Știri din Bursa

Ultimele titluri

Meta a şters zeci de milioane de incitări la violenţă de pe Facebook

Numărul de postări şterse de pe Facebook din cauza încălcării regulilor privind violenţa şi incitarea la violenţă a fost aproape dublu în primul trimestru al acestui an, faţă de primul trimestru din 2021 ..

Directorul general al Societe Generale, Frederic Oudea, nu va candida pentru un nou mandat în 2023

Directorul general al băncii franceze Societe Generale, Frederic Oudea, a declarat marţi că nu va încerca să-şi reînnoiască mandatul la următoarea adunare a acţionarilor din 23 mai 2023, luând prin surprindere lumea bancară ..

Disney anunţă că nu va afişa multe reclame pe Disney+

Versiunea cu reclame a serviciului de streaming Disney+ va afişa mai puţină reclamă decât alte servicii care folosesc acelaşi tip de monetizare ..

Sesiunea anuală de întrebări şi răspunsuri a lui Vladimir Putin va avea loc în acest an

Sesiunea anuală de întrebări şi răspunsuri a preşedintelui rus Vladimir Putin, 'Linia directă cu Vladimir Putin', este planificată să aibă loc în acest an, pregătirile preliminare fiind deja în curs de desfăşurare, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov ..

One Herăstrău Office a atins un grad de ocupare de 100%

One United Properties, investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte din România, anunţă că dezvoltarea One Herăstrău Office a atins un grad de ocupare total ..

STUDIU RANDSTAD ROMANIA EMPLOYER BRAND 2022 Pentru femei, cariera este mai importantă decât în cazul bărbaţilor

În România, evoluţia în carieră este mai importantă pentru femei decât în cazul bărbaţilor (82% vs 78%), în vreme ce în alte ţări europene se poate observa situaţia opusă, relevă Studiul Randstad România Employer Brand, aflat în acest an la a patra ediţie ..

Apple testează dispozitive pliabile cu E Inke

Tehnologia E Ink este o posibilă variantă pentru Apple, în drumul său spre un prim device pliabil, fundamental diferit de ceea ce există acum pe piaţă ..

Discuţiile de pace dintre Rusia şi Ucraina stagnează pe fondul acuzaţiilor reciproce

Negocierile de pace dintre Rusia şi Ucraina au stagnat, ambele părţi făcând schimb de acuzaţii, iar Moscova indicând că o revenire la discuţii ar putea fi dificilă ..

Marea Britanie confirmă că intenţionează să modifice regulile comerciale post-Brexit referitoare la Irlanda de Nord

Secretarul britanic de Externe Liz Truss a confirmat marţi că guvernul intenţionează să introducă 'în următoarele săptămâni' o lege pentru a modifica protocolul post-Brexit din Irlanda de Nord ..

Forţele ucrainene au distrus 11 drone inamice şi patru rachete de croazieră

Forţele aeriene ucrainene şi unităţile de apărare aeriană ale Forţelor Terestre ucrainene susţin că au lovit 15 ţinte ale invadatorilor ruşi, pe 17 mai, inclusiv 11 drone şi patru rachete de croazieră ..

Cel mai mare proprietar de avioane din lume a pierdut 113 avioane în favoarea Rusiei din cauza sancţiunilor

AerCap Holdings, gigantul de leasing de aeronave care este cel mai mare proprietar de avioane din lume, a pierdut 113 avioane când Rusia le-a confiscat ca răspuns la sancţiunile declanşate de războiul din Ucraina ..

Guvernul Ucrainei a ridicat restricţiile aplicate preţurilor carburanţilor

Guvernul Ucrainei a ridicat restricţiile privind preţurile carburanţilor, pentru a le permite comercianţilor să importe mai mult şi să compenseze deficitul pe care îl întâmpină Ucraina, după ce forţele ruse au distrus multe spaţii de depozitare şi lanţuri logistice, a declarat marţi ministrul Economiei ..

Preţurile petrolului au crescut marţi, temporar, la peste 115 dolari pe baril

Preţurile petrolului au crescut marţi, temporar, la peste 115 de dolari pe baril, la cele mai ridicate niveluri ale ultimelor şapte săptămâni, în timp ce Uniunea Europeană continua să facă presiuni pentru interzicerea importurilor de petrol ruseşti, măsură care care ar reduce oferta ..

OMS a înregistrat peste 220 de atacuri asupra unităţilor sanitare ucrainene

OMS înregistrează 226 de atacuri asupra unităţilor sanitare ucrainene de la începutul războiului ..

Ucraina înfiinţează o comisie de evaluare a pagubelor provocate de invazia rusă

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a semnat un decret privind înfiinţarea unei comisii de evaluare a pagubelor provocate de agresiunea Rusiei ..

SUA creează o unitate pentru a documenta 'crimele de război' ale Rusiei în Ucraina

Departamentul de Stat al SUA va crea o nouă unitate pentru a cerceta, documenta şi face publice presupusele crime de război comise de Rusia în Ucraina ..

Monitorizarea automatizată: 'Este esenţial să fii informat real time, mai ales în proiecte de infrastructură, când timpul este totul, iar riscurile pot fi uriaşe'

Tehnologia a pătruns şi în domeniul construcţiilor. Deşi mai timid decât în alte industrii, există tot mai mulţi jucători pregătiţi să ofere soluţii performante şi să contribuie la ridicarea standardelor în proiectele locale de construcţii ..

Bursele europene au închis marţi în creştere

Bursele europene au încheiat tranzacţiile de marţi în creştere, pieţele globale încercând să menţină tendinţa pozitivă observat la începutul săptămâni ..

SUA colaborează cu aliaţii pentru a încerca să dezvolte rute pentru a scoate provizii vitale de cereale din Ucraina

Administraţia Biden colaborează îndeaproape cu aliaţii europeni pentru a încerca să dezvolte rute pentru a scoate grâul şi porumbul ucrainean din ţară, după ce Rusia a blocat navele ucrainene să plece cu cereale vitale pentru aprovizionarea cu alimente în întreaga lume, în special în Africa şi Orientul Mijlociu ..

VOLODIMIR ZELENKSI: 'Misiunea de evacuare de la Azovstal continuă'

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă, în ultimul său mesaj postat pe reţelele de socializare, că bombardarea mai multor regiuni şi activitatea subversivă la graniţă sunt o încercare a armatei ruse de a compensa o serie de eşecuri în estul şi sudul Ucrainei ..