Știri din AiudInfo

Ultimele titluri

Mesaje de Sfântul Nicolae. Felicitări și urări de Moș Nicolae pentru cei dragi | aiudinfo.ro

<p>Mesaje de Sfântul Nicolae 2023. Felicitări de Sfântul Nicolae. Urări de Sfântul Nicolae și SMS-uri pentru Moș Nicolae &#124; aiudinfo.ro „Dacă esti supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic. Asa ca e bine sa ai sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu. Trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire. Apoi uită-te în ghetuţe: ai [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Rareş Hurghiş, originar din Aiud, declarat cel mai bun influencer în domeniul energiei, în Europa Centrală și de Est

<p>Rareş Hurghiş, strategy expert al Engie Romania, originar din Municipiul Aiud, a câștigat premiul la categoria „Cei mai influenți tineri” din domeniul energiei din Europa Centrală și de Est. „Felicitări aiudeanului Rareș Hurghiș pentru premiul obținut în competiția TOP CEE ENERGY INFLUENCERS, respectiv Best Young Energy Influencer in CEE!”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, prin [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 5 decembrie 2023

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 5 decembrie 2023, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Miercuri, 6 decembrie 2023: Spectacol de Crăciun la Aiud

<p>Miercuri, 6 decembrie 2023, ca în fiecare an, Moș Crăciun va sosi la Aiud, în zona Cetății. „De la ora 18:00, preșcolarii și elevii din Aiud ne vor încânta cu un spectacol de colinde și cântece de Crăciun. La finalul spectacolului, copiii se vor bucura de cadourile lui Moș Crăciun, care va călători până la [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Transapuseana, DJ 107I, lotul 1, șoseaua spectaculoasă care pleacă din Aiud și străbate culmile Munților Apuseni, aproape finalizată

<p>Transapuseana, DJ 107I, lotul 1, șoseaua spectaculoasă care pleacă din Aiud și străbate culmile Munților Apuseni, aproape finalizată! DJ 107I, lotul 1 &#8211; aproape finalizat! În 15 decembrie 2023 va avea loc recepția pe cei 43 de kilometri ai lotului 1 din DJ 107I Aiud – Bucium Drumul județean DJ 107I, devenit cunoscut ca și [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

O femeie și doi minori au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu, din Aiud

<p>Sâmbătă, 2 decembrie 2023, în jurul orei 18.30, un bărbat de 46 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din Municipiul Aiud, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în fața sa, de un bărbat de 43 de ani, din Aiud. În urma accidentului, o femeie de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Trei persoane rănite pe DN 1, în urma unei coliziuni față-spate petrecută la intrarea în Aiud

<p>Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, la intrarea în Aiud dinspre Teiuș, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune față – spate, iar accidentul s-ar fi soldat cu rănirea a trei persoane. „Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Două persoane rănite pe DN 1, în urma unei coliziuni față-spate petrecută la intrarea în Aiud

<p>Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, la intrarea în Aiud dinspre Teiuș, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune față – spate, iar accidentul s-ar fi soldat cu rănirea a două persoane. „Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Două persoane rănite pe DN 1, în urma unei coliziuni fața-spate petrecută la intrarea în Aiud

<p>Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, la intrarea în Aiud dinspre Teiuș, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune față – spate, iar accidentul s-ar fi soldat cu rănirea a două persoane. „Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Mesajul unui pompier din Aiud, de Ziua Națională a României: „În slujba ta sunt MAMA ȚARĂ , Și-ti declar că te iubesc!”

