Știri din AiudInfo

Ultimele titluri

Șoferiță din Aiud rănită, în urma unui accident rutier provocat de un conducător auto de 76 de ani

<p>Luni, 20 mai 2024, în jurul orei 21.40, un bărbat de 76 de ani, din Municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Municipiul Aiud. În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în comuna MIRĂSLĂU, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza comunei MIRĂSLĂU. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în comuna RIMETEA, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza comunei RIMETEA. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena 2024. În jur de 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica | aiudinfo.ro

<p>Nume care se sărbătoresc de Sf Constantin şi Elena 2024 şi nume derivate din Constantin şi Elena care își serbează onomastica &#124; aiudinfo.ro Sfinții Constantin și Elena: Peste 1,1 milioane de femei şi peste 600.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica în 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Citeşte şi: mesaje de Sfintii Constantin [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Sfinții Constantin și Elena 2024. FELICITARI, MESAJE și URARI pentru cei care își sărbătoresc onomastica | aiudinfo.ro

<p>Sfinții Constantin și Elena 2024. MESAJE, URARI și FELICITARI de Constantin și Elena pe care le poți trimite prin SMS de SF Constantin și Elena &#124; aiudinfo.ro Mesaje de Sf Constantin și Elena pentru familie și prieteni -Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Marți, 28 mai 2024, Biserica Greco – Catolică din Rădești îl comemorează pe Episcopul Demetriu Radu

<p>Din încredințarea Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureșan, Arhiepiscop și Mitropolit de Alba Iulia și Făgăraș, marți, 28 mai 2024 va avea loc în localitatea Rădești, comemorarea Episcopului Greco – Catolic Demetriu Radu. Programul evenimentului: Ora 11.00 – Lansarea albumului dedicat Episcopului Demetriu Radu (Muzeul Unirii Alba Iulia); Ora 13.00 – Slujba de parastas (Biserica parohială [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

<p>Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 36 de ani cercetat de polițiștii din Aiud, după ce a fost depistat conducând cu permisul suspendat, pe strada Transilvaniei

<p>Vineri, 17 mai 2024, în jurul orei 10.30, polițiștii din Aiud au depistat un bărbat de 36 de ani, municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Aiud, având permisul de conducere suspendat. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat. FOTO: ARHIVĂ</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 44 de ani din Aiud reținut de polițiști, după ce a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat

<p>Sâmbătă, 18 mai 2024, în jurul orei 11.15, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 44 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 31 de ani din Aiud reținut pentru distrugere, după ce a spart geamurile unei cofetării din Municipiu

<p>Sâmbătă, 18 mai 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 18 mai 2024, în jurul orei 06.00, ar fi spart [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Un bărbat de 20 de ani din Aiud a ajuns la spital, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe strada Transilvanieni

<p>Joi, 16 mai 2024, în jurul orei 15.00, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud,  a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Aiud. În urma accidentului, conducătorului celui de-al doilea autoturism a [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Sâmbătă, 18 mai 2024: Noaptea Muzeelor, la Aiud. Vezi programul evenimentului

<p>Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. „Sâmbătă, 18 mai 2024, Muzeul de Științele Naturii Aiud poate fi vizitat gratuit, între orele 14:00 – 22:00. Va fi o zi [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

26 de cupluri din Aiud, care în 2024 împlinesc 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de administrația locală în cadrul evenimentului „Ziua Familiei

<p>Administrația locală a sărbătorit 26 de cupluri din Municipiul Aiud, care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. „Evenimentul „Ziua Familiei” a fost unul emoționant pentru 26 de cupluri care au ales să-și întemeieze o familie în anul 1974. Le mulțumim și îi felicităm pentru exemplul de dragoste și devotament pe care [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Szabo Gabriel, elev al Liceului Tehnologic Aiud, premiul III la etapa județeană a Concursul Național „Memoria Holocaustului”

<p>Szabo Gabriel, elev al Liceului Tehnologic Aiud, a obținut premiul III la Concursul Național „Memoria Holocaustului”, etapa județeană. „PREMIUL III pentru Szabo Gabriel la Concursul Național, etapa județeană „Memoria Holocaustului”, organizat de ISJ Alba în 14.05.2024 la Liceul cu Program Sportiv, Alba Iulia. Pasionat de istorie, ambițios, motivat și creativ, Gabriel a reușit să obțină [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Manifestări culturale organizate la 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu, la Aiud

<p>Societatea ASTRA &#8211; Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud, în parteneriat cu Societatea cultural patriotică „Avram Iancu” Aiud, Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Școala Gimnazială „Axente Sever” și Colegiul Național „Titu Maiorescu” au organizat miercuri, 15 mai 2024, o serie de manifestări dedicate omagierii eroului național Avram Iancu și Revoluției de la 1848. Felicitări celor două asociații [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția bazei de agrement de la Ocnișoara

<p>Consiliul Județean Alba a anunțat marți, 14 mai 2024, că a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru amenajarea Băilor Sărate Ocnișoara. Amenajarea Băilor Sărate Ocnișoara – încă un pas important în dezvoltarea turistică a județului Alba. Consiliul Județean Alba a semnat Contractul de proiectare și execuție cu SC CONTRANSCOM CONSTRUCȚII BENȚA [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în comuna MIRĂSLĂU, la data de 14 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 14 mai 2024, pe raza comunei MIRĂSLĂU. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în comuna RIMETEA, la data de 14 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 14 mai 2024, pe raza comunei RIMETEA. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul AIUD, la data de 14 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 14 mai 2024, pe raza Municipiului Aiud. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei județene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..