Hunedoara

Știri din Hunedoara

Știri din Ziarul Vaii Jiului

Calin Petru Marian: Sustin mediul de afaceri pentru o dezvoltare economica sanatoasa!

Calin Petru Marian: Sustin mediul de afaceri pentru o dezvoltare economica sanatoasa!

Orice societate se dezvolta in prezenta unui mediu de afaceri sanatos, economia fiind motorul progresului, spune Calin Petru Marian, candidatul PNL la Presedintia Consiliului Judetean Hunedoara. O economie de piata competitiva nu se poate realiza pe fundamentul unor societati comerciale nesustenabile. Este nevoie de implicare, de vointa si stiinta politica si administrativa, deopotriva, si, ... ..

PNL Hunedoara: Am dublat ajutorul de stat pentru Complexul Energetic Valea Jiului

PNL Hunedoara: Am dublat ajutorul de stat pentru Complexul Energetic Valea Jiului

Partidul National Liberal (PNL) Hunedoara anunta ca, datorita eforturilor sustinute ale deputatilor si senatorilor PNL, impreuna cu sprijinul si la initiativa ministrului liberal al Energiei, domnul Sebastian Ioan Burduja, ajutorul de stat acordat pentru Complexul Energetic Valea Jiului a fost dublat pentru anul 2024. Suma totala alocata ajunge acum la 705.749 mii lei. Aceasta alocare record... ..

CEVJ isi cauta director general

CEVJ isi cauta director general

De la infiintare, CEVJ este condus de un director general interimar, cu mandatul deja prelungit o data. Acum, cea mai inalta functie de conducere din CEVJ a fost scoasa oficial la concurs. Cei care ravnesc la postul ocupat acum de Durbaca trebuie sa aiba studii superioare si experienta in sectorul energetic. De 7 luni, mai exact din 6 noiembrie 2023, Complexul Energetic Valea Jiului este con... ..

A avut loc „Cupa Primaverii” 

A avut loc „Cupa Primaverii” 

Intrecerea de la gimnastica aerobica s-a bucurat de participarea a peste 120 de sportivi, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Competitia a bifat editia cu numarul doi si a fost gazduita de Deva. A fost un test important pentru ca majo si shy;ri si shy;ta si shy;tea celor care au participat la aceste intreceri se pregatesc pentru Cam si shy;pio si shy;na si shy;tele nationale de gimnastica ae si shy;ro si shy;bica. ... ..

Vandalism electoral la Petrosani! Au distrus si domeniul public

Vandalism electoral la Petrosani! Au distrus si domeniul public

Dupa ce, la Petrosani, campania electorala a inceput cu afise electorale rupte de pe panourile mondate special pentru promovarea candidatilor, a doua saptamana a continuat in acelasi ton, ba chiar mai extins. Cu mustati, injurii si denigrari cu spray negru, autori necunoscuti au vandalizat de aceasta data afisele electorale si chiar domeniul public. Desi toti pledeaza pentru o campanie elect... ..

Uricani. Optimism dupa intoarcerea de la Bucuresti

Uricani. Optimism dupa intoarcerea de la Bucuresti

Primarii nu s-au intors cu mana goala de la intalnirea pe care au avut-o cu reprezentanti ai guvernului. Li s-au facut promisiuni de care ei nu se indoiesc ca vor fi respectate, mai ales ca ele au fost facut in prag de alegeri. Danut Buhaescu a fost unul dintre edilii sefi care s-a dus la Bucuresti increzator ca li se vor rezolva solicitarile. Una dintre promisiunile pe care primarul de... ..

Vulcan. “Rezolvare”

Vulcan. “Rezolvare”

Imi spunea cineva, candva, ca, la romani, un lucru pe care-l faci provizoriu ramane facut asa pentru vecie. Ca atunci, de exemplu, cand legi ceva cu sarma, cu gandul ca o sa pui mai tarziu un colier cu surub. Dar, asa cum am vazut scris pe un tricou, de ce sa strici bunatate de surub, cand si sarma poate fi sfanta? Asta inseamna sa fii comod si nu faci ceva trainic pana la capat. Cam as... ..

In „Noaptea muzeelor”, / La Muzeul Mineritului s-a dat carbune

In „Noaptea muzeelor”, / La Muzeul Mineritului s-a dat carbune

Fotografiile cu exponatele interactive - suveniruri de neuitat Lopata si ~inima lui Stalin si ~ Anul trecut au fost adusi cativa saci de carbune in replica abatajului si ~conturat si ~ in subsolul Muzeului Mineritului din Petrosani. Gramada de carbune are si ~atasata si ~ si o lopata format si ~inima lui Stalin si ~, nu doar pentru a ilustra munca grea a minerilor. Pentru a o simti la propriu, vizi... ..

PSD Lupeni asigura deplasarea suporterilor echipei Minerul Lupeni la Brad

PSD Lupeni asigura deplasarea suporterilor echipei Minerul Lupeni la Brad

Sambata, 25 mai 2024, la Brad are loc un meci decisiv pentru promovare. Minerul Lupeni joaca cu echipa locala, Aurul Brad, scopul ambelor echipe fiind locul I. Primarul Municipiului Lupeni, Lucian Resmerita, a observat o dorinta foarte mare a suporterilor de a se deplasa la Brad, pentru a sustine echipa. De aceea a hotarat impreuna cu colegii din PSD Lupeni sa puna la dispozitia suporterilor... ..

Obiectiv indeplinit la karate

Obiectiv indeplinit la karate

In perioada 17-19 mai, sportivii de la CS Poli au reprezentat Romania la competitia intrernationala desfasurata in Regensbourg, Germania. Acestia au avut un parcurs foarte bun, indeplinind obiectivele stabilite pentru acest concurs, obtinand rezultatele: Locul 1 si medalie de aur: Victor Igarelu - kumite masculin cadeti echipe (impreuna cu echipa Romaniei); Razvan Ihnatiuc - kumite... ..

Știri din Jurnalul Vaii Jiului

Știri din Mesagerul Hunedorean

Știri din Replica Hunedoara

Știri din Servus Hunedoara