Știri din Unirea

Ultimele titluri

FOTO| Vom avea patinoar și anul acesta la Alba Iulia: Ar putea fi deschis chiar de 1 Decembrie

<p></p> <p>Vom avea patinoar și anul acesta la Alba Iulia: Ar putea fi deschis chiar de 1 Decembrie Veste bună pentru localnici și iubitorii sporturilor de iarnă care vor veni la Alba Iulia în acest sezon. Administrația locală va amenaja și în acest an patinoarul în Cetatea Alba Carolina. Potrivit reprezentanților primăriei municipiului Alba Iulia, patinoarul [&#8230;]</p> ..

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș – victorie și remiză la Tg. Mureș în ultimele reprezentații ale anului

<p></p> <p>La ultimele reprezentații ale anului, a doua rundă consecutivă pe terenuri străine, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a obținut o victorie, la Under 19 și o remiză la Under 17, în jocurile de la Tg. Mureș, contând pentru play-off-ul Seriei 8. Rezultate: *Under 19: LPS Tg. Mureș – LPS Sebeș 1-2 (0-1), au punctat Tutelea (10) [&#8230;]</p> ..

FOTO: Remiză în derby-ul spectaculos de la Stremț din ultima etapă a turului!

<p></p> <p>Voința Stremț a stopat liderul în ultima etapă a turului Ligii 4, după un meci spectaculos, cu răsturnări de situație. *GT Sport Alba Iulia – Kinder Teiuș 1-2 (1-1). Doi veterani au adus victoria teiușenilor la finalul turului, după 3 eșecuri la rând. GT Sport rămâne cu un singur puncte în ultimele 4 reprezentații. La [&#8230;]</p> ..

VIDEO| Istoria extraordinară a unui Messerschmitt 109 G, la Muzeul Unirii din Alba Iulia: Cum a reuşit prințul „Bâzu” Cantacuzino să transporte un pilot american, în fuzelajul avionului

<p></p> <p>VIDEO&#124; Istoria extraordinară a unui Messerschmitt 109 G, la Muzeul Unirii din Alba Iulia: Cum a reuşit prințul &#8222;Bâzu&#8221; Cantacuzino să transporte un pilot american, în fuzelajul avionului Printre machetele de avioane aduse astăzi de pasionații de modelism din mai multe țări, la Alba Iulia, se află și un Messerschmitt 109 G, copia avionului de [&#8230;]</p> ..

FOTO| Căsuțe și figurine din turtă dulce decorate de zeci de voluntari dintr-un oraș din Alba: Vor fi vândute la târgul de Crăciun, în scop caritabil

<p></p> <p>Căsuțe și figurine din turtă dulce decorate de zeci de voluntari dintr-un oraș din Alba: Vor fi vândute la târgul de Crăciun, în scop caritabil Bucuria de a dărui de Crăciun și de a aduce un strop de speranță de sărbători pe chipurile celor aflați în nevoie i-a transformat pe zeci de voluntari ai comunității [&#8230;]</p> ..

FOTO| La 92 de ani, pe podium la Crosul Unirii 2022: Veronica Negreanu a venit tocmai din Constanța pentru concurs

<p></p> <p>FOTO&#124; La 92 de ani, pe podium la Crosul Unirii 2022: Veronica Negreanu a venit tocmai din Constanța pentru concurs Sportul nu ține cont de vârstă. O demonstrează Veronica Negreanu, o maratonistă în vârstă de 92 de ani, care a venit tocmai din Constanța pentru a participa la Crosul Unirii 2022 din Alba Iulia. Nu [&#8230;]</p> ..

FOTO VIDEO| Peisaj de poveste la Arieșeni: Stațiunea de schi, acoperită de un strat imaculat de zăpadă te îmbie cu priveliști de basm

<p></p> <p>FOTO VIDEO&#124; Peisaj de poveste la Arieșeni: Stațiunea de schi, acoperită de un strat imaculat de zăpadă te îmbie cu priveliști de basm Iarna și-a intrat în drepturi în Munții Apuseni, cu o săptămână înainte de minivacanța de 1 decembrie 2022. Stațiunea de schi de la Arieșeni, una dintre atracțiile preferate ale iubitorilor sporturilor de [&#8230;]</p> ..

Cum motivează primăria Alba Iulia creșterea salariilor: Angajații ar putea fi tentați de alte posturi, însă tot la stat

<p></p> <p>Cum motivează primăria Alba Iulia creșterea salariilor: Angajații ar putea fi tentați de alte posturi, însă tot la stat Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în cadrul ședinței de marți, 29 noiembrie, un proiect de hotărâre privind majorarea salariilor pentru funcţionarii publici, personalul contractual din aparatul de specialitate al Primarului şi din [&#8230;]</p> ..

FOTO| Crescători de ovine din Alba și mai multe județe, refac unul dintre drumurile parcurse de ciobani cu sute de ani în urmă: Au ajuns la MADR cu tolba plină bunătăți de la stână

<p></p> <p>FOTO&#124; Crescători de ovine din Alba și mai multe județe, refac unul dintre drumurile parcurse de ciobani cu sute de ani în urmă: Au ajuns la MADR cu tolba plină bunătăți de la stână Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale continuă campania de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimente [&#8230;]</p> ..

UPDATE| INCENDIU la o locuință din Ponor: O victimă cu arsuri de gradul 2 și 3 a ajuns la spital. Ce a provocat focul

<p></p> <p>UPDATE&#124; INCENDIU la o locuință din Ponor: O victimă cu arsuri de gradul 2 și 3 a ajuns la spital. Ce a provocat focul Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, în jurul orei 14.40, la o locuință din satul După Deal, comuna Ponor. Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o [&#8230;]</p> ..

