Știri din CugirInfo

Ultimele titluri

Începând de astăzi, 30 mai 2023, au intrat în vigoare modificări și restricții de circulație pe mai multe străzi din orașul Cugir

<p>Începând de astăzi, 30 mai 2023, șoferii din Cugir trebuie să respecte modificările privind prioritățile de circulație rutieră pe străzile Ion Creangă și Trandafirilor și noile restricții de circulație impuse pe strada Trandafirilor. Restricții de circulație au mai fost instituite pe străzile Viitorului și Nicolae Bălcescu. • „Cedează trecerea” pe Trandafirilor și „Drum cu prioritate” [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în orașul CUGIR, la data de 30 mai 2023

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 30 mai 2022, pe raza orașului CUGIR. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de munca vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Rezultat remarcabil al alergătorului cugirean Vasile Hârjoc, la Semimaratonul Eroilor Neamului

<p>Sâmbătă, 27 mai 2023, în municipiul Bistrița a avut loc prima ediție a Semimaratonului, dedicat Eroilor Neamului din Primul și cel de-al Doilea Război Mondial precum și celor din teatrele de operațiuni și care s-au întors acasă cu diferite probleme. Evenimentul a fost organizat de Asociația Invictus România, împreună cu Primăria Bistrița și Brigada 81 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Cabana Prislop, odinioară perlă a turismului din Masivul Șureanu, a ajuns o RUINĂ aproape prăbușită

<p>Cabana Prislop, un loc mult îndrăgit de cugireni și nu numai, este în prezent o ruină, gata oricând să se prăbușească. Imaginile cu clădirea dezafectată și în stadiu avansat de degradare au fost surprinse de un locuitor din Cugir în urmă cu câteva zile și postate pe o rețea de socializare: ”Din nou am ajuns [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Călin Bocănici, un tânăr originar din Cugir, reconstruiește GRATUIT sprâncenele persoanelor care le-au pierdut din motive medicale

<p>Călin Bocănici sau „Dermopigmentistu”, cum îi spun prietenii și cunoscuții, are 28 de ani și este din Cugir. Tânărul este inițiatorul unui proiect inedit prin care recomstruiește GRATUIT sprâncenele persoanelor care și le-au pierdut din cauza problemelor de sănătate. Până în 2010, Călin a locuit la Cugir, orășelul de la poalele Drăganei, apoi a plecat [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Două mențiuni la etapa județeană a Olimpiadei de istorie și una la Psihologie, pentru Colegiul Național „David Prodan” Cugir

<p>Odată cu apropierea vacanţei, au sosit şi ultimele rezultate de la olimpiadele la care au participat elevii Colegiului Naţional David Prodan, iar acestea sunt, la fel ca şi toate celelalte, îmbucurătoare. Am fost încântaţi să aflăm că şi pe partea de socio-umane elevii îşi doresc performanţă şi că istoria şi psihologia se regăsesc printre materiile [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat din Cugir acuzat de viol, arestat preventiv preventiv pentru 30 de zile

<p>Un bărbat din orașul Cugir a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de viol, după ce Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis propunerea Parchetului în data de 20 mai 2023. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În baza disp. art. 226 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 202 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Marți, 30 mai 2023: Cu și despre MAI, la cercul de scriere creativă Verbum de la Cugir

<p>Marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir va avea loc o nouă întâlnire a cercului de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din comunitatea cugireană. Din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în calitate de delegat permanent la întâlnirile Verbum din Cugir și amfitrion al acestei activitați [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Eroii neamului românesc omagiați astăzi, 25 mai 2023, la monumentele din Cugir și Vinerea

<p>De Înălțarea Domnului, în organizarea Primăriei, a Consiliului Local și a Centrului Cultural Cugir au avut loc Ceremonii religioase închinate cinstirii memoriei eroilor neamului românesc care s-au jertfit pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a patriei, evenimente desfășurate joi în localităţile Vinerea şi Cugir. După intonarea Imnului de Stat al României de către membri [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

A început perioada de instruire a personalului medical pentru utilizarea noul aparat RMN, de la Spitalului Orășenesc Cugir

<p>Achiziționat de Primăria Orașului Cugir printr-un proiect european, RMN-ul a intrat în posesia unității medicale în urmă cu aproximativ două luni, perioadă în care a fost montat și s-au făcut toate probele necesare funcționării sale la parametrii de siguranță și performanță declarați de producător. În această perioadă la nivelul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în orașul CUGIR, la data de 23 mai 2023

