Supa de ceapă este un preparat tradițional în bucătăria franceză, se consumă în special în sezonul rece, este foarte consistentă, și este însoțită de crutoane cu brânză și muștar.
Supa franțuzească de ceapă caramelizată, cu crutoane cu brânză și muștar - rețeta lui Jamie Oliver. Este ideală în sezonul rece
- de Adevarul
- 2025/01/10 19:53

Alte știri din Adevarul
Publicații din Bucuresti
Adevarul
Agerpres
Anuntul imobiliar
Ararat
Banii nostri
Bursa
Cancan.ro
Cotidianul
Curierul National
Digi24
DigiSport
Evenimentul zilei
Formula AS
G4Media.ro
Gandul
Gazeta sporturilor
Ghimpele
Ghiseul Bancar
Jurnalul National
Libertatea
Natiunea
ProSport
Romania Libera
Romania Noua
Sport Magazin
Sport.ro
Spotmedia.ro
Spy News
Tricolorul
Wall-Street
Ziarul Financiar