considerabile pe termen lung.… ..

Factoring-ul, o soluție de revigorare a firmelor în perioada pandemiei COVID-19

Chiar dacă în România este un serviciu relativ nou, factoring-ul există de secole și este una dintre cele mai vechi modalități de finanțare a proiectelor… ..

Rămâneți productiv în timp ce lucrați de acasă!

De când Microsoft Teams a apărut în 2017, a câștigat o popularitate fără precedent. Construită pentru a înlocui Skype pentru afaceri, Teams oferă tot ce… ..

De ce cabinele de duş din sticlă sunt atât de speciale?

Toate persoanele care intră pe Rom Decor pentru a vedea idei de cabine pentru duş sunt încântate de variantele din sticlă. Acestea sunt recomandate în… ..

De ce ai nevoie de o maşină de spălat vase profesională în bucătăria restaurantului tău?

Pentru bucătăriile profesionale, unul din cele mai importante echipamente HoReCa este maşina de spălat vase profesională. O maşină de spălat vase profesională este importantă pentru… ..

Aronia Melanocarpa, cele mai bogate fructe în vitamina C situat în top 10 al specialiştilor

Aronia Melanocarpa este una din cele mai puţin cunoscute fructe cu proprietăţi uimitoare asupra organismului. Cu fructe negre şi un gust uşor astringent şi amărui,… ..

Ce flori să alegi de Ziua Indrăgostiților?

Ziua Îndrăgostiților este ziua în care sărbătorim iubirea, în toate formele ei. Aceasta reprezintă prilejul perfect pentru a-ți reînnoi jurămintele de iubire, pentru a-ți dezvălui… ..

3 investiții care-ți vor face viața mai ușoară dacă ești pasionat de gaming

Pasionații de gaming investesc sume considerabile în gadgeturile lor, care trebuie să fie performante, rapide, să nu se încingă, prin urmare vorbim despre produse destul… ..

Importanţa unui logo reprezentativ pentru firma ta

Atunci când începi o afacere, orice detaliu ce ţine de imaginea sa, poate să determine succesul. Astfel, este important să acorzi atenţie micilor aspecte de… ..

5 motive pentru care materialele promoţionale de tipul pixuri personalizate sunt cruciale pentru orice afacere

Cele mai multe companii care aleg să fie populare şi să îşi expună marfa sau serviciile publicului larg fac acest lucru prin pixuri personalizate oferite… ..

Cosuri cadou de la FineStore.ro, semnul perfect de recunostinta pentru angajati si parteneri de afaceri

Febra sarbatorilor de iarna a inceput deja si este momentul sa ne gandim la cadourile de Craciun. Pentru firmele care vor sa ofere daruri angajatilor… ..

Afla care sunt cele mai parfumate 5 flori

O floare se simte cu toate simțurile, iar dintre toate parfumul este principala sa caracteristică. Se spune că o floare se ține minte după miros.… ..

Cauți o casă de vânzare sau de închiriat în București sau Ilfov? Ce trebuie să știi

Pentru că trebuie să avem grijă de banii noștri, mai ales în această perioadă, investițiile durabile,  încheiate pe termen lung sunt cele care prezintă siguranță.… ..

SEO, aliatul business-urilor mici în perioada pandemiei

La nivel mondial, pandemia de COVID-19 ar putea cauza pierderi economice de 3,3 trilioane de dolari, conform estimărilor specialiștilor Universității din Cambridge. Estimările pesimiste anunță… ..

Idei de afaceri la cheie cautate in 2021

Fiecare generatie, fiecare deceniu a vazut afirmandu-se unele afaceri, in vreme ce altele dadeau faliment. Daca am fi trait acum 200 de ani, la inceputul… ..

5 idei de afaceri în agricultură din care poți scoate bani în primii ani

Întreaga populație a planetei depinde de agricultură pentru asigurarea hranei. Din acest motiv, progresele tehnologice realizate în ultimii ani au avut ca principal scop automatizarea… ..