Știri din Replica

Ultimele titluri

Belgia - Slovacia 0-1, deschidere ”fulger” de scor în a doua partidă din grupa României

[Belgia - Slovacia 0-1, deschidere &rdquo;fulger&rdquo; de scor &icirc;n a doua partidă din grupa Rom&acirc;niei Belgia și Slovacia se &icirc;nt&acirc;lnesc luni, 17 iunie,&nbsp; &icirc;n cadrul celui de-al doilea meci al grupei E de la EURO.Min. 7: GOOOL Slovacia! Ivan Schranz a deschis scorul, după ce a r...<br>] ..

Coliziune între o motocicletă şi un autoturism, pe bulevardul Mamaia

[Coliziune &icirc;ntre o motocicletă şi un autoturism, pe bulevardul MamaiaCadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, 17 iunie a.c., &icirc;n Constanţa, pe bulevardul Mamaia, l&acirc;ngă Poliţie, acolo unde a avut loc un accident rutier.Potrivit informaţiilor noastre, a avut lo...<br>] ..

Accident rutier, cu o motocicletă implicată, pe bulevardul Mamaia

[Accident rutier, cu o motocicletă implicată, pe bulevardul MamaiaUn accident rutier a avut loc luni, 17 iunie a.c., &icirc;n Constanţa, pe bulevardul Mamaia, l&acirc;ngă Poliţie.Potrivit informaţiilor noastre, o motocicletă a fost implicată.La faţa locului a sosit un echipaj SAJ...<br>] ..

OPC a închis McDonalds din City Park Mall! Video

[ OPC a &icirc;nchis McDonalds din City Park Mall! VideoInspectorii OPC au descins la McDonalds City Park, care funcționează pe societatea Premier Restaurants Romania SRL. &Icirc;n urma controlului, s-au găsit mai multe nereguli, fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciilor p&acirc...<br>] ..

Val de nereguli! OPC a închis McDonalds din City Park! Video

[Val de nereguli! OPC a &icirc;nchis McDonalds din City Park! VideoInspectorii OPC au descins la McDonalds City Park, care funcționează pe societatea Premier Restaurants Romania SRL. &Icirc;n urma controlului, s-au găsit mai multe nereguli, fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării servicii...<br>] ..

România superioară la toate capitolele: 3-0 cu Ucraina, după un joc entuziasmant

[Rom&acirc;nia superioară la toate capitolele: 3-0 cu Ucraina, după un joc entuziasmantRom&acirc;nia &icirc;nt&acirc;lnește Ucraina pe stadionul Allianz Arena din Munchen, &icirc;n primul meci al Grupei E de la Campionatul European din Germania.Fluier final, Rom&acirc;nia &icirc;nvinge cu 3-0 U...<br>] ..

România spulberă Ucraina: 3-0 pentru tricolori

[Rom&acirc;nia spulberă Ucraina: 3-0 pentru tricoloriRom&acirc;nia &icirc;nt&acirc;lnește Ucraina pe stadionul Allianz Arena din Munchen, &icirc;n primul meci al Grupei E de la Campionatul European din Germania.Min. 68: Ocazie Rom&acirc;nia! Stanciu a executat o lovitură liberă din flancul st&...<br>] ..

România conduce Ucraina cu 1-0, la pauza, prin eurogolul lui Stanciu

[Rom&acirc;nia conduce Ucraina cu 1-0, la pauza, prin eurogolul lui StanciuRom&acirc;nia &icirc;nt&acirc;lnește Ucraina pe stadionul Allianz Arena din Munchen, &icirc;n primul meci al Grupei E de la Campionatul European din Germania.Min. 45+2: Pauză! Rom&acirc;nia conduce cu 1-0. Ucraina nu a av...<br>] ..

România debutează la EURO 2024, împotriva Ucrainei

[Rom&acirc;nia debutează la EURO 2024, &icirc;mpotriva UcraineiRom&acirc;nia &icirc;nt&acirc;lnește Ucraina pe stadionul Allianz Arena din Munchen, &icirc;n primul meci al Grupei E de la Campionatul European din Germania.Suporterii rom&acirc;niEchipele de start:&nbsp;&nbsp;&nbsp; ROM&Acirc;NIA: 1...<br>] ..

De-a râsul-plânsul! BEC discută din nou anularea scrutinului la Costinești!

[De-a r&acirc;sul-pl&acirc;nsul! BEC discută din nou anularea scrutinului la Costinești!După ce, &icirc;n urmă cu o zi, BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor locale din Costineşti, unde voturile au fost renumărate de mai multe ori, membrii biroului vor dezbate din nou această problemă, &ici...<br>] ..

