Știri din Strada

Ultimele titluri

Mama lui Vlad Pascu rămâne după gratii

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal doi tineri, la 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, dar decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. “În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inc. … ..

Dorian Popa, prins DROGAT la volan. Cunoscutul influencer ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa a fost tras pe dreapta în localitatea Domnești, într-o zonă în care Poliția Ilfov face controale la fiecare final de săptămână, operațiunea purtând numele de „Blocada”. Tânărul ar fi fost prins la volan sub influența cocainei și a altor substanțe cu care era amestecată, inclusiv canabis, conform unor surse judiciare. Anunțul oficial al … ..

Fostul deputat Cristian Rizea face dus cu gardienii

Fostul deputat român, Cristian Rizea, expulzat la sfârșitul lunii aprilie din Republica Moldova, după ce a fost declarat persona non grata pentru 15 ani, este păzit permanent de gardienii din închisoare, care l-ar însoți mai ales  atunci când merge la duș. Cristian Rizea ar avea nevoie de protecție după ce un cunoscut interlop, aflat în … ..

Liderul romilor Nicolae Păun: Partida Romilor dezvoltă un proiect nou din această toamnă, „Romi pentru România”

În cadrul primei ediţii a emisiunii „Romi pentru România” de la postul de televiziune B1, invitatul Monicăi Cornea, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun a făcut o serie de precizări privind noul proiect al APRPE, „Romi pentru România”. „Sub egida „Romi pentru România” va trebui să arătăm oameni care au reuşit în viaţă şi trebuie … ..

Răzvan Pîrcălabu, președintele Federației Române de Lupte : Mergem cu inima deschisă şi cu Dumnezeu înainte”, LUPTA PENTRU AUR! ÎNCEPE CAMPIONATUL MONDIAL DE LUPTE LA BELGRAD

Campionatul Mondial de Seniori, ce se desfășoară în perioada 16-24 septembrie, la Belgrad. Medaliile de aur, argint și bronz vin la pachet cu biletele pentru Paris 2024, dar și locurile 5 vor lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice. România va fi reprezentată de 16 sportivi la cele trei stiluri, care vor lupta până la ultima … ..

Primarul Gabriel Lupulescu : Bragadiru va avea un Centru Medical Modern

Dragii mei, Încă de la începutul mandatului meu, am fost ferm convins că este nevoie să creștem atât capacitatea, cât și calitatea serviciilor medicale oferite în Bragadiru. Am insistat că este nevoie să construim un centru medical modern, care să le ofere locuitorilor comunității noastre acces rapid la servicii medicale, aici, aproape de casă. Pentru … ..

Piedone si-a luat “tolba “ cu sesizări și reclamații in spate și a luat la picior sectorul

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a deschis ”tolba” de sesizări și reclamații și a mers personal să verifice cum stau traburile; ”Mi-am luat tolba cu sesizări și reclamații primite de la cetățeni și, așa cum mi-e obiceiul, am plecat pe străzi… să le caut rezolvare. Prin zona aleii Vicina… am avut însă un șoc! În … ..

Robert Turcescu acuzatii grave la adresa justitiei si a clasei politice din Romania

Nimeni n-are curaj să se lupte cu mafia drogurilor. Sunt prea mulți bani la mijloc, prea multe jocuri de putere. Într-o postare pe Facebook, jurnalistul susține că există chiar și polițiști, judecători, procurori, parlamentari și miniștri care sunt consumatori. „Consumul de droguri e total  în România. Se consumă la greu în toate păturile sociale. Consumă … ..

„Romi pentru România”, la B1TV, de duminică 3 septembrie

Începând de duminică, 3 septembrie, postul de televiziune B1TV prezintă o nouă emisiune în grila sa: „Romi pentru România”. Emisiunea este produsă și realizată de către Departamentul Mass Media al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, coordonat de Vali Rupiță. Realizatoarea emisiunii este Monica Cornea, o jurnalistă cu o vastă experiență în televiziune. Realizatorii emisiunii vă promit … ..

Subsecretar de stat la Ministerul Familiei Bogdan Paraschiv,despre consumul de droguri si consecintele lui „Parlamentul trebuie să vină cu măsuri drastice”

Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat la Ministerul Familiei, a cerut într-o intervenție pentru emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat, ca Parlamentul să înăsprească legislația menită să descurajeze traficul și consumul de droguri, având în vedere că acestea au explodat în România: „Ar trebui ca mesajul să fie comun al mai multor politicieni de astăzi și să … ..

