Știri din Buna ziua Iasi

Ultimele titluri

Accidentul aviatic din China unde au murit 132 de persoane: cutia neagră arată că aeronava a fost prăbușită intenționat de cineva de la bord

<p>Datele de zbor indică faptul că cineva din cabina de pilotaj ar fi prăbuşit în mod intenţionat cursa companiei China Eastern. Datele de zbor indică faptul că cineva din cabina de pilotaj a prăbuşit în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Kollagen 11000 plus contraindicații. De la ce vârstă este indicat luarea suplimentului

<p>Să bei sau să nu bei kollagen 11000 plus și ce contraindicații are această proteină a devenit o curiozitate extrem de populară. Este vorba despre colagen ca supliment alimentar. Există mult interes pentru acest supliment [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Descinderi la Iași și alte 4 județe. Sunt vizați traficanți de migranți și de droguri

<p>În aceste momente la Iași și în alte 4 județe din România sunt descinderi ale polițiștilor. Sunt vizați mai mulți traficanți de migranți, dar și de droguri. 37 de descinderi ale poliţiştilor de Frontiera în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Avertizare meteorologică! Cod galben de vânt puternic în Iași și alte 26 de județe

<p>Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă pe parcursul zilei de miercuri, 18 mai, în zone din 27 de judeţe situate în vestul şi estul ţării, iar local în Carpaţii Meridionali [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Pentagonul semnalizează un „număr tot mai mare” de obiecte neidentificate pe cer

<p>Un &#8222;număr tot mai mare&#8221; de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer în ultimii 20 de ani, a indicat marţi un responsabil al Pentagonului în faţa congresmenilor americani, fără a ajunge până la a [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Veto cu condiții (Ia pastila SRS! Ep. 494)

<p>Veto cu condiții (Ia pastila SRS! Ep. 494)</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Horoscopul zilei de 18 mai 2022. Zodiile vor fi influențate pe tot parcursul zilei de Eclipsa Solară ce formează o conexiune armonioasă cu zodia Scorpionului

<p>Horoscopul zilei de 18 mai 2022 spune că nativii din zodia Berbecului sunt pregătiți pentru o schimbare importantă în viața lor. Astrele vor fi alături de acești nativi și vor încerca să-i ajute pentru a [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Aproape 800 de elevi ieșeni au susținut proba la limba română de la evaluare națională pentru clasa a IV-a &#8211; GALERIE FOTO

<p>Marți, 17 mai 2022, 7.930 de elevi de clasa a IV-a, proveniți din 169 de unități de învățământ, au susținut proba la limba română din cadrul evaluării naționale. Elevii au primit un text, iar pe [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum s-a distrat patronul cu castel până l-a prins nevasta

<p>Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre Costică Bădeanu, patronul restaurantului cu castel din târg. Puțină lume știe că afaceristul are mai multe case de vacanță în zona deltei, unde mai petrece cu [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Avem scrisoarea găsită de anchetatori! A fost lăsată de Vanesa Burlacu înainte de a fi ucisă în vila din Moara de Vânt: „Starea ce mi-o provoacă amintirile cu noi…” – GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

<p>Anchetatorii ieșeni au descoperit în vila din Moara de Vânt o scrisoare, pe care una dintre victime, Ioana Vanesa Burlacu, a lăsat-o pentru mama ei. Surse judiciare afirmă că este vorba despre un mesaj scris [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dezbatere la Palatul Culturii din Iași, pe tema ce ține de migrația forței de muncă

<p>La Palatul Culturii din Iași este programată o dezbatere legată de migrația forței de muncă. Astfel, Centrul Cultural German Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Muzeul de Istorie a Moldovei organizează dezbaterea intitulată [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași face angajări: Au fost scoase la concurs 3 posturi

<p>Se fac noi angajări în cadrul Spitalului Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași, unde au fost scoase la concurs 3 posturi: un post de asistent, un post de infirmier și un post de îngrijitor. Candidații [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Spectacol caritabil la Teatrul Național din Iași, intitulat „Artiști români pentru artiști ucraineni”

<p>Echipa de la Teatrul Național din Iași participa cu un Spectacol caritabil intitulat „Masaj”, în regia lui Radu Afrim în campania „Artiști români pentru artiști ucraineni”. Reprezentația este programată pe 26 mai 2022, de la [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Proiecte de peste 1 miliard de lei din fonduri europene, depuse de Primăria Iași!

<p>În Cadrul Financiar Multianual 2014 &#8211; 2020 al Uniunii Europene, Primăria Municipiului Iași a depus 27 de proiecte din fonduri europene cu o valoare totală de 1.000.207.885,66 lei. Primarul Iașului, Mihai Chirica, a evidențiat stadiile [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Un bărbat din Iași, condamnat pentru furt de haine de damă! A vrut să fugă cu ele din mall, dar nu a ajuns prea departe

<p>Un recidivist ieșean a primit o nouă pedeapsă din partea judecătorilor pentru că a furat haine pentru femei și a vrut să fugă de paznici după ce a fost dat de gol de alarma de la ieșirea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Măsurile de carantină continuă în Shanghai, deși autoritățile au anunțat „zero COVID”

<p>Autorităţile din Shanghai au anunţat marţi, 17 mai, că s-a încheiat epidemia de coronavirus (cu excepţia unităţilor de carantină), anunţ care a fost ignorat rapid pe internet, pentru că o mare parte dintre cei 25 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Rusia se retrage din Consiliul Statelor Mării Baltice

<p>Astăzi, ministrul rus de Externe a anunțat că Rusia a luat decizia oficială de a se retrage din Consiliul Statelor Mării Baltice. Comunicatul, care a fost publicat de MAE rus, susține că statele occidentale „au [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie

<p>S-au împlinit 11 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu cu acte, iar relația lor de iubire pare a fi la fel de intensă. Iată care este secretul unei căsnicii trainice, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Franța trimite și mai multe arme Ucrainei. Conversația președintelui francez cu omologul său ucrainean

<p>Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat astăzi, 17 mai, că a purtat o conversație pe care a descris-o ca fiind „lungă și semnificativă”, la telefon, cu președintele francez, Emmanuel Macron, cu privire la războiul din [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Zeci de oameni s-au aliniat pentru ultima dată la restaurantele McDonald&#8217;s din Rusia &#8211; VIDEO

<p>Astăzi, rușii s-au aliniat la o gară din Moscova ca să își comande, posibil ultimii lor burgeri din puținele restaurante McDonald’s care au rămas deschise în țară. Cel mai mare lanț de servire de burgeri [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..