Știri din CugirInfo

Ultimele titluri

Locuri de muncă disponibile în comuna ȘIBOT, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza comunei ȘIBOT. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în orașul CUGIR, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza orașului CUGIR. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de munca vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena 2024. În jur de 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica | cugirinfo.ro

<p>Nume care se sărbătoresc de Sf Constantin şi Elena 2024 şi nume derivate din Constantin şi Elena care își serbează onomastica &#124; cugirinfo.ro Sfinții Constantin și Elena: Peste 1,1 milioane de femei şi peste 600.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica în 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Citeşte şi: mesaje de Sfântul Constantin [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Sfinții Constantin și Elena 2024. FELICITARI, MESAJE și URARI pentru cei care își sărbătoresc onomastica | cugirinfo.ro

<p>Sfinții Constantin și Elena 2024. FELICITARI, MESAJE și URARI de SFINTII Constantin și Elena pe care le poți trimite prin SMS de SF Constantin și Elena &#124; cugirinfo.ro Mesaje de Sf Constantin și Elena pentru familie și prieteni -Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Cugireanca Simona Mureșan, prezență strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes

<p>Simona Mureșan, tânăra originară din Cugir, a strălucit la propriu pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, alături de starurile de la Hollywood care au atras în ultimele zile toate blitzurile cu ținutele fabuloase. Cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes are loc între 14 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Lucrări de modernizare avansate, la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir

<p>În cadrul evaluării în teren realizată de primarul Cugirului, Adrian Teban și echipa de proiect din cadrul primăriei, constructorii au dat asigurări că lucrările de modernizare la o importantă instituție școlară din oraș se vor încheia în următoarele luni. La Școala Gimnazială Nr. 3 se lucrează cu motoarele turate la maxim, aici existând o finanțare [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

<p>Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Cârjean Ana Teodora, elevă a Școlii Gimnaziale „Singidava” din Cugir, premiul II la etapa națională a Olimpiadei „Cultură și Spiritualitate Românească”

<p>Sub coordonarea doamnelor profesoare Nicoleta Văsuți și Daniela Pascal, eleva Cârjean Ana Teodora din clasa a V-a la Școala Gimnazială Singidava din Cugir a reprezentat județul Alba la Etapa Națională a Olimpiadei Interdisciplinare Cultură și Spiritualitate Românească (Limba și Literatura Română și Religie), desfășurată în perioada 15 &#8211; 19 mai 2024 la Craiova, județul Dolj. [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Singidava Cugir – Mențiune la etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar

<p>Echipa de fotbal a Școlii Singidava Cugir formată din elevii: AVRAM BOGDAN, PETRESCU RAUL, SIRITEANU TUDOR, MITEA PATRIK, MITIU RAREȘ, LAKATOȘ FLORIN, GYAPIAȘ PAUL, PERJERIU DARIUS ANDREI, MIHĂILĂ ADELIN, BUTA IULIAN, ALMĂȘAN IULIAN, TIMOFTE GRAȚIAN (clasele VII-VIII) s-a clasat pe locul V la faza Națională a Olimpiadei Sportului Școlar desfășurată la Târgoviște în perioada 15 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 38 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea cu permisul suspendat, pe o stradă din Alba Iulia

<p>Duminică, 19 mai 2024, în jurul orei 02.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 38 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat. Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Rezultate finale ale celei de-a II-a ediții a Festivalului Șahistic „Feeric Șah”, de la Cugir

<p>Sâmbătă, 18 mai 2024, în sala de conferințe a Centrului Cultural „Valentin Uritescu” din Cugir s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Festivalului Șahistic „Feeric Șah”. Rezultatele finale ale celei de-a II-a ediții a Festivalului Șahistic „Feeric Șah” sunt următoarele: Câștigătorul turneului – Daniel Cristian Oltean (ACS Șah Club Vados Arad) – 8 victorii. Acesta [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Start în cea de-a II-a ediție a Festivalului șahistic „Feeric Șah”, de la Cugir

