Știri din Strada

Ultimele titluri

Afaceri cu iz penal în comuna Baloteşti! Fostul director CNAIR Scarlat Sorin Florin şi fratele acestuia Scarlat Ionuţ Cristian, tun de 100.000 de euro din bani publici.

În atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate şi a procurorilor DNA! Spaima de procurorii DNA, de condamnări şi puşcărie nu pare a fi suficientă pentru a potoli apetitul pentru îmbogăţirea necinstită. Cu tot riscul, unii primari şi consilieri continuăă să fraudeze banul public.           Afaceri cu iz penal în comuna Baloteşti Comuna Baloteşti din judeţul Ilfov … ..

“Prăduitorul”, Daniel Florea a “sifonat” 30 de milioane de lei de la primăria sectorului 5

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au realizat marți percheziții în București, Ilfov , Ialomița și la Primăria Sectorului 5, în dosarul în care Asociația Împreuna salvam sectorul 5 înființată de fostul primar de sector Daniel Florea e acuzată că ar fi primit ilegal … ..

Sectorul 4, cel mai frumos din Capitala

Marile bulevarde din Sectorul 4 au devenit de câteva zile cele mai importante puncte de atracție ale orașului. Fântânile urbane readuc un nou sezon de spectacole datorită luminilor colorate care vor fascina trecătorii în zilele călduroase ale verii. În fiecare an e un adevărat spectacol când dau drumul la aceste fântâni. Seara este o feerie, … ..

Continuă ilegalitățile comise de galeristul , George Simion in Parlament

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că este hărțuit de președintele AUR, deputatul George Simion.  În 29 aprilie, Parchetul General a transmis,  că procurorii continuă cercetările în dosarul penal deschis după ce Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în timpul moțiunii simple din februarie. George Simion l-a numit pe Virgil Popescu „hoț” în mai multe … ..

Fugarii României, greu de repatriat: Puiu Popoviciu, Alina Bica, Dragoș Săvulescu, Cristian Rizea, Mario Iorgulescu

Unul din 5 condamnaţi reușesc să fugă din România înainte de pronunțarea sențintelor definitive. Şi nu mai ajung la închisoare, pentru că stăm şi mai prost la capitolul extrădări. În 2019, din 45 de cereri de extrădare, doar 19 au fost aprobate, iar anul trecut, din 42, doar 5 condamnați au fost aduși în tară. … ..

Vicepreședintele în Parida Romilor, Marian Daragiu despre familia Cioabă: Sunt oameni școliți și au maniere

Acesta a intrat şi în culisele „Curţii Regale de la Sibiu” şi a mărturisit că cei din familia Cioabă sunt oameni „obişnuiţi”, cu care poţi sta de vorbă ca şi cu oricine altcineva, sunt şcoliţi şi au maniere. „E mai degrabă un statut simbolic. Nu aş vrea să arunc în desuet sau într-o formă de … ..

Partida Romilor Pro-Europa, a început campania națională, ,,Îmi asum identitatea, mândru că sunt rrom”, în toate comunitățile de romi din România

Președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a decis demararea unei campanii naționale, în toate comunitățile de romi din România, prin care romii vor fi îndemnați să-și asume identitatea etnică la recensamânt și să-și înscrie copiii la licee și facultăți, pe locurile speciale destinate membrilor acestei etnii. Totodată, reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa din București și din … ..

Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5

În data de 11.04.2022 copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 – Centrul de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități au participat la expoziția cu vânzare „ARMONII DE PRIMĂVARĂ”. Evenimentul a fost organizat la Palatul Parlamentului împreună cu Consiliul de Monitorizare a Implementării Convenției privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități. … ..

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, vine în sprijinul părinților cu program de lucru extins

Pentru a veni în sprijinul părinților cu program de lucru extins, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un after school modular la Școala 125, parte dintr-un proiect mai amplu care va fi implementat în lunile următoare. „Mai așezăm o pagină în povestea comunității. Școala, studiile… fac diferența de trai în viața. Cunoastem rețeta. … ..

Băsescu disperat ,incepe să ciripească : Victor Ponta a fost jurist la Dorin Cocoș

Traian Băsescu rupe tăcerea, după ce Elena Udrea a fost condamnată pentru corupția pe care a făcut-o când el era președinte, iar ea era ministru. „Tot văd teoria statului paralel creat de Băsescu. Spre exemplu, și azi, când e un eveniment, că e vorba de Elena Udrea sau altul, se vorbește de statul pe care … ..

Totul Verde a început înverzirea Sectorului 4. Peste 2.000 de pomi au fost plantați în ultimele zile

”Am reînceput campania de înverzire a sectorului nostru! Zi de zi, ne vin pomișori, iar colegii de la Totul Verde se ocupă să îi planteze. Nouă, comunității, nu ne rămâne decât să avem grijă de ei. Sunt plămânii de care Pământul are nevoie și pe care trebuie să îi ajutăm să respire. Dacă ei funcționează … ..

