Știri din BlajInfo

Ultimele titluri

Locuri de muncă disponibile în comuna JIDVEI, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza comunei JIDVEI. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul BLAJ, la data de 21 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 21 mai 2024, pe raza Municipiului Blaj. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena 2024. În jur de 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica | blajinfo.ro

<p>Nume care se sărbătoresc de Sf Constantin şi Elena 2024 şi nume derivate din Constantin şi Elena care își serbează onomastica &#124; blajinfo.ro Sfinții Constantin și Elena: Peste 1,1 milioane de femei şi peste 600.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica în 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Citeşte şi: mesaje de Sfântul Constantin [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Sfinții Constantin și Elena 2024. FELICITARI, MESAJE și URARI pentru cei care își sărbătoresc onomastica | blajinfo.ro

<p>Sfinții Constantin și Elena 2024. FELICITARI, URARI și MESAJE de Constantin și Elena pe care le poți trimite prin SMS de SF Constantin și Elena&#124; blajinfo.ro Mesaje de Sf Constantin și Elena pentru familie și prieteni -Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

<p>Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Peste 10.000 de persoane au sărbătorit ieri pe Câmpia Libertății din Blaj

<p>Sâmbătă, 18 mai 2024, pe Câmpia Libertății din Blaj, peste 10.000 de persoane au luat parte la acțiunile cultural-artistice organizate în cadrul proiectelor „Sărbătoarea Libertății în anul Bicentenarului nașterii lui Avram Iancu” și „Alba Etnografică”. Publicul prezent în număr foarte mare s-a putut bucura de difuzarea producțiilor audiovizuale realizate în Expozițiile Etnografice ale județului Alba, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Persoană rămasă încarcerată, după coliziunea dintre două autoturisme produsă pe Podul Vezii din Blaj

<p>Pompierii din Blaj au fost solicitați să intervină, în dimineața zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru acordarea primului ajutor și descarcerarea unei persoane, în urma unui accident rutier produs pe Podul Vezii, din Blaj. „Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în Municipiul Blaj, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Veta Biriș – 75 de ani de viaţă, 55 de ani de activitate artistică şi 50 de ani de colaborare cu Televiziunea Română

<p>Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, alături de Ansamblul Folcloric al Județului Alba dirijat cu măiestrie de Alexandru Pal, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi. Emisiunea se vede pe 19 mai 2024, de la ora 21.00, la TVR 1. „75 [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bombă de aruncător 60 mm, găsită într-o pădure din satul Lunca, comuna Valea Lungă

<p>Echipa pirotehnică din cadrul ISU Alba Iulia s-a deplasat în seara zilei de joi, 16 mai 2024, în satul Lunca, comuna Valea Lungă unde a fost semnalată găsirea unei bombe de aruncător 60 mm, fără focos, pentru distrugerea acesteia. „Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia s-a deplasat în satul Lunca, comuna Valea [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Patru cunoscute florării din Blaj amenajează două tablouri florare, cu ocazia Sărbătorii Libertății

<p>Câmpia Libertății va găzdui, în acest weekend, două designuri florale ca expresii artistice ale floriștilor din Blaj, adevărate povești vii care reflectă frumosul, istoria, cultura și valorile comunității. „Oglindește-ți sufletul și luptă pentru visul tău” și „Caută în interiorul tău liniștea și pacea” sunt cele două lucrări florale care vor întâmpina blăjenii și oaspeții Blajului [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 68 de ani din Roșia de Secaș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut pe raza localității Tău

<p>Marți, 14 mai 2024, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj –Postul de Poliție Roșia de Secaș au depistat un bărbat de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Tău, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto, [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 19 ani din Bucerdea Grânoasă reținut de polițiști, după ce a tăiat cauciucurile a patru autoturisme

<p>Marți, 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de distrugere. În sarcina acestuia a fost reținut faptul că, în seara zilei de 3 mai 2024, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi tăiat [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Au început manifestările dedicate „Sărbătorii Libertății” – Blaj 2024. Vezi programul

<p>Ieri, 13 mai 2024, a început oficial „Sărbătoarea Libertății” Blaj 2024! În acest an, manifestarea, cunoscută și sub numele de „Zilele Blajului”, se desfășoară sub semnul bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu. În perioada 13 -17 mai 2024, între orele 9:00 -18:00, la Palatul Cultural din Blaj, poate fi vizionată o expoziție de obiecte care i-au [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Tânăr de 21 de ani din Mihalț cercetat de polițiști, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, pe DN 1

<p>Luni, 13 mai 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, pe DN 1, la kilometru 386, în apropierea localității Sântimbru, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Mihalț. &#160; În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată. Cercetările sunt [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în comuna JIDVEI, la data de 14 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 14 mai 2024, pe raza comunei JIDVEI. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Locuri de muncă disponibile în Municipiul BLAJ, la data de 14 mai 2024

<p>AJOFM Alba a transmis lista cu locurile de muncă disponibile, la data de 14 mai 2024, pe raza Municipiului Blaj. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției judetene pentru ocuparea forței [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Bărbat de 47 de ani din Blaj reținut de polițiști, după ce a condus băut și a provocat un accident rutier pe strada Eroilor

<p>Duminică, 12 mai 2024, în jurul orei 14.30, polițiștii rutieri din Blaj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Eroilor, din Municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 47 de ani, din Blaj, în timp ce [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Ursoaică cu trei pui, observați în zona Valea Vezii din Blaj. Cetățenii din zonă au fost avertizați prin mesaj RO-Alert

<p>ISU Alba a transmis mesaj de avertizare cetățenilor din Blaj, după ce în cartierul Valea Vezi a fost observată o ursoaică cu trei pui. „A fost semnalată prezența a 4 urși (o ursoaică cu 3 pui) în Municipiul Blaj, Valea Vezii. A fost transmis mesaj Ro-Alert locuitorilor din zonă”, a transmis ISU Alba. • Sfaturi [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Volei Alba Blaj, clasare pe ultimul loc la Turneul Cadetelor. CSM Constanța, noua campioană U17 a României

<p>În „Alba Blaj Arena” s-a disputat turneul final la volei feminin Under 17, cadete, competiție la finele căreia CSM Constanța a devenit noua campioană, iar Volei Alba Blaj a terminat pe poziția a șasea. La festivitatea de premiere, premiile au fost acordate de echipierele Volei Alba Blaj, Raisa Ioan, Paula Partnoi și Andra Cojocaru. Calificată [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..

Publicitate electorală | Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj

<p>Publicitate electorală &#124; Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj Ioan Lațiu și echipa PSD Blaj vin cu o abordare nouă, axată pe acordarea respectului cuvenit pentru fiecare cetățean, indiferent de vârstă sau statut social. Profesorul Ioan Lațiu, un om respectat în comunitate și echilibrat, fost [&#8230;]</p> <p>The post first appeared on .</p> ..