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 23 mai 2022, pe raza orașului CUGIR. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectati AJOFM Alba, sectiunea Persoane fizice – Locuri de munca vacante sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Filmare indecentă transmisă live pe două rețele de socializare, de un tânăr de 19 ani din Balomirul de Câmp. Vezi ce pedeapsă a primit

<p>Un tânăr de 19 ani, din Balomirul de Câmp, care a filmat și a transmis prin rețelele Telegram și WhatsApp o înregistrare în care două persoane întrețineau relații sexuale, a fost condamnat la plata unei amende penale pentru infracțiunea de violare a vieții private. Bărbatul (M.C.R.) este acuzat de procurori de săvârșirea a două fapte [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Miercuri, 24 mai 2023, debitul Râului Cugir va fi în crește, ca urmare a golirii barajului de la Canciu

<p>Primăria Orașului Cugir a fost înștiințată de către Hidroelectrica, Sucursala Sebeș că în data de 24 mai 2023, între orele 09.00-12.00 sunt planificate manevre de circulație de apă în albia râului Cugir pentru verificarea funcționalității instalațiilor hidromecanice de la Barajul Cugir &#8211; Vana de golire de fund. Debitul tranzitat în aval de acumularea Cugir va [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Alergătorul cugirean, Vasile Hârjoc, primul la Campionatul Național de Cros rezervat atleților Masters

<p>Sâmbătă, 20 mai 2023, în pădurea „Trivale” din Pitești s-a desfășurat Campionatul Național de Cros rezervat atleților Masters, eveniment la care au luat parte sute de alergători din întreaga țară. Probele de concurs au fost de 8 km pentru categorii (de la plus 35 la plus 65 de ani) și de 6 km (de la [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Aur și argint obținut de boxerii din Cugir, la Memorialul „Nicolae Talpoș” și „Teodor Silaghi” de la Salonta

<p>În perioada 20-21 mai 2023, orașul Salonta, județul Bihor, a fost gazda Memorialului „Nicolae Talpoș” și „SilaghiTudor”, eveniment la care au luat parte mai multe cluburi și asociații sportive din țară precum: CS „Metalurgistul” Cugir, „Banatul Timișoara”, „Geolgău București”, echipa lui Feri Vaștag de la Reșița și echipa locală CSM Arad. Competiția a fost onorată [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat din Cugir cercetat de polițiști, după ce și-a amenințat fosta concubină

<p>Vineri, 19 mai 2023, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către o femeie de 53 de ani, din orașul Cugir, cu privire la faptul că a fost amenințată de fostul concubin. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, în timp ce [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

„Roș-albaștrii”, egalii liderului în ultimul meci din play-off: Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara 1-1 (0-1)

<p>Metalurgistul Cugir a remizat acasă cu liderul Corvinul Hunedoara, golul egalizator fiind marcat de antrenorul Lucian Itu (44 de ani). Este primul punct pe care echipa cugireană reușește să-l câștige, în actuala ediție de campionat, împotriva liderului. • 0-1, MIN. 9: GARUTTI, reluare cu capul din careul mic. • 1-1, MIN. 88: antrenorul Lucian ITU, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Şase mențiuni obținute de Colegiul Național „David Prodan” Cugir, la faza județeană a la Olimpiadei de Limba Engleză

<p>Una dintre discipinele pe care elevii le îndrăgesc încă din gimnaziu, este fără doar şi poate, Limba Engleză. Engleza – o materie care deşi poate părea uşoară având în vedere faptul că majoritatea filmelor pe care le vizionăm, reţelele de socializare pe care le folosim zilnic, hit-urile internaţionale pe care le fredonăm şi videoclipurile, cam [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Un tânăr de 20 de ani din Săliștea a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs de DJ 107A, în cartierul Pâclișa din Alba Iulia

<p>Ieri, 17 mai 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au intervenit în afara localitătii Pâclișa, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 20 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Un bărbat de 40 de ani din Cugir a rămas fără permis și a primit o amendă usturătoare, după ce a depășit neregulamentar o coloană de autoturisme pe strada Ion Creangă

<p>Luni, 15 mai 2023, în urma apariției unor imagini, în mediul online, cu un autoturism care ar fi efectuat o depășire neregulamentară, polițiștii din Cugir au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto. Din cercetări, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat, de 40 de ani, din orașul Cugir. Față de [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..