Știri din Unirea

Ultimele titluri

PENSII 2024: Vârsta de pensionare se va schimba la fiecare 3 ani: Femeile ar putea ieși mai devreme la pensie

<p></p> <p>PENSII 2024: Vârsta de pensionare se va schimba la fiecare 3 ani: Femeile ar putea ieși mai devreme la pensie Un articol din noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare de la 1 septembrie 2024, stipulează că vârsta de pensionare va fi ajustată la fiecare 3 ani, conform adevărul.ro. „Începând cu data finalizării [&#8230;]</p> <p></p> ..

Miriam Bulgaru, meci de poveste la French Open

<p></p> <p>Miriam Bulgaru, victorie de poveste în turul 1 al calificărilor la French Open Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) s-a calificat în turul 2 al calificărilor la prestigiosul turneu de tenis French Open. Marți după amiază, sportiva din Alba Iulia (204 WTA) a învins-o pe Aliona Falei (Belarus, 175 WTA). Miriam Bulgaru s-a impus [&#8230;]</p> <p></p> ..

25 mai 2024 | Midway by Arrogant, la Cluj-Napoca, pe BT ARENA. Danny Avila și Tujamo împreună cu Rivo, în premiera evenimentului

<p></p> <p>25 mai 2024 &#124; Midway by Arrogant, la Cluj-Napoca, pe BT ARENA. Danny Avila și Tujamo împreună cu Rivo, în premiera evenimentului Premiera evenimentului Midway la Cluj Napoca are loc pe 25 mai 2024. În dinamicul Cluj, o nouă idee menită să îmbogățească peisajul evenimentelor existente, răspunde dorinței celor în căutare de festivaluri periodice. Midway [&#8230;]</p> <p></p> ..

Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat

<p></p> <p>Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat Trei femei din Alba, dintre care una angajată a unei instituții financiare nebancare (IFN), au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba într-un dosar penal cu fapte de înșelciune. În esență, [&#8230;]</p> <p></p> ..

Cum au reușit trei femei din să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat

<p></p> <p>Cum au reușit trei femei din să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat Trei femei din Alba, dintre care una angajată a unei instituții financiare nebancare (IFN), au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba într-un dosar penal cu fapte de înșelciune. În esență, cele [&#8230;]</p> <p></p> ..

Daniela Cetean – Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba

<p></p> <p>Daniela Cetean &#8211; Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba „Profesorul este un modelator de caractere prin exemplul său și prin dragostea necondiționată pe care o arată elevilor săi. Este și actor, și magician, iar clasa este scena lui!” *În [&#8230;]</p> <p></p> ..

Performanță extraordinară pentru Georgia Călin, din Sebeș, la Culturism și Fitness: Medalie de argint și bronz la două categorii ale competiției din Cluj-Napoca

<p></p> <p>Performanță extraordinară pentru Georgia Călin, din Sebeș, la Culturism și Fitness: Medalie de argint și bronz la două categorii ale competiției din Cluj-Napoca Georgia Călin, o tânără din Sebeș, a reușit o performanță dublă la Campionatul Național de Culturism și Fitness, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai. A obținut două medalii [&#8230;]</p> <p></p> ..

Campionatul U15 Național | Corvinul Hunedoara – Star Pro Optimum, duminică 26 mai

<p></p> <p>La U15, Corvinul Hunedoara &#8211; Star Pro Optimum, duminică 26 mai În etapa interjudețeană a Campionatului U15 Național la fotbal, Star Pro Optimum este înaintea unui meci în deplasare. Este vorba de duelul extern al campioanei județului Alba cu Corvinul Hunedoara. Meciul se va disputa duminică 26 mai, de la 16.00, pe terenul 2 al [&#8230;]</p> <p></p> ..

Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia

<p></p> <p>Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia Doi tineri din Alba Iulia, dintre care unul minor, au fost condamnați la pedepse cu închisoare pentru tâlhărie calificată. Cei doi au atacat noaptea o femeie și i-au smuls geanta. Femeia nu s-a lăsat, astfel încât unul dintre agresori i-a răsucit mâna până când [&#8230;]</p> <p></p> ..

FOTO VIDEO: Eroul național Avram Iancu sărbătorit la Câmpeni cu ocazia împlinirii a 200 de ani de nașterea sa

<p></p> <p>FOTO VIDEO: Eroul național Avram Iancu sărbătorit la Câmpeni cu ocazia împlinirii a 200 de ani de nașterea sa Câteva sute de participanți – elevi, locuitori ai orașului sau din împrejurimi și numeroși invitați sosiți din alte părți &#8211; s-au reunit azi după amiază în „Capitala Țării Moților” pentru a aniversa 200 de ani de [&#8230;]</p> <p></p> ..

