Știri din Bursa

Ultimele titluri

LUDOVIC ORBAN: 'Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL'

Fostul preşedinte al PNL LUovic Orban a anunţat, joi seară, că nominalizarea lui Nicolar Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus IOhannis este 'picătora care a umplut paharul'. 'Săptămâna viitoare îmi voi da demidia din grupul parlamentar al PNL', a anunţat Orban ..

LUDOVIC ORBAN: 'Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL'

Fostul preşedinte al PNL LUovic Orban a anunţat, joi seară, că nominalizarea lui Nicolar Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus IOhannis este 'picătora care a umplut paharul'. 'Săptămâna viitoare îmi voi da demidia din grupul parlamentar al PNL', a anunţat Orban ..

Lista statelor cu risc epidemiologic a fost actualizată

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, joi seară, lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Belgia, Austria, Grecia, Belarus şi Jersey au intrat în zona roşie, ca urmare a creşterii incienţei ..

CNCAV: 99.376 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

Un număr de 99.376 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson and Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 62.512 reprezintă prima doză, 8.513 - doza a doua şi 28.351 - doza a treia, a informat, joi, Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 ..

DUPA DEMERSUL AISIF SIF Banat-Crişana cheamă acţionarii să decidă modalitatea de alocare a acţiunilor răscumpărate

Consiliul SIF Banat-Crişana (SIF1) a convocat acţionarii societăţii, la data de 25 noimebrie, pentru deciderea modalităţii în care să fie alocate cele 8,79 milioane de acţiuni răscumpărate recent de societate, conform unui raport al SIF-ului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti ..

AFEER solicită participarea, alături de alţi reprezentanţi din sectorul energetic, la dezbaterile din comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor

AFEER solicită participarea, alături de reprezentanţii celorlalţi actori din sectorul energetic, la dezbaterile din comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor ale OUG 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică şi gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022 ..

FLORIN CITU: 'Aş vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere'

Premierul interimar, Florin Cîţu, a declarat, joi, la videoconferinţa cu prefecţii, că vrea ca anul acesta 'să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere' ..

DACIAN CIOLOS: 'PNL face acum o alegere, de colaborare cu USR sau de reconstituire a USL'

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat, joi, după consultările de la palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, că PNL are de ales între refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR, sau refacerea USL-ului, cu PSD ..

OPINII: Strategia ANAF în plină criză sanitară - transformările aşteptate în privinţa inspecţiilor fiscale

Acţiunile asumate de România în domeniul fiscal pentru următorii ani, inclusiv cele cuprinse în strategia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) până la finalul anului 2024, ridică o serie de întrebări cu privire la impactul pe care implementarea lor îl va avea asupra mediului de afaceri ..

Amnesty International le cere guvernelor ajutor şi vize pentru afgani

Organizaţia Amnesty International avertizează, într-un raport publicat astăzi, că afganilor le este aproape imposibil să se refugieze din ţară, după două luni de când puterea a fost preluată de talibani. ..

POLITIA DE FRONTIERA: Aproximativ 9.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord a României

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, la frontiera verde, aproximativ 9.000 pachete cu ţigări în valoare de peste 104.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă ..

Peste 2.200 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie

Peste 2.100 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie. Dintre oraşe şi municipii, cea mai mare incidenţă a cazurilor este în Bragadiru - 20,46, iar în cazul comunelor, Brănişca, din jud. Hunedoara, unde incidenţa este 33,33 ..

DIACONESCU: 'PMP solicită un program naţional de testare gratuită şi convocarea CSAT pentru un plan de urgenţă'

PMP solicită de urgenţă implementarea unui program naţional de testare gratuită cu prioritate pentru grupele vulnerabile, care sunt mult mai expuse la infectarea cu SARS-CoV2, şi cere, totodată, convocarea CSAT pentru elaborarea unui plan de urgenţă, a declarat joi, la Iaşi, liderul formaţiunii politice, Cristian Diaconescu. ..

Sistemul na and #7789;ional de interoperabilitate va fi func and #7789;ional and #523;n maximum 2 săptămâni. Un prim pas către digitalizarea României

Primii cetăţeni care nu vor mai fi nevoiţi să meargă la Direcţia de Taxe şi Impozite pentru certificatul de atestare fiscal vor fi cei din Sectorul 6. Ulterior, programul pilot va fi extins în toate sectoarele Capitalei şi la nivel national. ..

TURCIA: Lira se depreciază puternic după reducerea semnificativă a ratei dobânzii

Banca Centrală a Turciei (CBRT) a redus semnificativ rata dobânzii, în pofida deteriorării perspectivelor privind inflaţia, iar lira turcească s-a depreciat la un nivel record. ..

ANAF a demarat acţiuni de control la marii contribuabili

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a demarat 100 de acţiuni de control la operatori economici, pentru a verifica modul de conformare în ceea ce priveşte conectarea tuturor aparatelor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, achiziţionate şi utilizate de către aceştia. La operatorii economici unde au fost finalizate verificările, inspectorii ANAF au constatat că 87% dintre aceştia s-au conformat, iar pentru ceilalţi, care nu au realizat conectarea, au fost aplicate sancţiuni con ..

Klaus Iohannis pleacă la Bruxelles la reuniunea Consiliului European

Preşedintele Klaus Iohannis, va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda Consiliului sunt subiecte precum pandemia de COVID-19, preţurile la energie reuniunea COP 26 privind schimbările climatice, potrivit Digi24. ..

Numărul catolicilor continuă să scadă în Europa

Biserica Catolică continuă să piardă credincioşi în Europa, în timp ce extinderea sa continuă pe toate celelalte continente, potrivit statisticilor publicate astăzi de Vatican, relatează AFP, citată de Agerpres. ..

Decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă drept candidat la funcţia de premier, semnat de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată. ..

Verizon Business şi CareAR valorifică tehnologia 5G pentru a transforma furnizarea de servicii

Verizon Business şi CareAR, A Xerox Company, au anunţat un parteneriat strategic pentru a transforma service-ul şi experienţa clienţilor pe care CareAR le poate oferi tehnicienilor de teren şi clienţilor. ..