Știri din Ziarul Ialomita

Ultimele titluri

Cu 160 kilometri la oră, un dojean de 25 de ani s-a răsturnat cu mașina și s-a oprit pe… calea ferată

În această seară, 1 decembrie 2021, în jurul orei 17, pe DC 51, în apropierea stației CFR Halta Fundata, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Gheorghe Doja... ..

1 Decembrie 2021 la Slobozia: Imagini care fac mai mult decât o mie de cuvinte

Da, imagini care fac mai mult decât cât o mie de cuvinte. Dar tot mă răcâie să spun ceva. Prima dată. Supărați ca văcarul pe sat (de parcă înfăptuitorii unirii de la 1918 i-ar fi scos de la guvernare în 2021 ci nu urmașii lor de carton liberali din zilele noastre), useriștii ialomițeni nu au... ..

Accidente rutiere la Gârbovi și Manasia

Trei persoane ajunse la Spitalul Urziceni în urma unui accident între comunele Manasia și Gârbovi În după amiaza zilei de 29 noiembrie, între localitățile Manasia și Gârbovi s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme și o autoutilitară. În urma impactului, doi dintre șoferi, în vârstă de 70 și 44... ..

Beat de-a binelea, un tânăr de 24 de ani din Mărculești s-a răsturnat cu mașina-n curtea unui gimbășenean

În seara zilei de 28 noiembrie, în jurul orei 22, pe DJ 201 s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Mărculești conducea un autoturism în interiorul localității Gimbășani,... ..

Fotbal, Liga 5, Seria II, rezultate Etapa 13

Avântul Grindu, campioană de toamnă În liga 5 Seria II, duminică 28 noiembrie s-a disputat ultima etapă programată anul acesta. Avântul Grindu a câștigat acasă derby-ul etapei cu FC Dridu, se menține pe primul loc și este campioană de toamnă. O secondează (cu un punct mai puțin) Secunda Adâncata, care a câștigat în această etapă... ..

Fotbal, Liga 5, Seria I, rezultate Etapa 13, neomologate

Cu un egal la Căzănești, Recolta Săveni stopează (deocamdată) liderul să rămână detașat în clasament. La Gimbășani, David și Goliat Recolta Săveni scoate un egal în deplasare la AS Căzănești și distanța în clasament dintre lider și echipa oaspete se menține la patru puncte, avantajate fiind Real Cosâmbești (victorie așteptată acasă cu Recolta II Gheorghe... ..

Fotbal, Liga 4, rezultate etapa 13, neomologate

CS Amara se detașează la trei puncte, Avântul Rovine pierde teren după deplasarea la Țăndărei, Bărăganul Ciulnița face scor de maidan la Roșiori Victoria Țăndărei ține în șah pe teren propriu Avântul Rovine și permite liderului CS Amara (victorie fără dubii acasă cu Unirea Scânteia) să ia avans de trei puncte în clasament și Bărăganului... ..

PIZZA “CENTRAL”, LIVRĂRI LA DOMICILIU ZILNIC ÎNTRE ORELE 11-22

Fie că vorbim de copii, adolescenți, adulți sau chiar vârstnici, pizza este fără îndoială un preparat consumat de toată lumea cu mare plăcere! Și ar fi chiar dificil să nu fii fan pizza, ținând cont de faptul că acest fel de mâncare poate conține tot felul de ingrediente, în funcție de gustul fiecăruia. Ți-au venit... ..

Fotbal, Liga 4, rezultate etapa 13 neomologate

CS Amara se detașează la trei puncte, Avântul Rovine pierde teren la Țăndărei, Bărăganul Ciulnița face scor de maidan la Roșiori Rezultatele etapei 13 (neomologate) Recolta Barcanesti – Infratirea Jilavele 3-3 (3-1) (cartonașe galbene 4-2) Victoria Tandarei – Avântul Rovine 1-1 (cartonașe galbene 3-6) Victoria Rosiori – Bărăganul Ciulnița 3-11 (1-4) (cartonașe galbene 2-2) Unirea... ..

Fotbal, Liga 5, Seria I, rezultate Etapa 13

Cu un egal la Căzănești, Recolta Săveni stopează (deocamdată) liderul să rămână detașat în clasament. La Gimbășani, David și Goliat Rezultate, etapa 13 (neomologate) CS Amara II și Recolta Buesti au stat Real Cosambesti – Recolta II Gh. Lazar 9-1 (cartonase galbene 1-0) AS Cazanesti – Recolta Saveni 3-3 (cartonașe galbene 5-7, cartonașe roșii 1-2,... ..

