Știri din Spotmedia.ro

Ultimele titluri

Care sunt avantajele anvelopelor 4 anotimpuri?

<p>Destul de bune cât să asigure aderență și manevrabilitate indiferent de sezon, anvelopele 4 anotimpuri sunt tentante pentru anumiți șoferi. Acestea reprezintă un compromis bun pentru cei care nu vor să facă prea multe drumuri la service sau să cheltuie bani cu pneuri de vară și de iarnă. Cauciucurile all season au inscripția M+S, ceea &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

LIVE Ziua 84. Finlanda și Suedia au făcut pasul în NATO: Sperăm să finalizăm rapid! (Foto & Video)

<p>Ucraina a intrat în cea de-a 84-a zi de război, iar Zelenski afirmă că bombardarea mai multor regiuni şi activitatea subversivă la graniţă sunt o încercare a armatei ruse de a compensa o serie de eşecuri în estul şi sudul Ucrainei. Situaţia pentru Rusia se va înrăutăţi în mod clar, spune un colonel rus în &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

4 utilizări frecvente ale panourilor solare

<p>Panourile solare reprezintă alternative eficiente pentru obținerea energiei electrice, fiind însă variante care protejează natura și contribuie, totodată, la scăderea costurilor. Panourile se pot monta fie direct pe acoperișul unui imobil, fie în locuri special amenajate. Ele generează energie electrică pentru a compensa cantitatea provenită de la rețea pe care o utilizează proprietarul.&#160; O baterie &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Violenţa sexuală ca armă de război: Povestea Karinei (Video)

<p>Se înmulțesc relatările despre violuri comise de soldații ruși în Ucraina. Numeroase indicii arată că Rusia folosește violența sexuală ca armă de război. Una dintre victimele acestor acte criminale a fost Karina, o tânără din Bucea. Urmăriţi povestea ei într-un material video realizat de Deutsche Welle:</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

5 sfaturi pentru alegerea unei căzi de baie

<p>În cadrul procesului de amenajare a băii există două etape esențiale pentru decor: alegerea finisajelor și alegerea căzii. Finisajele au scopul de a da tonul general al băii și influențează în mare măsură percepția asupra spațiului. Cada este un obiect sanitar practic, dar care trebuie să satisfacă și așteptările estetice ale locuitorilor. În prezent există &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Prevenirea osteoporozei: Sfaturi pentru sănătatea oaselor tale

<p>Osteoporoza sau “boala oaselor fragile” poate fi prevenită. O dietă echilibrată, un stil de viață sănătos și activitate fizică frecventă sunt doar câteva dintre elementele care pot contribui la prevenirea instalării osteoporozei. Dacă totuși te confrunți cu această afecțiune, mergi la medic și urmează tratamentul recomandat pentru ameliorarea simptomelor.&#160; Înaintarea în vârstă, un regim de &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

5 idei de mini-vacanțe distractive în sezonul cald

<p>Nici nu a venit bine sezonul cald, că deja ne gândim la moduri distractive de a ne petrece concediile în această vară. Dincolo de clasicele escapade pe litoral, am selectat în articolul următor câteva idei de mini-vacanțe pline de distracție, pe care cu siguranță ai vrea să le iei în considerare în perioada imediat următoare. &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

LIVE Ziua 84: Aproape 4.000 de civili au fost uciși în Ucraina, un colonel rus spune că situaţia pentru țara sa se va înrăutăţi

<p>Ucraina a intrat în cea de-a 84-a zi de război, iar Zelenski afirmă că bombardarea mai multor regiuni şi activitatea subversivă la graniţă sunt o încercare a armatei ruse de a compensa o serie de eşecuri în estul şi sudul Ucrainei. Situaţia pentru Rusia se va înrăutăţi în mod clar, spune un colonel rus în &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

FCSB a anunțat numele antrenorului pentru sezonul următor

<p>FCSB a anunțat numele antrenorului care va sta pe bancă în sezonul următor. Gigi Becali a declarat că Toni Petrea nu va fi schimbat și este alegerea și pentru următoarea stagiune. &#8222;Nu, nu mă gândesc la altă variantă de antrenor&#8221;, a spus Becali la Digi Sport. Petrea trebuie să dea un răspuns până duminică la &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Circulație blocată pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor. Autobuzele circulă deviat

<p>Autobuzele liniilor 313, 381 şi 673 circulă deviat, miercuri dimineaţa, pe Calea Văcăreşti, Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Gheorghe Şincai, din cauza acumulărilor de apă de pe Bulevardul Tineretului, informează Societatea de Transport Bucureşti pe Twitter. De asemenea, linia 76 de troleibuz este blocată pe ambele sensuri pe Bulevardul Tineretului din cauza acumulării de apă pe &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Pentagonul este hotărât să înţeleagă originea OZN-urilor

