Știri din News Bucovina

Ultimele titluri

Cei trei suceveni acuzați de tentativă de omor rămân în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Suceava

<p>Trei suceveni care au bătut crunt doi frați în propria curte din Dolhasca rămân în arest preventiv pentru tentativă de omor, a decis, vineri, Curtea de Apel Suceava</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ucrainean, prins în PTF Siret cu un permis de conducere fals obținut cu suma de 200 de euro

<p>Ucraineanul în vârstă de 30 de ani conducea un Audi, iar polițiștii de frontieră suceveni au constatat că permisul auto al acestuia este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un ucrainean, depistat în PTF Vicovu de Sus la volanul unui TIR deși nu are permis de conducere corespunzător categoriei

<p>Polițiștii de frontieră din PTF Vicovu de Sus au constatat că permisul ucraineanului de 31 de ani nu corespunde categoriei în care se încadrează ansamblul rutier pe care acesta îl conducea.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Campionatul de Fotbal din Qatar se lasă cu bătăi în Suceava. Doi bărbați care urmăreau meciul împreună s-au luat la bătaie din cauza neînțelegerilor privind scorul unui meci

<p>La pauză între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a neînțelegerilor cu privire la scorul meciului și s-au luat la bătaie</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un hoț s-a îmbrăcat cu geaca unui client al unui mall din Suceava pusă pe o canapea și apoi a plecat

<p>Imaginile camerelor de supraveghere din mall l-au surprins pe hoț cum ia geaca de pe canapea. o îmbracă și pleacă</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Tânărul care a atacat cu un cuțit un client al unui restaurant din Suceava rămâne în arest preventiv. El a renunțat la contestația formulată împotriva deciziei Tribunalului Suceava

<p>Curtea de Apel Suceava a luat act, vineri, că inculpatul și-a retras contestația formulată împotriva încheierii din 30 noiembrie 2022 pronunțată de judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Suceava - Secția penală. </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Transport ilegal de lemn de foc confiscat de polițiștii suceveni la Brodina

<p>Polițiștii au confiscat în acest caz 2,75 mc lemn foc în valoare totală de 335,5 lei, iar șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Un bărbat care a furat un telefon mobil în Gara Burdujeni, prins de polițiști, la scurt timp, în Gura Humorului

<p>Polițiștii din Gura Humorului au obținut date și informații care au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 34 ani din Mironu cu care victima relaționase anterior pe peronul gării din Suceava.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Puternic incendiu la o locuință din Stulpicani izbucnit de la un scurtcircuit electric. Pompierii au acționat șase ore până au lichidat incendiul

<p>În incendiu au ars acoperișul și mansarda casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, elemente textile, elemente de mobilier și aparatură electrocasnică. S-au degradat parterul locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați și alte bunuri din interior.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Exporturile s-au triplat, iar aceasta este cauza cozilor mari în PTF Porubne-Siret, spune guvernatorul regiunii Cernăuți

<p>Zaparaniuk: În prezent exporturile s-au triplat şi din această cauză s-au format cozi la Punctul de trecere şi control „Porubne-Siret”. În vederea rezolvării problemei date, întreprindem măsuri pentru a mări capacitatea lui de trecere</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

PS Damaschin: Nu doar de alții, ci și de mine depinde cum mi-e țara: de e mare ori mai puțin mare, de e cinstită ori coruptă, de putem trăi frumos în ea, ori tânjim după alte exotice plaiuri, de e curată sau plină de urât

<p>PS Damaschin: Pentru România de azi și cea de mâine nu trebuie să aștept ca altcineva să facă vreun lucru măreț, iar eu să aștept, pe margine, eventual doar dându-mi cu părerea</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Accidentul de la Vicovu de Sus cu trei răniți provocat de un polițist care nu s-a asigurat când mergea la muncă

<p>Un bărbat de 40 ani din cadrul Poliței Orașului Vicovu de Sus, în timp ce se deplasa la locul de muncă cu autoturismul Audi, a efectuat virajul la stânga fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A3, condus de un tânăr de 20 ani, care circula din sens opus.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Poliția Suceava: Peste 80 de polițiști acționează de Ziua Națională pe drumurile din județ

<p>Poliția Suceava: Și în cursul zilei de ieri, dar și în această dimineață polițiștii au identificat șoferi băuți în trafic, fiind din nou necesară urmărirea acestora și utilizarea mijloacelor tehnice din dotare</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Razie de amploare a polițiștilor în Vicovu de Sus fiind aplicate mai multe amenzi

<p>Poliția Suceava atenționează că portul de cuţite sau alte obiecte înţepătoare în locuri publice este interzis şi sancţionat </p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Urmărit de poliție, un șofer beat a abandonat mașina pe peronul Gării Cacica și a fugit spre o zonă împădurită fiind prins și încătușat

<p>Șoferul, un bărbat de 30 de ani din Pârteștii de Sus. a abandonat mașina pe peronul gării, fugind spre o zona împădurită fiind urmărit de polițiști pe jos pe o distanță de 150 metri, reușindu-se prinderea și imobilizarea lui</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Gheorghe Flutur, de Ziua Națională: Fac un îndemn la patriotism, la a ține mai mult cu această țară și a avea curajul să o vorbim de bine

<p>Peste o mie de suceveni au participat, joi, la prânz, la ceremonialul militar și religios organizat în Piața Drapelelor din Suceava de Ziua Națională și au urmărit defilarea trupelor MAI. Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a evocat importanța zilei de 1 Decembrie și a făcut un apel la unitate. „Tot ceea ce a făurit bun [&#8230;]</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Cod galben de polei în județul Suceava

<p>Avertizarea cod galben de polei este valabilă până vineri la prânz.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Senatorul PSD Ioan Stan, de Ziua Națională: Faptele noastre bune, realizările noastre, sunt cel mai înalt omagiu pe care îl putem aduce țării

<p>Ioan Stan: România nu trebuie cinstită numai la ocazii festive și nu doar prin discursuri. Putem să ne sărbătorim țara zi de zi: făcând ce trebuie, nu ce vrem.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Paradă militară și spectacol folcloric în municipiul Suceava, iar la Câmpulung Moldovenesc retragere omagială cu torțe, de Ziua Națională

<p>Parada militară din Suceava va începe la ora 12:00 și va fi urmată de un spectacol folcloric pe esplanada din centrul orașului</p> <p>The post appeared first on .</p> ..