Benny Hill

Dan Elias „Mulțumesc băieți!” Dar fetele? Fetelor nu? Nici lui gorghiu? Sincer, mă mir. Și „băieții” ce fac? Îi aduc cu mașinuța mingiile care nu nimeresc găurica? Îi pupă ghiulul? Vai de mama noastră! Cică, noi luptăm împotriva dictaturii, dar .. iubim dictatorii. Ei, da! Așa mai merge! Bravos, bravos, bravos! Și măcar dacă ăștia... ..

Ajunul Sfântului Andrei

Muzeul Naţional al Agriculturii prezintă: Sântandrei Cap de Iarnă – 29 noiembrie Sfântul Apostol Andrei este sărbătorit pe data de 30 noiembrie. S-a născut în Betsaida Galileia, localitate situată pe țărmul Lacului Ghenizaret, în nordul Țării Sfinte. Era fratele lui Simon Petru, amândoi fiind pescari, alături de tatăl lor, Iona. Înainte de a fi ucenicul... ..

VACCINUL SE CHEAMĂ IUBIRE DE ȚARĂ, DAR NOI AVEM BICARBONATUL DE SODIU…

Îmi cer iertare celui căruia i-am promis că nu mai scriu, dar cuvintele nu mai ascultă de mine… Suntem un popor bolnav de ură. Nu cred că există pe lumea asta un popor care să se urască așa cum o face poporul român. Și nu, nu e vorba de partide sau de vaccin, de fotbal... ..

Pe secția ATI a Spitalului de Urgență Slobozia nu există niciun pat liber

90 la sută dintre cei care se prezintă la Urgențe sunt nevaccinați * 12 pacienți au forme severe * Vaccinarea, soluția de combatere a COVID-19 Se știe deja că al patrulea val al pandemiei de coronavirus este cu mult mai agresiv față de valurile anterioare și că testarea și vaccinarea rămân singurele soluții în calea... ..

„SĂ CADĂ «CIOCANUL»!”

Bill Gates cere pedepse pentru cei ce se opun măștilor și vaccinurilor și dă indicații instituțiilor O.N.U. Zilele trecute, Bill Gates a îndemnat guvernele din întreaga lume să impună sancțiuni utilizatorilor online care pun la îndoială masca și mandatele de vaccin. „Bill Gates va deveni cel mai bogat om din istoria omenirii, pentru că a... ..

Contracte semnate de CJ Ialomița privind creșterea eficienței energetice la Centrul Militar Județean și clădirea administrativă din Strada Răzoare nr. 3

Continuând strategia Consiliului Județean Ialomița de a cuantifica tot mai multe oportunități de finanțare, președintele Marian Pavel a semnat două contracte în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3 – sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon. Primul contract vizează creșterea eficienței energetice pentru clădirea Comandamentului – Pavilion A – Centrul... ..

BLITZ 1131

Poziția de drepți cu crosa la picior Fără să aibă nicio poziție, fără a negocia (precum alții) sau a se opune unei măsuri stabilite la Bruxelles, Iohannis, în poziție de drepți acceptă totul. Participarea sa la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice nu a fost precedată de nicio informare, chiar dacă declara că schimbările climatice... ..

Contribuabilii pot beneficia de eşalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eşalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale principale şi accesorii restante, a căror vechime este de maximum 12 luni anterioare depunerii cererii şi nestinse până la data eliberării certificatului de atestare fiscală. Menționăm că nu se... ..

Joi, 2 decembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021 este termenul limită de depunere a ”Declaraţiei informative privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA – aferente perioadei de raportare precedente”. Perioada de raportare este cea declarată pentru depunerea decontului de TVA, prevăzută la... ..

FOTOGRAFIA SĂPTĂMÂNII 1131

Mircea Eliade, cel care și-a pus semnătura sub monumentalul „Traité d’histoire des religions”, apărut în limba franceză în 1949, afirma că „Troița sau stâlpul cerului are rolul principal de semn creștin”. În fața troiței din curtea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, o bătrânică se închină și, plecând supărată, bombănea: „De ce au astupat maică, troița? Să... ..