Tichetele de 250 de lei se vor acorda și în 2023: Mai mulți români vor beneficia de voucherele sociale

<p></p> <p>Tichetele de 250 de lei se vor acorda și în 2023: Mai mulți români vor beneficia de voucherele sociale Plata tichetele sociale în valoare de 250 lei, la 2 lunim pentru alimente și mese calde, va continua și în 2023, iar MIPE va asigura finanțarea din fonduri europene și din fonduri de la bugetul de [&#8230;]</p> ..

Divergențe în UE: Statele Uniunii nu au ajuns la un acord privind plafonarea prețului la gaze

<p></p> <p>Divergențe în UE: Statele Uniunii nu au ajuns la un acord privind plafonarea prețului la gaze Propunerea Comisiei Europene privind plafonarea preţului gazelor naturale a fost apreciată ca fiind ineficientă de majoritatea celor 27 de state din UE, ceea ce le-a obligat să amâne adoptarea altor măsuri de răspuns la criza energetică, informează AFP. Reuniţi [&#8230;]</p> ..

Ce categorii de românii riscă amenzi între 1.000 lei și 5.000 lei pentru nerespectarea unei SINGURE obligații: Cum pot fi evitate sancțiunile

<p></p> <p>Ce categorii de românii riscă amenzi între 1.000 lei și 5.000 lei pentru nerespectarea unei SINGURE obligații: Cum pot fi evitate sancțiunile Șefi de companii, autorități publice și alți responsabili riscă amenzi între 1.000 lei și 5.000 lei pentru nerespectarea unei singure obligații. Vorbind la modul concret, este vorba despre conducători de instituții și autorități [&#8230;]</p> ..

INCENDIU la o locuință din Ponor: Pompierii intervin pentru stingerea focului cu o autospecială cu apă și spumă

<p></p> <p>INCENDIU la o locuință din Ponor: Pompierii intervin pentru stingerea focului cu o autospecială cu apă și spumă Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, în jurul orei 14.40, la o locuință din satul După Deal, comuna Ponor. Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială cu apă și spumă și [&#8230;]</p> ..

Repartitoarele de căldură: Cine nu va fi obligat să le aibă și ce modificări au apărut

<p></p> <p>Repartitoarele de căldură: Cine nu va fi obligat să le aibă și ce modificări au apărut Potrivit Legii nr. 196/2021, se stabilea obligativitatea montării contoarelor de căldură la nivelul fiecărui apartament, până la sfârşitul lunii decembrie 2021. Însă pentru că, în ultima lună a anului trecut, mai erau, după cum estimau autoritățile atunci, de instalat [&#8230;]</p> ..

FOTO| Preșcolarii, părinții și cadrele didactice de la Grădinița cu P. P Step By Step Nr.12 Alba Iulia au participat la „săptămâna actelor de bunătate”

<p></p> <p>FOTO&#124; Preșcolarii, părinții și cadrele didactice de la Grădinița cu P. P Step By Step Nr.12 Alba Iulia au participat la &#8222;săptămâna actelor de bunătate&#8221; IUBIREA, BUNĂTATEA, RESPECTUL, CREDINȚA și DĂRNICIA sunt unele dintre cele mai importante valori care conduc la formarea viitorilor adulți responsabili, empatici și implicați in viața comunității. În acest sens, în [&#8230;]</p> ..

FOTO VIDEO| Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, la a XVI-a ediție: Ce pot vedea vizitatorii la Muzeul Unirii

<p></p> <p>FOTO VIDEO&#124; Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, la a XVI-a ediție: Ce pot vedea vizitatorii la Muzeul Unirii Asociatia Modelism Alba (AMA &#8211; IPMS România), în parteneriat cu Cercul Militar Alba Iulia, Machete.ro, Aerohistoria și Aripi Argintii organizează în perioada 26 noiembrie 2022 – 28 ianuarie 2023, Salonul International de Machete Statice [&#8230;]</p> ..

Vouchere pentru plata facturilor la energie, în 2023: Cum se vor acorda cei 1.400 de lei și cine sunt beneficiarii

<p></p> <p>Vouchere pentru plata facturilor la energie, în 2023: Cum se vor acorda cei 1.400 de lei și cine sunt beneficiarii Potrivit unui comunicat al MIPE, sprijinul acordat populației vulnerabile pentru compensarea prețurilor la energie va fi în valoare nominală de 1.400 lei, poate fi utilizat până la data de 31 decembrie 2023 și va fi [&#8230;]</p> ..

26 noiembrie 2022, COVID-19 în Alba. 6 noi infectări și niciun deces, în ultimele 24 de ore, în județ

<p></p> <p>26 noiembrie 2022, COVID-19 în Alba. 6 noi infectări și niciun deces, în ultimele 24 de ore, în județ La nivelul județului Alba, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, s-au înregistrat șase noi infectări cu COVID-19, potrivit datelor transmise de DSP Alba. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Alba, nu a fost înregistrat niciun deces [&#8230;]</p> ..

VIDEO| Veteran maratonist, de 75 de ani, din Pitești, prezent la Crosul Unirii 2022: „De 20 de ani numai în costum popular”

<p></p> <p>VIDEO&#124; Veteran maratonist, de 75 de ani, din Pitești, prezent la Crosul Unirii 2022: &#8222;De 20 de ani numai în costum popular&#8221; La cea de-a 53-a ediție a Crosului Unirii desfășurat astăzi la Alba Iulia, în Șanțurile Cetății, au participat alergători de toate vârstele. Printe aceștia o prezență pitorească a fost și sportivul veteran, Marian [&#8230;]</p> ..