<p>În sala de conferințe a Centrului Cultural „Valentin Uritescu” Cugir a luat startul azi, cea de-a II-a ediție a Festivalului Șahistic „Feeric Șah”. Organizatorii concursului sunt: Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir împreună cu Asociația pentru Știință și Progres „Pitagora” Cugir (reprezentată de profesor/președinte Ovidiu Crăciun), și Star Transmission Cugir ( care asigură susținerea financiară pentru festivitatea [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

„Roș-albaștrii”, victorie la despărțirea de fani: Metalurgistul Cugir – ACS Tg Mureș 3-2 (1-1)

<p>La ultima reprezentație stagională în fața propriilor fani, Metalurgistul Cugir a învins ACS Tg. Mureș, scor 3-2 (1-1), „roș-albaștrii” despărțindu-se cu o victorie de suporteri. Gazdele au deschis scorul prin Bura (23), egalarea fiind reușită de Gliga un minut mai târziu. La reluare, în minutul 56, Giosu a fost eliminat, fază la care s-a dictat [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

„Ziua Încrederii”, o zi „altfel”, la Școala Gimnazială „Ioan Mihu” din Vinerea

<p>Ieșind din tiparul cotidian, elevii claselor I-VIII aparținând Școlii Gimnaziale „Ioan Mihu” – Vinerea, au renunțat la sala de clasă, participând la o serie de activități atractive, desfășurate pentru a marca „Ziua Încrederii”.  Grupați în patru „case”, ei  au alergat, au desenat, au cântat, luptând pentru victorie. Vulpile roșcate, Lupii cenușii, Șoimii aurii sau Cucii [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 20 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un moped fără permis, la Vințu de Jos

<p>Miercuri, 15 mai 2024, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce circula cu un moped, pe DJ 107C, pe raza localității Vințu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 20 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a fost derpistat conducând un moped fără permis, la Vințu de Jos

<p>Miercuri, 15 mai 2024, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce circula cu un moped, pe DJ 107C, pe raza localității Vințu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Vineri, 17 mai 2024, Radu Matei Todoran își lanseaza volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci”, la Centrul Cultural Cugir

<p>O întâlnire emoționantă va avea loc vineri, 17 mai 2024 (de la ora 17.00) în urbea copilăriei și al adolescenței scriitorului Radu Matei Todoran, Cugir, locul unde autorul a trăit și a învățat ce înseamnă prietenia, bucuria, speranța și munca. Scriitorul dorește o discuție cu publicul despre Transilvania, despre istoria ei zbuciumată, despre oamenii care [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Șahistul cugirean Laurențiu Rădițoiu – locul I, la turneul organizat la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

<p>Recent, la Palatul Principilor din Alba-Iulia s-a desfășurat un mare și atractiv turneu de șah rapid, organizat de Maestrul Internațional Mihnea Costachi. Întrecerea a reunit 132 de jucători din 5 țări din Europa, dintre care 9 mari maeștri ai sportului minții. Au participat jucători cu vârste cuprinse între 6 și 79 de ani. Turneul a [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Miercuri, 15 mai 2024: Ziua Porților Deschise, la Centrul de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice Lotus Cugir

<p>Direcția de Asistență Socială Cugir vă invită să participați la prima ediție a Zilei Porților Deschise la Centrul de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice Lotus, în data de 15 mai 2024, începând cu ora 10.00. În sediul de pe strada Victoriei, Nr. 5 (fosta alimentară Zaharia) veți avea posibilitatea de a cunoaște și interacționa [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hambar, din Balumiru de Câmp

<p>Pompierii militari din Sebeș au fost solicitați să intervină în cursul serii de marți, 14 mai 2024, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un hambar din localitatea Balomiru de Câmp. „Secția de pompieri Sebeș intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Balomiru de Câmp. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..