Știri din Falticeni Online

Ultimele titluri

Cum se fac programările online pentru pașapoarte pe noua platformă a Ministerului Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a lansat pe data de 20 martie 2023 o nouă platformă online pentru programarea la serviciile de emitere a… ..

Încendiu în gospodăria unui bătrân din comuna Baia. Bărbatul a fost transportat la spital

În după-amiaza zilei de marţi, 29 martie, pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă… ..

Parohiile vor putea cere bani în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice

Alături de persoanele fizice, și parohiile vor putea cere bani în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice. Fondurile pot fi folosite pentru instalarea… ..

Se împlinesc 115 ani de la naşterea academicianului Mihai Băcescu

Printre personalitățile de mare prestigiu ale orașului Fălticeni se află la loc de cinste și numele academicianului Mihai Băcescu de la a… ..

Recomandări pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă în judeţul Suceava pe durata atenţionării meteorologice de vânt puternic

Vă reamintim că până la ora 23:00, județul Suceava se află sub atenționare meteorologică Cod Galben de intensificări locale și temporare ale… ..

Ora Pământului sărbătorită la Colegiul Național ”Nicu Gane”

Am sărbătorit-o, ca în fiecare an, la Colegiul Național ”Nicu Gane” sub același însemn Aut Planet, our future. Străbatem o incitantă epocă… ..

Răcire accentuată a vremii în România

Marți și miercuri vremea va deveni rece pentru această dată în toată țara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative și se… ..

Liga 3: Rezultatele ultimei etape din sezonul regular. Programul echipei Şomuz Fălticeni în play-out

Sâmbătă, 25 martie 2023, au avut loc jocurile ultimei etape a sezonului regular, în Liga a 3-a. După cum v-am informat, Şomuz… ..

Explozie la un apartament din municipiul Suceava

O explozie s-a produs în această dimineaţă într-un apartament din municipiul Suceava, strada Tipografiei. În urma exploziei, un bărbat în vârstă de… ..

Acțiune caritabilă a Parohiei Sfântul Ilie la căminul de bătrâni al Mănăstirii Buciumeni

Generozitatea este o valoare importantă în orice perioadă a anului, dar este cu atât mai importantă în timpul postului Paștelui, deoarece acesta… ..

Video: Ora Pământului la Colegiul Național “Nicu Gane”

Fălticeni, sâmbătă, 25 martie 2023 Alte resurse video: Video 1 – facebook.com/falticenionline.ro/ Video 2 – facebook.com/falticenionline.ro/ Video 3 – facebook.com/falticenionline.ro/ Foto eveniment ..

Video: Lansarea volumului de debut al Cristinei Bărăscu – “Limpeziri și contradicții”

Înregistrarea lansării de carte organizate de Asociația Fălticeni Cultural, sâmbătă, 25 martie 2023. FOTO EVENIMENT pe pagina de facebook Fălticeni Online ..

Urmărire în trafic și foc de armă pentru oprirea unui tânăr conducător auto băut

Polițiștii atrag încă o dată atenția supra responsabilității la volan atât în ceea ce privește componenta juridică de respectare a legislației rutiere… ..

Video: “Marșul pentru viață” la Fălticeni

Duminică, 26 martie 2023, în Fălticeni a avut loc o nouă ediție a evenimentului “Marșul pentru viață”. Au luat parte la eveniment… ..

O autocisternă ucraineană încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN2 la ieșirea din Vadu Moldovei. În apropiere s-a răsturnat și o autocisternă a pompierilor

Două evenimente rutiere s-au produs în această dimineață pe Drumul Național 2, la ieșirea din Vadu Moldovei spre Roșiori. În momentul producerii… ..

Cine sunt elevii care vor reprezenta Colegiul Național “Nicu Gane” la faza națională a olimpiadelor școlare?

Conducerea Colegiului Național “Nicu Gane” Fălticeni a făcut publice numele elevilor care vor reprezenta instituția de învățământ la faza națională a olimpiadelor… ..

Liga 3: Ultima etapă se desfășoară fără Șomuz Fălticeni

Prima parte a Campionatului Național de Fotbal – Liga a 3-a se va încheia în această după-amiază, odată cu disputarea ultimei etapei… ..

Buna Vestire – Predica Înaltpreasfințitului Părinte Calinic

Text preluat de pagina web a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților Preacuvioşi şi Preacucernici Părinţi, Preacuvioase Maici, Iubiţi credincioşi şi credincioase, cititori şi… ..

România trece la ora de vară

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25/26 martie 2023, trecem la ora de vară! În România, ora de vară este aplicată începând… ..