Angajaţii de la Totul Verde merită tot respectul nostru. Ei sunt cei care au cea mai mare grijă de spațiile verzi

Pe unde mergi  în sectorul 4, este aproape imposibil să nu observi măcar un angajat de la Totul Verde. care plantează un copac, dă cu mătura, strânge gunoiul, îngrijește un spațiu verde ori greblează o grădină de bloc. Acești oameni au tot respectul nostru și merită ca lumea să le aprecieze munca. Datorită lor, Bucureștiul, … ..

Primaria sectorului 5 Comunicat

Lansarea proiectului `Întărirea capacității administrative, prin implementarea unor măsuri preventive anticorupție, la nivelul Sectorului 5` Lansarea proiectului „Întărirea capacității administrative, prin implementarea unor măsuri preventive anticorupție, la nivelul Sectorului 5 al Municipiului București“ –  POCA/923/2/2/151983 Sectorului 5 al Municipiului București, în calitate de Beneficiar, anunță implementarea proiectului „Întărirea capacității administrative, prin implement ..

A ÎNCEPUT CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ÎN SECTORUL 5

Având în vedere că prognoza emisă de meteorologi arată că vremea va fi  frumoasă, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus începerea curățeniei de primăvară pe raza sectorului. Angajații  firmei de Salubrizare sector5 se vor  ocupa  de plantarea  florilor   salubrizarea și măturarea aleilor, spațiilor verzi, parcurilor și a locurilor de joacă… De asemenea, se … ..

Săptămâna viitoare va începe distribuţia pastilelor de iodură de potasiu către populaţie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat  că săptămâna viitoare va începe campania de distribuire a pastilelor de iodură de potasiu către populaţia eligibilă. „Săptămâna aceasta facem campania de informare şi, începând de săptămâna viitoare, distribuţia la toţi cei care sunt eligibili, în principiu populaţia până la vârsta de 40 de ani”, a spus Rafila, într-o … ..

Comunicatul MApN Mina care plutea în largul Mării Negre, la 70 de kilometri de Capu Midia, a fost distrusă

Echipajul puitorului de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” a executat, luni, 28 martie, o misiune de intervenție pentru neutralizarea unei mine marine care se afla, în derivă, la o distanță de aproximativ 39 mile marine travers de Capu Midia. După ce nava a ajuns la o distanță de siguranță față de mină, echipa de … ..

Liderii Partidei Romilor țin legătura cu colegii lor romi din Ucraina și Republica Moldova, pentru a-i ajuta pe refugiații Peste 20 de refugiaţi romi din Ucraina, dintre care 13 copii, au fost preluati de Partida Romilor Pro-Europa si cazaţi la Bucureşti

Un număr de 23 de refugiați romi din Ucraina, din orașul Odessa, printre care şi 13 copii, au fost preluaţi de reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa şi cazaţi la Bucureşti. Refugiații romi au fost preluați de la graniță cu un microbuz, iar în momentul de față se află în București, în căminul unui liceu, unde au … ..

Partida Romilor „Pro-Europa’’ ajută zeci de familii ale romilor din Ucraina oferindu-le adăpost și hrană Regiunea Moldova, i-a sprijinit zilelele acestea printr-o mobilizare exemplară.

Aliona și fetița ei au fugit din Odessa cu puțin timp înainte ca locuințele lor să fie bombardate. Au plecat doar cu hainele de pe ele și acte care le-au permis să treacă vama spre Moldova. Au venit înfometate, înfrigurate și în stare de șoc lăsând in urmă restul familiei, in special bărbați pentru că … ..

Comunicat Mobilizare generală în cadrul Asociației Partida Romilor Pro Europa în contextual conflictului armat din Ucraina.

La începutul acestei săptămâni trecute , președintele PARTIDEI ROMILOR „PRO-EUROPA”, dl. Nicolae Păun, a convocat o ședință de urgență, în cadrul căreia s-a decis ca sucursalele de la granița cu Ucraina să facă toate demersurile pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, în speciali pe cei romi, luandu-se legătură cu mai mulți liderii romi din Ucraina … ..

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone: Să fie pace in lume și in casa fiecărui roman!

Mi-am asumat huiduielile si m-am implicat sa ajut ucrainenii refugiați sau rămași sa lupte pentru visurile lor! Cu sânge, cu alimente, cu ce am considerat util. Războiul cel nou a adus aici, in sector, 107 mămici și copii și bunici. Le oferim adăpost cald, curățenie și tot ce-am adunat de la oamenii buni. Nu le … ..