Știri din Informatia ta Suceava

Ultimele titluri

Doi amici s-au bătut de Ziua Națională în scara blocului din cauza scorului unui meci de fotbal

<p>Doi amici s-au bătut de Ziua Națională în scara blocului din cauza scorului unui meci de fotbal. Incidentul s-a petrecut la Sfântu Ilie, joi, iar un locatar a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Joi seară, în jurul orei 21.55, polițiștii de la Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Două familii, din care una cu patru copii, lăsate fără acoperiș în prag de iarnă în urma unui incendiu FOTO

<p>Două familii, din care una cu patru copii, lăsate fără acoperiș în prag de iarnă în urma unui incendiu. Focul a cuprins o casă de locuit din Stulpicani în acre locuiau doi soți împreună cu familia fiulului lor &#8211; tânărul, soția lui și cei patru copii. Joi seară, proprietarul a fost anunțat de un vecin [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Razii ale polițiștilor în baruri și în trafic, la Vicovu de Sus FOTO

<p>Razii ale polițiștilor în baruri și în trafic, la Vicovu de Sus. Au fost legitimate peste 120 de persoane și s-au aplicat amenzi în valoare de 12.000 de lei. Raziile au avut loc în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 20.00 – 24.00, pe raza orașului Vicovu de Sus și a comunelor arondate și [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

De Ziua Națională, rădăuțenii fac frigul în case

<p>De Ziua Națională, rădăuțenii fac frigul în case. Oamenii sunt disperați, spun că nu au căldură în apartamente și arată cu degetul înspre primarul Bogdan Loghin. Au ceas stradat bengos, de zeci de mii de euro, bănci tip sanie, umbrele în parc, și alte cucuri, dar nu au căldură în apartamente. E vorba despre locuitorii [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Greșeli de evitat în renovarea acoperișului tău

<p>Cu toții visăm să avem propria locuință, să ne trezim dimineața și să respirăm aer proaspăt, savurând fiecare gură de cafea, pregătită cu drag într-o bucătărie amenajată exact așa cum am visat. Din păcate, prețurile locuințelor noi cresc din ce în ce mai mult de la un an la altul, acesta fiind principalul motiv pentru [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Mii de oameni s-au strâns în centrul Sucevei, la parada militară de 1 Decembrie. Damaschin Dorneanu a emoționat mulțimea VIDEO

<p>Mii de oameni s-au strâns în centrul Sucevei, la parada militară de 1 Decembrie. Damaschin Dorneanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a emoționat mulțimea printr-un discurs excepțional, care a ajuns la inimile celor prezenți. „Nu doar politicienii, nu doar cârmuitorii de mai de sus sau mai de jos, nu doar biserica prin clerul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Turiști rămași înzăpeziți cu mașina pe Rarău, după ce au intrat pe un drum închis pe perioada de iarnă FOTO

<p>Turiști rămași înzăpeziți cu mașina pe Rarău, după ce au intrat pe un drum închis pe perioada de iarnă. Jandarmii au trebuit să intervină pentru a-i recupera pe aventurieri. Turiștii care urcă Rarăul se aventuriază uneori și își pun viața în pericol atunci când intră pe drumuri laterale, precum DJ 175 A, drum închis pe [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Accident cu trei răniți, provocat de un polițist, la Vicovu de Sus FOTO

<p>Accident cu trei răniți, provocat de un polițist, la Vicovu de Sus. Este vorba despre accidentul rutier petrecut miercuri seară, în care au fost implicate două autoturisme. Miercuri, la ora 19.50, lucrătorii Poliției Orașului Vicovu de Sus s-au sesizt direct cu privire la faptul că în proximitatea sediului Poliției Orașului Vicovu de Sus a avut [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Accident cu trei răniți, la Vicovu de Sus FOTO

<p>Accident rutier cu două autoturisme implicate și trei răniți, la Vicovu de Sus. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ. Î n urma evenimentului au rezultat trei victime care sunt monitorizate la fața locului de către ambulanțe. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Turiștii și sucevenii vor avea parte de mai multe evenimente de Ziua Națională

<p>Turiștii și sucevenii vor avea parte de mai multe evenimente de Ziua Națională, anunță vicepreședintele CJ Suceava &#8211; Niculai Barbă. În județul Suceava, de Ziua Națională au loc mai multe evenimente la care pot participa sucevenii și numeroșii turiști aflați în Bucovina pentru minivacanța 30 noiembrie &#8211; 4 decembrie. Astfel, la Suceava, ora 12:00, în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Mobilier de la Carena, cadoul ideal de Sărbători pentru casa ta