Liderul romilor Nicolae Păun: Partida Romilor dezvoltă un proiect nou din această toamnă, „Romi pentru România”

În cadrul primei ediţii a emisiunii „Romi pentru România” de la postul de televiziune B1, invitatul Monicăi Cornea, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun a făcut o serie de precizări privind noul proiect al APRPE, „Romi pentru România”. „Sub egida „Romi pentru România” va trebui să arătăm oameni care au reuşit în viaţă şi trebuie … ..

O nouă creşă a fost inaugurată în Sectorul 4

O nouă creşă pentru aproximativ 200 de copii a fost inaugurate  azi  în sectorul 4. Cu prilejul inaugurării Creşei „Unicornul fermecat”, primarul Daniel Băluţă a punctat că numărul de locuri în aceste unităţi este insuficient şi că autoritatea locală va lua măsuri pentru creşterea lui. Autoritatea locală derulează lucrări la nouă unităţi şcolare, majoritatea grădiniţe, … ..

Socrul ministrului Familiei Natalia Intotero a fost retinut in Italia pentru trafic de carne vie

Devenită celebră în lumea mondenă, după țopăiala pe mese și scaune de la Geoagiu Băi cu fostul președinte al PSD, Mircea Geonă, Natalia Intotero a avut, ulterior, o ascensiune frumoasă în politica românească, obținând, cu ajutorul mentorului său politic, Laurențiu Nistor, mandate în Parlamentul României si posturi de ministeriasă Frumos lucru am spune, atunci când … ..

Partida Romilor Pro -Europa DIN 3 SEPTEMBRIE, POVESTEA MERGE MAI DEPARTE

Anul acesta emisiunea dedicată prezentării actualității rome și promovării culturii și tradițiilor etniei a implinit frumoasa vârstă de 18 ani, devenind cea mai longevivă emisiune de profil din spațiul media românesc, difuzată de un post privat de televiziune. Emisiunea produsă de departamentul Mass-Media al Partidei Romilor Pro-Europa, la inițiativa președintelui Nicolae Păun, a adus în … ..

COMUNICAT DE PRESA

Primăria orasului Bragadiru anunță semnarea contractului de finanțare nr. 1DOT/2023/03.08.2023 pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a unitatilor de invatamant preuniversitar si a unitatilor conexe”, cod F-PNRR-Dotari-2023-5736.  Obiectivul proiectului este ”Dotarea cu materiale didactice și echipamente digitale a unității de invatamant Scoala gimnaziala nr. 1 Bragadiru, prin PNRR\ Pilonul VI. Politici … ..

Liderul celei mai puternice organizatii a romilor Nicolae Păun: “Urziceni e Auschwitz-ul României”

Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa , consideră că incidentul , în care o femeie de etnie romă a născut pe trotuarul din fața Spitalului din Urziceni, pentru că i s-a refuzat accesul la servicii medicale, e doar punctul culminant al modului în care romii din Urziceni și Bărbulești sunt tratați de către autoritățile … ..

Deputatul Popescu Piedone: „Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent”

Deputatul Vlad Popescu Piedone are încredere că noul Guvern, condus de Marcel Ciolacu, va fi unul capabil să traverseze cu bine peste probleme. Deputatul PPU-SL – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) subliniază că votul său a fost pentru noul cabinet, în condițiile în care astăzi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului s-a votat cererea … ..

Propunerea legislativă privind înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie şi Cultură a Romilor a fost adoptată de deputaţi

Propunerea legislativă privind înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie şi Cultură a Romilor din România a fost adoptată, marţi, cu majoritate de voturi, de plenul Camerei Deputaţilor. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie şi Cultură a Romilor din România, instituţie publică de importanţă naţională, cu personalitate juridică, aflată în … ..

Presedintele Partidei Romilor Pro-Europa ,Nicolae Păun este un exemplu de inspirație pentru lupta pentru justiție socială și pentru drepturile omului

Nicolae Păun – Un lider angajat în promovarea drepturilor romilor și a integrării europene Răspunsul chatbotului de Inteligență Artificiala (AI) ChatGPT, la următoarea întrebare: „Compune-mi un eseu despre președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun„: În peisajul politic românesc, Nicolae Păun se remarcă ca fiind președintele Partidei Romilor Pro-Europa, un lider dedicat promovării drepturilor și intereselor … ..

A pierdut lupta cu viata reprezentanta cea mai de seamă a comunității romilor din Botosani

Semiramida Bălan a decedat pe patul de spital. Consilieră a prefectului, aceasta a fost internată în spital în cursul săptămânii trecute.  În vârstă de 57 de ani, aceasta a fost reprezentanta romilor din Botoșani mai bine de două decenii. Fiică de cadre didactice, Semiramida Bălan a ocupat funcția de consilier în cadrul Prefecturii Botoșani din … ..