<p>Aiudeanul Bogdan Rus, meșter la atelierul Forged Blades din Municipiul Aiud, a compus o poezie special pentru Ziua Națională a României. Bogdan este și Plutonier adjutant în cadrul Detașamentului de pompieri Aiud, patriot și iubitor de tradiții. „Mă joc cu focul și acasă și la serviciu și sunt cu sufletul tot la țară”, a transmis [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

MESAJE de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ. La mulți ani, România | aiudinfo.ro

<p>MESAJE de ZIUA NAȚIONALĂ a României 2023. URARI și FELICITARI de 1 DECEMBRIE. La mulți ani, România! &#124; aiudinfo.ro La 1 Decembrie, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională. Cu această ocazie vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pe care le puteți trimite prietenilor, pentru a le insufla spiritul de unitate și patriotism. [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Cei 105 ani trecuți de la Marea Unire din 1918, sărbătoriți la Liceul Tehnologic Aiud

<p>Pentru că aniversăm 105 ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, elevii Liceului Tehnologic Aiud și-au propus să marcheze acest eveniment prin activități istorice la fiecare clasă. După cum ne-a relatat prof. Corina Voicu, elevii de la Liceul Tehnologic Aiud au sărbătorit „Marea Unire de la 1 Decembrie 1918” prin realizarea de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Rădești au marcat 105 ani de la Marea Unire

<p>„La mulți ani România” și Sărbătorim 105 ani de la Marea Unire”, sunt titlurile a două Proiecte educaționale derulate în preajma zilei de 1 Decembrie, eveniment la care au luat parte preșcolarii și elevii ciclului primar și gimnazial de la Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Rădești. A fost un bun prilej de a aborda o [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Nume care se sărbătoresc în 30 noiembrie, de Sfântul Andrei 2023 | aiudinfo.ro

<p>Nume derivate din Andrei care își serbează onomastica • Ce nume se sărbătoresc de Sfantul Andrei 2023• Semnificația numelui &#124; aiudinfo.ro În 30 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Andrei si bineînțeles îi sărbătorim si pe toți aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aproape 720.000 de romani, dintre care 368.523 bărbați si [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

MESAJE de SFANTUL ANDREI 2023. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica | aiudinfo.ro

<p>Cele mai frumoase texte cu urări, felicitări și mesaje de Sfântul Andrei 2023 pentru cei care își sărbătoresc onomastica &#124; aiudinfo.ro Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători romanești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Eveniment festiv de Ziua Națională a României, la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud

<p>Îmbracati în straie de sărbatoare, elevii Școlii Gimnaziale „Axente Sever” Aiud, alături de dascălii lor și de parinți, au sărbatorit Ziua Naționala a României. Sub îndrumarea doamnei profesoare de istorie, Oniga Corina, învățăceii clasei a VI-a C și-au luat rolurile în serios și au povestit tuturor cum s-a nascut Tricolorul, unul dintre cele două lucruri [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 31 de ani din Hopârta reținut de polițiștii din Aiud, după ce a bătut un bărbat, într-un local public din Vama Seacă

<p>Marți, 28 noiembrie 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Hopârta, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 25 noiembrie 2023, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Vizită pastorală a Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, la Penitenciarul Aiud

<p>Marți, 28 noiembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în Municipiul Aiud. Începând cu ora 12.00, acesta a efectuat o vizită pastorală la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, în contextul programului evenimentelor organizate de instituție cu prilejul împlinirii a 105 ani de la Marea Unire. În prima parte a vizitei, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Liceul Tehnologic Aiud finalist la Premiile Naționale eTwinning

<p>În perioada 24-25.11.2023 s-a organizat la București „Conferința Națională eTwinning” în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune proiecte eTwinning derulate în anul școlar 2022-2023. Deschiderea evenimentului a fost făcută de: Marina Stoian, inspector general la Ministerul Educației, Monica Calotă, director ANPCDEFP, Nicușor Ciobanu, ANPCDEFP. Liceul Tehnologic Aiud demonstrează, încă o dată, că implicarea [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Toate cele 8 posturi puse la dispoziție de Spitalul Municipal Aiud pentru Rezidențiat au fost ocupate

<p>În acest an, Spitalul Aiud a pus la dispoziție 8 posturi în specialități medicale esențiale, cum ar fi medicina internă, cardiologia, ATI, pediatria, neurologia și medicina de urgență. Specialitățile oferite de spital sunt recunoscute ca deficitare la nivel național, conform informațiilor furnizate de Colegiul Medicilor din România. În special, se constată o lipsă acută în [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..