Știri din Strada

Ultimele titluri

Comunicat SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: Partener Pentru Un Sector Impecabil!

Cu primăvara în aer și sărbătorile pascale aproape, echipa noastră de la SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își începe misiunea de transformare a Sectorului 5 într-o oază de curățenie și prospețime. De astăzi, 01.04.2024, demarăm o amplă acțiune de salubrizare, acoperind fiecare colț al sectorului, de la străzi aglomerate la spațiile verzi dintre blocuri. Cu fiecare … ..

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu are probleme la strângerea de semnături!

          Actualul primar al sectorului 2, Radu Mihaiu a semnat pentru susţinerea contracandidatului său, Prefectul Rareş Hopincă. Confruntarea dintre Rareş Hopincă şi Radu Mihaiu a început în teren, la o acţiune de strangere de semnături. ’’ Te rog, semnezi pentru candidatura mea la un nou mandat?’’ Actualul primar al sectorului 2, Radu Mihaiu l-a rugat … ..

Disperarea partidelor politice din sectorul 6 Au vandalizat din nou corturile AUR

Pentru a doua oară intr-o săptamană , corturile  AUR  din sectorul 6  în vederea strângerii de semnături , au fost vandalizate!  Se pare că așa înțeleg unii democrația in acest  sectorul  . Filiala AUR sector 6  anuntă că nu vor   face nici un pas înapoi. “Remontăm corturile și continuăm strângerea de semnături. Cine sunt extremiștii? … ..

Societatea Salubrizare Sector 5 îndeamnă cetățenii sectorului 5 din București să li se alăture în campania de curățenie generală

Din ce în ce mai mulți oameni aderă la conceptul de ,,casă minimalistă’’, o parte vor începe să renunțe la anumite lucruri personale ce vor deveni, odată cu aruncarea acestora în afara casei – deșeuri, anunță Salubrizare Sector 5. De asemenea, reprezentanții companiei Salubrizare Sector 5 le transmit pe această cale beneficiarilor că ,,prin implicarea … ..

Societatea Salubrizare Sector 5 îndeamnă cetățenii sectorului 5 din București să li se alăture în campania de curățenie general

Din ce în ce mai mulți oameni aderă la conceptul de ,,casă minimalistă’’, o parte vor începe să renunțe la anumite lucruri personale ce vor deveni, odată cu aruncarea acestora în afara casei – deșeuri, anunță Salubrizare Sector 5. De asemenea, reprezentanții companiei Salubrizare Sector 5 le transmit pe această cale beneficiarilor că ,,prin implicarea … ..

Piedone spune că va candida la Primăria Capitalei : „Dacă nu puteți voi, pot eu”

Declarație neașteptată, făcută în cadrul emisiunii „Selectiv” de la postul de televiziune B1 TV, moderată de jurnalistul Dan Bucura, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a confirmat oficial că va candida la Primăria Capitalei, reprezentând Partidul Unității și Solidarității Liberale (PUSL). „Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! Am … ..

Infrastructură sector 5 continuă lucrările de modernizare

În ultimii ani, Sectorul 5 a intrat într-un amplu proces de modernizare. Au fost refăcute parcuri, au fost asfaltate străzi, s-a făcut curățenie și igienizare, iar unele locuri virane au devenit oaze de civlizație. Infrastructură Sector 5 a început lucrările de reamenajare si reabilitare a trotuarelor si spațiilor verzi din zona intersectiei Sebastian cu Calea … ..

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. face angajări

Aceasta este în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei. Există profilul candidaților ideali? Aceștia ar trebui să își dorească să lucreze în una din cele mai performante societăți de salubrizare din țară, ținând cont de faptul că societatea a reușit să urce pe podium … ..

Sorin Ovidiu Vîntu: Manifestările violente ale domnului Simion, cu grupa de descreierați care îl înconjoară nu sunt altceva decât acte de huliganism

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu îl ia la țintă pe George Simion, copreședintele AUR, despre care afirmă că nu are niciun program pentru a schimba ceva cu adevărat în România, ci doar de prevalează de un fals patriotism pentru a face scandal. SOV mai afirmă că românii care îl consideră pe Simion o alternativă reală sunt … ..