<p>Doi oficiali de rang înalt ai serviciilor de informaţii militare din SUA au declarat marţi că Pentagonul este hotărât să determine originile a ceea ce numeşte ”fenomene aeriene neidentificate” – denumite în mod obişnuit OZN-uri. Cei doi oficiali, Ronald Moultrie şi Scott Bray, s-au prezentat în faţa unei subcomisii de informaţii a Camerei Reprezentanţilor pentru &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Guvernul Ucrainei a ridicat restricţiile aplicate preţurilor carburanţilor, pentru a permite creşterea importurilor

<p>Guvernul Ucrainei a ridicat restricţiile privind preţurile carburanţilor, pentru a le permite comercianţilor să importe mai mult şi să compenseze deficitul pe care îl întâmpină Ucraina, după ce forţele ruse au distrus multe spaţii de depozitare şi lanţuri logistice, a declarat marţi ministrul Economiei. ”Noi am suspendat reglementarea preţurilor, pentru a le permite operatorilor de &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Simona Halep, întrebată când se va retrage din tenis – răspunsul sportivei noastre

<p>Simona Halep a acordat un interviu în care a fost întrebată când se va retrage din tenis. Sportiva noastră a declarat că se gândea că era aproape din tenis, dar după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou simte că mai poate juca mult timp la nivel înalt. &#8222;Întotdeauna am spus că, atunci când nu &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

CFR Cluj explică plecarea care i-a întristat pe fani

<p>Conducerea clubului CFR Cluj a vorbit despre plecarea care i-a întristat pe fanii echipei. Președintele Cristi Balaj spune că islandezul Runar Sigurjonsson nu mai putea continua din cauza problemelor medicale. &#8222;Am reziliat contractul cu Runar. Din păcate, a avut anumite probleme medicale care l-au împiedicat să se recupereze și era clar că nu va mai &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca și cine va veni în această vară

<p>FCSB a anunțat numele celor trei jucători care vor părăsi echipa în această vară. Este vorba despre Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. La capitolul sosiri, Stoica a afirmat că FCSB nu va cumpăra jucători, dar vor reveni Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Andrei Pantea și Gabriel Simion. De asemenea, Cristi Dumitru, împrumutat la FC &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

LIVE Ziua 84: Peste 220 de unități sanitare ucrainene au fost bombardate, un colonel rus spune că situaţia pentru țara sa se va înrăutăţi

<p>Ucraina a intrat în cea de-a 84-a zi de război, iar Zelenski afirmă că bombardarea mai multor regiuni şi activitatea subversivă la graniţă sunt o încercare a armatei ruse de a compensa o serie de eşecuri în estul şi sudul Ucrainei. Situaţia pentru Rusia se va înrăutăţi în mod clar, spune un colonel rus în &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un tânăr ucrainean a scăpat cu viaţă după ce a fost torturat de soldaţii ruşi şi îngropat de viu: Este ca şi cum aş fi înviat

<p>Mikola Kulicienko, un tânăr ucrainean care a scăpat cu viaţă după ce a fost torturat de soldaţii ruşi şi îngropat de viu alături de ceilalţi doi fraţi ai săi, îşi prezintă povestea terifiantă pentru CNN. ”Este ca şi cum aş fi înviat, m-au lovit pe tot corpul cu o tijă de metal şi mi-au băgat &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un colonel rus în retragere spune că situaţia pentru Rusia se va înrăutăţi în mod clar: Ne aflăm într-o izolare politică totală

<p>Un colonel în retragere, Mihail Khodarenok, a vorbit la televiziunea rusă despre faptul că ”situaţia pentru Rusia se va înrăutăţi în mod clar”. ”Ne aflăm într-o izolare politică totală”, a afirmat fostul colonel, precizând că situaţia nu poate fi normală când există o coaliţie de 42 de state împotriva Rusiei, potrivit BBC. Principalele mijloace de &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

LIVE Ziua 84: Peste 220 de unități sanitare ucrainene au fost bombardate, la Kiev se deschide azi primul proces pentru crime de război după invazia rusă

<p>Ucraina a intrat în cea de-a 84-a zi de război, iar justiţia de la Kiev începe azi primul său proces pentru crime de război, cel al unui soldat rus acuzat că a împuşcat un civil neînarmat. Iar Departamentul de Stat al SUA a anunțat că va crea o nouă unitate pentru a cerceta, documenta şi &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Profesorii nu vor mai avea voie să facă meditaţii cu elevii din clasele unde predau

<p>Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdicţia ca profesorii să facă meditaţii cu elevii de la clasele unde predau. El consideră că este &#8222;de bun simţ&#8221; ca un dascăl să nu facă meditaţii cu elevii cărora le predă la şcoală. &#8222;Este o chestiune de bun simţ ca &#8230;</p> <p>The post appeared first on .</p> ..