Știri din e-Reporter

Ultimele titluri

Geometrii la Râmnicu Vâlcea

Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu UAP din România și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, organizează în spațiul expozițional al Galeriei Cozia Pasaj 2 cea de-a patra ediție a expoziției de artă contemporană “Geometrii”, curatoriată de artiștii Ramona Șlug și Mihai Chițu. Vernisajul va avea loc în data de […] ..

„CASĂ, CASĂ, VREM POVEȘTI!”: ATELIERE PENTRU COPII LA MNLR

De pe 25 iunie 2023 până în septembrie, Muzeul Național al Literaturii Române din București le propune copiilor un amplu program de ateliere dedicate lor, cu titlul „Casă, casă, vrem povești!” Atelierele, care vor fi găzduite de casele memoriale și de sediul central al muzeului, vor fi susținute de scriitoarele Adina Rosetti, Victoria Pătrașcu, Iulia Iordan, […] ..

PETRECEREA CITITORILOR în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române

Miercuri, 5 iulie, începând cu ora 18.00, Institutul Cultural Român (ICR), prin Centrul Național al Cărții (CENNAC), organizează în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (MNLR, strada Nicolae Crețulescu nr. 8) PETRECEREA CITITORILOR, un eveniment dedicat celor care iubesc cărțile românești și pe autorii lor. Evenimentul este prilejuit de lansarea unei ample campanii de promovare […] ..

PORTRET DE ARTIST LA MUZEUL NAȚIONAL COTROCENI

„Portret de artist“ este un proiect de anvergură care îi are în prim plan pe unii dintre cei mai importanți artiști plastici ai momentului. Artiștii se destăinuie în fața publicului într-o suită de interviuri care reflectă emoțiile și părerile lor despre situația generată de pandemie, despre parcursul creațiilor și al artei în general, despre propria evoluție […] ..