Premierul Marcel Ciolacu atacă Partidul Național Liberal și critică administrațiile locale unde sunt implicați și liberalii, inclusiv Primăria Capitalei

„Este evident că realizările domnului primar depășesc și așteptările celor care l-au votat. Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă: 4, 3 și 5. Aici nu ați făcut majorități cu PNL și există și celelalte sectoare, unde sunt majoritățile și la Primăria generală cu PNL și văd că lucrurile nu merg tocmai în direcția corectă”, … ..

Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: “MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! ”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a căzut pe un șantier. Aflat într-o vizită de lucru, acesta s-a prăbușit la pământ, iar imediat după incident a tras câteva injurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, afișând un zâmbet de amuzament. „Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, … ..

Vrăjitoarele i-au spus Presedintelui Partidei Romilor, Nicolae Păun ,care sunt jocurile politice care se vor face în 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu privire la comasarea alegerilor, … ..

Angajatii de la Totul Verde merită tot respectul nostru!

Îndură frigul, ploaia, gerul, ninsoarea sau căldurile insuportabile, pentru ca sectorul 4 să fie tot timpul curat. Ii întâlniți mereu în drumurile dumneavoastră către serviciu, atunci când mergeți la piață ori atunci când ieșiți cu cei mici la joacă, în parcuri sau în fața blocului. O hârtie care nu mai este aruncată pe jos și … ..

Totul Verde ”Bijuteria” din Berceni prinde contur si va fi dată în folosință 2024

Patinoarul din apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei prinde contur și ar urma să fie dat în folosință în cursul acestui an. Patinoarul este primul în ultimii 70 de ani ridicat în Capitală şi, de fapt, singurul care va fi funcţional la momentul în care va fi dat în folosinţă. Primăria Sectorului 4 a anunțat că … ..

Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor în România!

Leonard Doroftei a făcut anunţul începutului de an din Canada. Fostul campion mondial simte dorul de casă, aşa că se gândeşte foarte serios dacă să se întoarcă sau nu în România. A precizat că va lua o decizie în curând. Leonard Doroftei, anunţul începutului de an, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în … ..

Au gasit prostii in Franta. Grig Bivolaru și 40 de adepți Misa , arestați în pentru răpire, viol și trafic de persoane

„Guru” Greorian Bivolaru a fost arestat în Franța, în urmă cu puțin timp, într-o amplă acțiune a polițiștilor francezi. Fondatorul Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut, acum în vârstă de 71 de ani, este acuzat de trafic de persoane și răpire și de constituirea unei rețele internaționale de yoga prin intermediul căreia racola femei tinere … ..

Deputatul Alfred Simons vrea sa-i faca un fratior lui George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Alfred Simonis (PSD). Primul l-a făcut pe al doilea “lichea pitică”. Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că îi sparge dinţii. AUR cere Coaliţiei retragerea sprijinului politic pentru Simonis. George Simion l-a făcut pe Alfred Simonis “lichea pitică” În … ..

Mama lui Vlad Pascu rămâne după gratii

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal doi tineri, la 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, dar decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. “În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inc. … ..

Dorian Popa, prins DROGAT la volan. Cunoscutul influencer ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa a fost tras pe dreapta în localitatea Domnești, într-o zonă în care Poliția Ilfov face controale la fiecare final de săptămână, operațiunea purtând numele de „Blocada”. Tânărul ar fi fost prins la volan sub influența cocainei și a altor substanțe cu care era amestecată, inclusiv canabis, conform unor surse judiciare. Anunțul oficial al … ..

Fostul deputat Cristian Rizea face dus cu gardienii

Fostul deputat român, Cristian Rizea, expulzat la sfârșitul lunii aprilie din Republica Moldova, după ce a fost declarat persona non grata pentru 15 ani, este păzit permanent de gardienii din închisoare, care l-ar însoți mai ales  atunci când merge la duș. Cristian Rizea ar avea nevoie de protecție după ce un cunoscut interlop, aflat în … ..