Știri din Buna Ziua Constanta

Ultimele titluri

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Ce vor să afle procurorii

<p>Artistul Gheboasă, cu numele real Gabriel Gavriş, este audiat, vineri seara, la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Deocamdată, calitatea în care a fost...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Tara din Europa în care poți cere DESPĂGUBIRI dacă șeful tău te stresează la locul de muncă

<p>În Italia, angajații care se confruntă cu stres la locul de muncă pot solicita compensații pentru daunele pe care le-au suferit. Acest lucru este o...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Director ASF:Circa 28% dintre respondenţi preferă să-şi ţină economiile în casă/valută; există o reţinere faţă de riscuri

<p>Aproximativ 28% dintre respondenţi preferă să-şi ţină banii economisiţi în casă sau în valută, iar peste 25% i-ar depune la bancă, o pondere mare la...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Petrecere extravagantă înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India. Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg, printre invitați

<p>Cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, pregătește o nuntă extravagantă pentru fiul său cel mic, Anant Ambani, de 28 de ani. Ziarele din...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Tot ce trebuie să știi despre alegerea laptelui praf pentru copii

<p>În îngrijirea copiilor, unele dintre cele mai importante aspecte se referă la asigurarea unei alimentații adecvate și sănătoase. În acest sens, alegerea unei formule potrivite...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Este oficial: Săvădisla a intrat în area metropolitană de transport Cluj. Vezi programul și traseul liniei M81

<p>Raspunzand cerintelor de dezvoltare a accesibilitatii si mobilitatii locuitorilor din Zona Metropolitana Cluj, Pimaria Cluj-Napoca in stransa colaborare cu Primaria Savadisla, va informeaza asupra faptului...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Platforma ultramodernă pentru staționarea aeronavelor, inaugurată astăzi la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

<p>Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a inaugurat astăzi 29 februarie 2024 o nouă platformă pentru staționarea aeronavelor....</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ce dă reputație cazinourilor online?

<p>Amatorii de distracții pe platforme de tip cazinouri online, trebuie să fie atenți atât la licențiere, cât și la reputația acestora. Cu cât există mai...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

IPS Teodosie scapă doar cu avertisment verbal după judecata BOR pentru „răzvrătire și indisciplină”

<p>Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a scăpat cu avertisment scris &#8211; „dojană sinodală” din partea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, care l-a judecat pentru „răzvrătire,...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Bacău: O fetiță de un an și 6 luni a murit de rujeolă

<p>​O fetiţă în vârstă de 1 an şi 6 luni din Bacău a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinată ROR, informează un comunicat de...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Timişoara: De astăzi se reia transportul cu varopaşele pe Bega

<p>De vineri se reia transportul pe Bega cu vaporaşe, a anunţat Societatea de Transport Public din oraş. „Vaporaşele vă aşteaptă începând de mâine (vineri &#8211;...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Un val de praf saharian traversează România. Ce sunt „ploile sângerii”, care vor cădea în vestul și sud-vestul țării

<p>Un nor de praf saharian va străbate România începând de joi seara, cu cele mai mari concentrații așteptate în regiunile vestice și sud-vestice ale țării,...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Parlamentul European: Guvernul rus și Vladimir Putin însuși sunt responsabili de moartea lui Alexei Navalnîi

<p>Președintele rus Vladimir Putin poartă „responsabilitatea&#8221; pentru moartea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, a subliniat Parlamentul European într-o rezoluție votată joi, transmite France Presse. Parlamentul...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Secretar de stat: În 2024 e „pace fiscală” pentru că e an electoral. La Finanțe s-a început o analiză a impozitării progresive

<p>Ministerul Finanţelor a început încă de anul trecut o analiză privind impozitul progresiv, discuţia este şi una tehnică şi una politică, dar decizia introducerii acestuia...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Rezoluție adoptată de Parlamentul European: UE trebuie să sprijine Ucraina cu tot ce are nevoie pentru a câștiga războiul cu Rusia

<p>Parlamentul European, reunit în sesiune plenară, a votat joi o rezoluţie în care solicită Uniunii Europene să sprijine Ucraina cu orice are nevoie pentru câştigarea...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

CTP: Traseu deviat pentru linia M21 din Florești. Se desființeză și câteva stații

<p>Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul calator din Floresti ca lucrarile de pregatire pentru asfaltare de pe Str. Poligonului din Floresti, necesita inchiderea...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

29 februarie, ziua în care s-a născut actrița cu „cei mai frumoşi ochi“

<p>Pe 29 februarie, în 1792, se năștea compozitorul italian Gioacchino Rossini, iar 1920, actrița franceză Michèle Morgan. În 1960, orașul marocan Agadir era distrus de...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cât de posibilă este eliberarea de medicamente cu rețetă din farmaciile online românești

<p>Aproape o treime dintre cetățenii europeni și-ar dori să obțină medicamentele prescrise de medic pe rețetă inclusiv din farmaciile online. Este rezultatul unui studiu realizat...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

România, în continuare țara europeană cu cei mai mulți MORȚI în accidente auto. Care este bilanțul, în ultimii trei ani

<p>În ultimii trei ani, au fost înregistrate în România 14.156 de accidente rutiere grave, soldate cu 11.021 persoane rănite grav și 4.957 morți. Astfel, țara...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum să ne ferim de hoți dacă avem mașini fără cheie

<p>Mașinile moderne care dispun de tehnologia pornirii fără cheie sunt mai ușor de furat, iar experții în asigurări dau sfaturi despre modul în care ne...</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..