Știri din Buna ziua Iasi

Ultimele titluri

A lipsit de la petrecere! Poză de colecție cu Arăgăzel. A apelat la toate babele – FOTO

<p>Babetele bârfitoare încep rubricuța de astăzi cu o trebușoară petrecută taman de ziulica națională a țărișoarei, când tot poporul din târg s-a adunat în centrul orașului să sărbătorească, să belească ochii la defilarea militară și [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Își vinde casa pentru a acoperi gaura de la Primărie. Zile grele pentru domn&#8217; primar

<p>Babetele cele hâtre continuă rubricuța de astăzi cu o altă treabă din lumea pulitică de pe la noi. De data asta, babetele țin să vă zică una despre un client fidel, un băjet care face [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Adevărul desre Ion Șmecheru&#8217;. Avea sau nu bani? Acesta se afișa deseori alături de mașini de lux și îmbrăcat la costum

<p>Culiță și Iancu Sterp au făcut pe 1 decembrie 2021 un anunț neașteptat cu privire la decesul lui Ion Șmecheru&#8217;. Unul dintre cei mai virali tineri din mediul on-line și-a pierdut viața din cauza consumului [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Anul trecut Culiță Sterp i-a construit o casa lui Ion Smecheru&#8217;. Iată ce se va întâmpla cu această acum după ce tânărul a murit

<p>Culiță și Iancu Sterp au făcut un gest impresionant înainte de Crăciun în anul 2020. Cei doi frați celebri s-au mobilizat și au reușit să construiască o casă pentru Ion Smecheru&#8217;. Culiță și Iancu Sterp [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ion Şmecherul era în concediu când a murit! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea

<p>Ion Șmecheru&#8217; a murit. Vestea a fost confirmată și de Culiță Sterp, care a oferit mai multe detalii despre moartea prietenului lor. Pe pagina sa de Facebook, celebrul artist a dezvăluit că Ion a murit [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Vladimir Putin dorește să împiedice extinderea spre estul Europei a Alianței Atlantice

<p>Preşedintele rus, Vladimir Putin, a propus miercuri NATO să înceapă negocieri pentru a împiedica Alianţa Atlantică să se extindă spre estul Europei, aproape de frontierele Rusiei, informează EFE. &#8221;În dialogul cu SUA şi aliaţii lor, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol s-a schimbat total. Cum arată aceasta

<p>Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Actrița a publicat o fotografie cu Ruxi, iar fanii n-au contenit cu laudele. Ioana Ginghină are o relație specială cu fiica ei. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Incendiu la o vulcanizare din localitatea ieșeană Lețcani. Pompierii intervin la fața locului &#8211; Exclusiv

<p>Marți, 1 decembrie 2021, în localitatea Lețcani a izbucnit un incendiu. O anexă a unei vulcanizări de aproximativ treizeci de metri pătrați a fost acaparată de flăcări. La fața locului intervin două echipaje de stingere [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Laurenţiu Reghecampf, despre echipa pe care o antrenează: &#8222;Noi mâine avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul&#8221;

<p>Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, că formaţia sa o întâlneşte în sferturile de finală ale Cupei României pe ACSO Filiaşi, din Liga a III-a, iar în aceste condiţii trebuie [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

24.837 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

<p>Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP- CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Klaus Iohannis, declarații la recepția de la Cotroceni: &#8222;Sărbătorim astăzi Ziua Națională într-un moment marcat de griji și suferințe&#8221;

<p>Klaus Iohannis, președintele României a afirmat, miercuri, 1 decembrie 2021, că Ziua Naţională este sărbătorită într-un moment marcat de pandemia de coronaviurs şi a accentuat că singura cale de a pune punct acestei pandemii este [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Moment special, de Ziua Naţională a României, organizat de profesorii şi elevii Colegiului Național de Artă &#8222;Octav Băncilă&#8221; din Iaşi &#8211; Galerie Foto

<p>Miercuri, 1 Decembrie 2021, tinerii coriști liceeni ai Colegiului Național de Artă &#8222;Octav Băncilă&#8221; din Iași, coordonați de către prof. Constantin-Nichifor Hrestic, au pregătit un moment muzical artistic alcătuit mai întâi dintr-un Flashmob cu imnul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Primăria Iași a aprins de Ziua Națională luminile de sărbători în centrul orașului &#8211; Galerie Foto, Live Video

<p>Marți, 01 decembrie 2021, s-au aprins luminile festive în municipiul Iaşi, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Ceremonia de aprindere a luminilor a avut loc de la ora 17.00 pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, mesaj cu ocazia Zilei Naționale: &#8222;O ţară minunată cu un popor primitor şi mândru&#8221;

<p>David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a transmis un mesaj de felicitare pentru țara noastră, cu ocazia Zilei Naționale. Clipul este distribuit pe pagina de Facebook a Ambasadei, iar diplomatul, după cum ne-a obișnuit, vorbește [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A fost înregistrat un record de decese cauzate de noul coronavirus, în Germania

<p>Germania a raportat miercuri cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus de la jumătatea lunii februarie, în timp ce spitalele au avertizat că țara ar putea avea 6.000 de persoane la terapie intensivă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dacian Cioloș, președintele USR, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României: „Toți vrem să facem bine, fiecare în felul lui”

<p>Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat, miercuri, că momentul 1 Decembrie 1918 reprezintă &#8222;un simbol de reuşită a neamului românesc&#8221;, care arată că se poate, în ciuda tuturor dificultăţilor. &#8222;De aici, de la Alba Iulia, [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Proiect derulat de IȘJ Iași: Instrumente digitale pentru instruirea în mediul online

<p>În perioada 2021-2023, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi participă la implementarea activităţilor proiectului Digitalization of Training Contents for Middle Schools („Digitalizarea conținuturilor instruirii pentru învățământul gimnazial”) (Digitools), desfăşurat în cadrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene, alături [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ministrul Florin Roman, de 1 Decembrie: „Trebuie să ne unim, să fim solidari și să ne ajutăm”

<p>Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, liberalul Florin Roman, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că 1 Decembrie reprezintă un moment de solidaritate, subliniind că doar împreună românii vor putea depăşi vremurile dificile. &#8222;Trăim vremuri dificile, trăim [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Chec de post pufos: Rețetă simplă, delicioasă, ideală de încercat în Postul Crăciunului

<p>Rețeta de chec de post este excelentă de încercat în Postul Crăciunului. Nu aveți nevoie nici de lapte, nici de ouă, nici de unt și checul tot va ieși pufos și delicios. Vă este poftă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Mesajul transmis de Liviu Dragnea, fost lider PSD, cu ocazia Zilei Naționale a României: „Națiunea trece prin clipe grele”

<p>Națiunea română trece prin clipe grele pentru că lumina și căldura s-au scumpit, hrana s-a scumpit, până și boala s-a scumpit, singurul lucru care nu s-a scumpit în România e speranța, afirmă fostul lider PSD Liviu [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..