Știri din Ziarul 21

Ultimele titluri

Noul proiect al Asociației Activ Pentru Tine aduce teatrul de păpuși în comuna Ceanu Mare

<p>COMUNICAT DE PRESĂ 27.05.2024    &#8211; Noul proiect al Asociației Activ Pentru Tine aduce teatrul de păpuși în comuna Ceanu Mare În perioada 20 mai – 31 mai 2024, în comuna Ceanu Mare, județul Cluj, se va desfășura proiectul „APT de teatru în rural”, organizat de Asociația Activ Pentru Tine și finanțat de Consiliul Județean Cluj. Acest [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Parteneriate durabile pentru Turda mai verde!

<p>RoEcollect sunt alături de noi și la această ediție a Festivalului Verde la Turda. Pe toată durata festivalului, echipele RoEcollect sunt la dispoziția dumneavoastră pentru programarea preluării deșeurilor electrice de la domiciliu sau sediul firmei. Joi, 30 mai, echipele vor fi prezente pe raza Municipiului Turda pentru colectarea deșeurilor electrice. Colectează și contribuie activ la [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

În atenția participanților la trafic

<p>Mâine, 29 mai, începând cu ora 12:00 circulația auto va fi restricționată pe strada Republicii. Aceste măsuri sunt necesare pentru finalizarea lucrărilor la bolarzii retractabili amplasați în zona centrală. Vă cerem scuze pentru disconfort.</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Expoziție de Artă Plastică “Culorile Copilăriei”

<p>Vă invităm cu drag la vernisajul expoziției de Artă Plastică “Culorile Copilăriei”, care va avea loc joi, 30 mai, de la ora 18:00, la Galeria de Artă „Valer Suciu” din Turda. Elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială “Teodor Murășanu” Turda, sub îndrumarea profesorilor Mariana Picovici și Mircea Alin Bîlcu, au pregătit o expoziție plină [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Maraton de spectacole în aceste zile pentru actorii teatrului turdean!

<p>Ieri spectacolul Van Dan a avut două reprezentații pentru elevii Colegiului Național Octavian Goga Sibiu, în cadrul proiectului AI PUTEREA DE A SPUNE NU!, co finanțat de Consiliul Județean Sibiu! Astăzi pentru elevii de la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu din Turda și Școala Gimnazială Viișoara, se joacă la Fabrica de Teatru, de la ora 12.30 [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ansamblul Folcloric POTAISSA la Festivalul Internațional de Folclor „Dansul Vetrelor Nistrene”

<p>Ansamblul Folcloric POTAISSA al Casei de Cultură Turda a reprezentat cu mare cinste folclorul românesc, în perioada 22 &#8211; 27 Mai 2024, la Festivalul Internațional de Folclor „Dansul Vetrelor Nistrene”, care s-a desfășurat în capitala Republicii Moldova, orașul Chișinău. Pe perioada întregului festival, Ansamblul Folcloric, coodonat de către coregraful Ciprian Fenea a participat cu entuziasm [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ghidul tău pentru combaterea îmbătrânirii premature a tenului

<p>Ghidul tău pentru combaterea îmbătrânirii premature a tenului</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Top avantaje ale unui pet shop online de care poți beneficia chiar tu

<p>Top avantaje ale unui pet shop online de care poți beneficia chiar tu</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum poți consuma mai mult ovăz? TOP CINCI idei pentru a crește aportul zilnic

<p>Cum poți consuma mai mult ovăz? TOP CINCI idei pentru a crește aportul zilnic</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Te preocupă sănătatea fizică a copilului tău? Iată ce poți face pentru a crea mediu sănătos și ferit de microbi

<p>Te preocupă sănătatea fizică a copilului tău? Iată ce poți face pentru a crea mediu sănătos și ferit de microbi</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Zâmbete și veselie la păcănele umoristice

<p>Zâmbete și veselie la păcănele umoristice</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Topul destinațiilor de weekend din București – Descoperă farmecul capitalei României

