Zahărul alb, rafinat, este cancerigen. Pentru a scăpa de acest produs sintetic, se prepară cel mai bun înlocuitor: zahărul invertit. Acesta se folosește atunci când nu avem miere. * Ingrediente: 1 kg zahăr alb, 450 ml apă, 1 linguriță acid citric (sare de lămâie). * Mod de preparare: se fierb toate ingredientele de mai sus… Articolul “Cum se prepară zahărul invertit?” (Răspuns pentru ELENA – Târnăveni) apare prima dată în Formula AS.
“Cum se prepară zahărul invertit?” (Răspuns pentru ELENA – Târnăveni)
- de Formula AS
- 2024/02/19 16:14
Alte știri din Formula AS
- de Formula AS
- 2024/02/15 07:20
- de Formula AS
- 2024/02/13 14:41
- de Formula AS
- 2024/02/12 11:54
- de Formula AS
- 2024/02/12 10:59
- de Formula AS
- 2024/02/11 12:01
- de Formula AS
- 2024/02/10 14:39
- de Formula AS
- 2024/02/09 13:54
- de Formula AS
- 2024/02/09 13:12
- de Formula AS
- 2024/02/09 12:28
Publicații din Bucuresti
Adevarul
Agerpres
Anuntul imobiliar
Ararat
Banii nostri
Bursa
Cancan.ro
Cotidianul
Curierul National
Digi24
DigiSport
Evenimentul zilei
Formula AS
G4Media.ro
Gandul
Gazeta sporturilor
Ghimpele
Ghiseul Bancar
Jurnalul National
Libertatea
Natiunea
ProSport
Romania Libera
Romania Noua
Sport Magazin
Sport.ro
Spotmedia.ro
Spy News
Tricolorul
Wall-Street
Ziarul Financiar