Nebunie pe străzile din Munchen, înainte de meciul României cu Ucraina

[Nebunie pe străzile din Munchen, &icirc;nainte de meciul Rom&acirc;niei cu UcrainaFanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari. Fanii rom&acirc;ni la Munchen&Icirc;n așteptarea unui nou meci mare, fanii rom&ac...<br>] ..

Șeful IPJ Cluj a fost reţinut! Este acuzat că ar fi pus agenții să modifice un proces verbal

[Șeful IPJ Cluj a fost reţinut! Este acuzat că ar fi pus agenții să modifice un proces verbalSunt descinderi la această oră la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. Vizat ar fi chiar șeful instituției. Din primele informații, ar fi vorba despre acuzații de instigare la abuz &icirc;n se...<br>] ..

Șeful IPJ Cluj, săltat de procurori! Este acuzat că ar fi pus agenții să modifice un proces verbal

[Șeful IPJ Cluj, săltat de procurori! Este acuzat că ar fi pus agenții să modifice un proces verbalSunt descinderi la această oră la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. Vizat ar fi chiar șeful instituției. Din primele informații, ar fi vorba despre acuzații de instigare la abuz &icir...<br>] ..

IPS Teodosie, prezent la Curtea de Apel în dosarul „Mană cerească”. Video

[IPS Teodosie, prezent la Curtea de Apel &icirc;n dosarul &bdquo;Mană cerească&rdquo;. VideoIPS Teodosie a ajuns luni, 17 iunie, &icirc;n fața judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța, av&acirc;nd primul termen &icirc;n dosarul &bdquo;Mană Cerească&rdquo;. Ședința nu va fi publică, fiind &icirc;n ca...<br>] ..

Accident între un TIR și un autocar, cu 42 de copii, între Tariverde și Baia! A fost activat planul roșu. Video

[Accident &icirc;ntre un TIR și un autocar, cu 42 de copii, &icirc;ntre Tariverde și Baia! A fost activat planul roșu. VideoMilitarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină &icirc;n dimineața zilei de luni, 17 iunie, &icirc;ntre localitățile Tariverde și Baia, acolo unde a avut loc u...<br>] ..

Accident între un TIR și un autocar, cu 42 de copii, între Tariverde și Baia! A fost activat planul roșu

[Accident &icirc;ntre un TIR și un autocar, cu 42 de copii, &icirc;ntre Tariverde și Baia! A fost activat planul roșuMilitarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină &icirc;n dimineața zilei de luni, 17 iunie, &icirc;ntre localitățile Tariverde și Baia, acolo unde a avut loc un accid...<br>] ..

A vandalizat o autospecială de poliție ca să ajungă la închisoare, dar... și-a luat țeapă!

[A vandalizat o autospecială de poliție ca să ajungă la &icirc;nchisoare, dar... și-a luat țeapă!Există persoane care ar face orice ca să fie alături de prietenii lor. Este și cazul lui Nicolae Bărbuc, din Cobadin, care a vrut să fie alături de prietenul său &icirc;n &icirc;nchisoare. Așa ...<br>] ..

Aleea pietonală din Centrul Vechi, împânzită de dale sparte și gropi! Când intră în reparații capitale? Video

[Aleea pietonală din Centrul Vechi, &icirc;mp&acirc;nzită de dale sparte și gropi! C&acirc;nd intră &icirc;n reparații capitale? VideoAleea pietonală din Centrul Vechi al Constanței este o zonă prielnică plimbărilor relaxante. Totuși, acest lucru nu este at&acirc;t de benefic dacă prin asta riști să te &ic...<br>] ..

Liftul pasarelei din Satul de Vacanță, pentru persoanele cu dizabilități, în continuare nefuncțional. Video

[Liftul pasarelei din Satul de Vacanță, pentru persoanele cu dizabilități, &icirc;n continuare nefuncțional. VideoSezonul estival este &icirc;n toi, Mamaia, la fel ca și celelalte stațiuni de pe litoral sunt aglomerate, &icirc;nsă nici Satul de Vacanță nu face excepție. Pasarela care desparte S...<br>] ..

Sunt diabeticii în pericol odată cu dispariția Ozempicului? Ce spun medicii diabetologi

[Sunt diabeticii &icirc;n pericol odată cu dispariția Ozempicului? Ce spun medicii diabetologiMedicamentul Ozempic, at&acirc;t de necesar persoanelor care suferă de diabet de tip 2, nu va mai fi disponibil &icirc;n Rom&acirc;nia de la 1 august 2024. Totuși, medicii diabetologi ne asigură că cei care...<br>] ..