<p>Topul destinațiilor de weekend din București – Descoperă farmecul capitalei României</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ai nevoie urgentă de o sumă de bani? Află câteva modalități prin care să obții suma dorită

<p>Ai nevoie urgentă de o sumă de bani? Află câteva modalități prin care să obții suma dorită</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI – PARCUL MUNICIPAL BERC, CÂMPIA TURZII   

<p>PROGRAMUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 1 IUNIE 2024 PLATFORMA BETONATĂ ȘI ZONA ADIACENTĂ ACTIVITĂȚI PENTRU COPII, INTERVAL ORAR 10:00 – 17:00 &#8211; Spațiu de Joacă + Piscină cu Bile; &#8211; Colțul de Colorat; &#8211; Face painting; &#8211; Mascote Olaf, Minion, Skye, Marshelle; &#8211; Ateliere confecționare zmeu; &#8211; Ateliere confecționare slime; &#8211; Photo Booth; &#8211; Animatori; &#8211; [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

A fost sfințită Biserica Învierea Domnului din Câmpia Turzii

<p>Ieri, 26 iunie, într-o zi însorită de duminică, doamna prefect Irina Munteanu a fost prezentă la ceremonia religioasă de sfințire a Bisericii „Învierea Domnului” în municipiul Câmpia-Turzii, la invitația domnului primar Dorin Nicolae Lojigan. Alături de domnia sa au fost prezenți domnul ministru Mircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Escadrila 48 Vânătoare de la Câmpia Turzii va deveni operațională în 2025!

<p>Aflată în plin proces de formare, Escadrila 48 Vânătoare de pe baza aeriană de la Câmpia Turzii va avea ca responsabilitate apărarea Vestului țării și va fi operaționalizată în 2025. Lucrul acesta a fost anunțat de generalul de flotilă aeriană Cătălin Micloș, care este comandantul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii și care într-un reportaj realizat [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Schimbarile dese la Codul fiscal dau la temelie firmelor. Acesta este cel mai mare cosmar al patronilor romani

<p>In ultimii ani, Codul fiscal a suferit zeci de modificari de substanta si nu de putine ori, managerii locali s-au trezit ca trebuie sa se adapteze peste noapte noilor reguli. Antreprenorii se plang de faptul ca lipsa de predictibilitate fiscala e cea mai mare provocare si cel mai nociv aspect pe care-l au de infruntat [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 – 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟔 – 𝐙𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐚𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟖𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 î𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 Turda

<p>Ziua de astăzi a fost despre: muulta mișcare, voie bună și energie Vă prezentăm pe scurt activitățile ce au avut loc astăzi în parc: -Promovarea proiectelor de mediu – Asociația Club Științific Turda, Amos, școlile și liceele turdene -Importanța gestionării ,,Risipei Alimentare” &#8211; ,, Banca Regională pentru Alimente Cluj” și asociația ,,Activ pentru Tine”. -Sănătate [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

În atenția locuitorilor municipiului Turda,

<p>Vă aducem la cunoștință că în perioada 31 mai &#8211; 2 iunie, cu ocazia evenimentului FamTAstic Land, vor fi impuse următoarele restricții auto temporare: Accesul auto pe strada Stadionului va fi restricționat, cu excepția riveranilor. Linia de autobuz 10 va fi deviată pe strada Intrarea Stadionului și va opri în apropierea Turda Arena, pentru a [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

𝗔𝗱𝗶𝗼, 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗱𝘂𝗽ă-𝗮𝗺𝗶𝗮𝘇ă 𝗹𝗮 Ș𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹ă „𝗔𝘃𝗿𝗮𝗺 𝗜𝗮𝗻𝗰𝘂”

<p>După ani la rând, în care clasele a III-a efectuau cursurile de după-amiază, din cauza lipsei de spațiu, aceste momente devin istorie. Lucrările de transformare a fostei Centrale Termice se apropie de final, recepția urmând a fi făcută peste aproximativ două săptămâni. În 2023, Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării de pe lângă Ambasada Statelor [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..