<p>În fiecare an, o dată cu apropierea sărbătorilor începe goana după cadouri. Mergem din magazin în magazin, analizăm, comparăm prețuri, alegem diferite produse, le punem înapoi pe raft pentru a le adăuga din nou în coș după câteva minute. Pierdem timp, avem parte de stres, de mulți bani cheltuiți, iar la final nici nu suntem [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ziua Națională, sărbătorită de elevii și profesorii în costume populare, în școlile din Cornu Luncii VIDEO

<p>Ziua Națională, sărbătorită de elevii și profesorii în costume populare și cu steaguri tricolore în mâini, în școlile din Cornu Luncii.  Școala Cornu Luncii a îmbrăcat haine de sărbătoare iar aici s-a derulat prima etapă a proiectului educativ ”Bucuria trăirii” &#8211; ”Bucuria de a simți românește” Elevii spun că a fost o adevărată provocare de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Rădăuțean cercetat pentru furturi și pentru infracțiuni rutiere, ridicat de polițiști și dus după gratii

<p>Un rădăuțean cercetat pentru furturi și pentru infracțiuni rutiere a fost ridicat de polițiști și dus după gratii. Marți, Judecătoria Rădăuți a înaintat spre executare MEPÎ nr. 897/2022 din data de 29.11.2022 privind pe inculpatul Beghean Beniamin Valentin, de 22 ani, din Rădăuți. Acesta care a fost condamnat la 3 ani și trei luni de [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Preot găsit mort în curtea bisericii, la Sadova

<p>Preot găsit mort în curtea bisericii, la Sadova. Descoperirea șocantă a fost făcută marți după amiază de un localnic. Marți, la ora 13.33, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că un bărbat de 56 ani, din Sadova, a fost găsit mort în curtea bisericii [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Filmul de scurtmetraj regizat de Ștefan Mandachi a fost selecționat la cel mai mare festival de film din Irlanda

<p>Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a produs și regizat filmul de scurtmetraj ”Peace off!”, selecționat în cadrul Cork International Film Festival, cel mai mare și mai cunoscut festival de film din Irlanda, aflat la a 67-a ediție. Scurtmetrajul ”Peace off!” are la bază o poveste reală și este o ironie la adresa meditației spirituale [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Accident rutier cu doi răniți, în centrul Sucevei FOTO

<p>Accident rutier cu doi răniți, în centrul Sucevei, marți seară. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme din care au rezultat două victime, conștiente și cooperante. Ambele victime [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Incendiu într-o gospodărie din Șcheia, pompierii au intervenit imediat

<p>Incendiu într-o gospodărie din Șcheia, unde pompierii au intervenit imediat. Luni, în jurul orei 07.21, lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că la locuința sa din Șcheia a izbucnit un incendiu. Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că cele [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Momente emoționante, de Ziua Bucovinei, la Cornu Luncii VIDEO

<p>Momente emoționante, de Ziua Bucovinei, la Cornu Luncii, localitate care își respectă atât de mult străbunii și eroii. Ziua Bucovinei a fost sărbătorită și de elevii Școlii Gimnaziale ,,Constantin Blănaru” Cornu Luncii, care au participat cu entuziasm și interes la expoziția itinerantă organizată de Muzeul Național al Bucovinei, în cadrul proiectului Expoziţia „28 Noiembrie 1918. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cât de multe știm cu adevărat despre termenii din jocurile pe care le găsim în online?

<p>&#160; Jocurile video din online acoperă totul, de la jocul simplu de Solitaire jucat pe cont propriu, un meci de poker sau de șah, până la jocuri online multiplayer masiv (MMOG) cu universuri virtuale întregi, în care utilizatorii interacționează cu alți jucători și unde tranzacții – de obicei puncte sau îmbunătățiri ale jocului– sunt parte [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Grav accident de muncă, la o societate din Gura Humorului

<p>Grav accident de muncă, la o societate din Gura Humorului. Un angajat și-a prins mâna într-un utilaj iar aceasta a fost strivită. Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată luni prin SNUAU 112 de angajata unei firme despre faptul că la această unitate a avut loc un accident de muncă, respectiv un muncitor şi-a prins [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..