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020

<p></p> <p>În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020 La scrutinul din 9 iunie, numărul consilierilor locali se va reduce la nivelul județului Alba cu 10 consilieri locali, câte 2 în 5 unități administrativ-teritoriale (UAT), ca urmare a reducerii populației comparativ cu ultimele alegeri [&#8230;]</p> <p></p> ..

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!”

<p></p> <p>Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: campioană balcanică și dublă campioană națională la Culturism și Fitness. Sportiva din Alba Iulia a postat pe pagina personală de Facebook un [&#8230;]</p> <p></p> ..

VIDEO Sancţiune cruntă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a agresat pe Florin Roman în Parlament: Salariul tăiat cu 50%

<p></p> <p>VIDEO Sancţiune cruntă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a agresat pe Florin Roman în Parlament: Salariul tăiat cu 50% pentru 6 luni Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat marți, la solicitarea Biroului Permanent, aplicarea unei sancțiuni maxime pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce acesta l-a agresat pe liberalul Florin Roman în plen. Astfel, [&#8230;]</p> <p></p> ..

24 mai 2024 | Ecomuzeul Țării Moților, înființat de Ziua Europeană a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecărui județ

<p></p> <p>24 mai 2024 &#124; Ecomuzeul Țării Moților, înființat de Ziua Europeană a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecărui județ Ecomuzeul Țării Moților va fi înființat de Ziua Europeană a Parcurilor, în data de 24 mai 2024. Va fi dezvelit un monument la limita dintre [&#8230;]</p> <p></p> ..

Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii

<p></p> <p>Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii olimpici la Limba și literatura română, din cadrul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat 2024, au fost publicate de Ministerul Educației. Joi, 22 mai 2024, se va [&#8230;]</p> <p></p> ..

FOTO | Continuă lucrările de modernizare la Teiuș: Haină nouă pentru un spațiu de joacă și reparații la carosabil

<p></p> <p>Continuă lucrările de modernizare la Teiuș: Haină nouă pentru un spațiu de joacă și reparații la carosabil Lucrările de modernizare continuă la Teiuș. Marți, 21 mai 2024, un spațiu de joacă era pregătit pentru a ”îmbrăca” o haină nouă și se executau reparații la carosabil pe o stradă din oraș. Citește și: Performanță remarcabilă pentru [&#8230;]</p> <p></p> ..

ACCIDENT pe autostrada A10, sensul de mers Teius – Alba: Pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon

<p></p> <p>ACCIDENT pe autostrada A10, sensul de mers Teius &#8211; Alba: Pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon Un accident a avut loc marți, 21 mai 2024, în jurul orei 14.30, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, sensul Teiuș-Alba. Este pericol de incendiu după ce o mașină s-a răsturnat pe plafon. Citește și: INCENDIU [&#8230;]</p> <p></p> ..

INCENDIU pe autostrada A10, sens de mers Sebeș-Alba: Un autocamion ce transporta 2 utilaje pe motorină a luat foc

<p></p> <p>INCENDIU pe autostrada A10, sens de mers Sebeș-Alba: Un autocamion ce transporta 2 utilaje pe motorină a luat foc Secția de pompieri Sebeș intervine marți în jurul orei 14.00, cu două autospeciale, pentru localizarea și stingerea unui incendiu la un autocamion pe autostrada A10, sens de mers Sebeș-Alba. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU la Arieșeni: [&#8230;]</p> <p></p> ..

Faze interjudețeană: CIL Blaj – Sparta Mediaș, la Under 19, duminică | La Under 17, CSȘ Blaj calificată în turul secund

<p></p> <p>Faze interjudețeană: CIL Blaj – Sparta Mediaș, la Under 19, duminică, 26 mai. La Under 17, CSȘ Blaj calificată în turul secund CIL Blaj, reprezentanta județului Alba, va juca duminică, 26 mai, de la ora 12.00, cu Sparta Mediaș (campioana din Sibiu), în primul tur al fazei interjudețene la Under 19. Partida se va disputa [&#8230;]</p> <p></p> ..

FOTO | Festivalul Internațional intitulat “Uniți prin cântec și joc”, organizat de Corul Doruleț, la Ocna Mureș. Oaspeți de onoare, dubăsarii din Republica Moldova

<p></p> <p>Festivalul Internațional intitulat “Uniți prin cântec și joc”, organizat de Corul Doruleț, la Ocna Mureș. Oaspeți de onoare, dubăsarii din Republica Moldova Asociația Corală Doruleț din Ocna Mureș participă din 2009, anual, la festivaluri internaționale, aduce trofee și diplome de fiecare dată, făcând cinste orașului. Anul trecut, 2023, la Festivalul Internațional de Folclor Black Sea- [&#8230;]</p> <p></p> ..