Știri din Glasul Aradului

Ultimele titluri

Laszlo Balint după UTA – Sepsi 1-4: „trebuie să acceptăm că am fost surclasați“

De obicei furios, trist sau frustrat după înfrângeri, Laszlo Balint a apărut în această seară în fața presei, la capătul... ..

Gest impresionant: familia unui arădean aflat în moarte cerebrală și-a dat acceptul pentru donarea organelor ce vor salva viețile unor pacienți aflați în stare critică

Gestul familiei unui arădean, de 52 de ani, aflat în moarte cerebrală, va da șansa la viață unor oameni necunoscuți... ..

Oficial, ne e bine (ne-a crescut PIB-ul de opt ori), dar nu statistica rece încălzește casele românilor

De OVIDIU PALCU Dacă este să ne luăm după cifre, arătăm bine: România a avut cea mai mare creștere economică... ..

Trei săptămâni degeaba! Suntem tot acolo unde eram

Din păcate pauza competițională n-a rezolvat nimic în jocul UTA-ei. Am văzut în această seară aceași lipsă de orizont, aceleași... ..

Brexitul a scumpit produsele alimentare

Brexitul a mărit cheltuielile medii ale britanicilor pentru alimente cu 210 de lire sterline (254 de dolari) pe parcursul a... ..

Ministrul Digitalizării: „Funcţionarii publici se tem de digitalizareˮ

”Resimţim această teamă, inclusiv în Ministerul Digitalizării. Ceea ce încercăm să explicăm tuturor funcţionarilor publici, nu numai celor din ministerul... ..

Musk crede că în jumătate de an, dispozitivul Neuralink va putea fi implantat în creierul uman

Elon Musk a estimat, că în şase luni start-up-ul său de neurotehnologie Neuralink va fi capabil să implanteze primul său... ..

Un tânăr din Arad a condus drogat cu metamfetamină pe Bulevardul Revoluției

În noaptea de 1/2 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un arădean de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției. Testarea cu aparatul DrugTest a acestuia a indicat rezultat pozitiv... ..

Un băiat de 18 ani beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de poliție

Un autoturism care se deplasa pe contrasens, pe D.C. 98, în Vinga, nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia pornind în urmărirea acestuia. La scurt timp,... ..

Aprinderea luminițelor în bradul de Crăciun se va face luni, 5 decembrie

Aprinderea luminițelor în Bradul de Crăcin din centrul Aradului și a iluminatului festiv de sărbători din oraș va avea loc,... ..

Un tânăr din Sântana s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după ce a sustras mai multe scule dintr-o casă

​Polițiștii orașului Sântana cercetează un bărbat de 26 de ani, din localitate, care, în ziua de 30 noiembrie a.c., ar fi... ..

A furat două telefoane dintr-o sală de jocuri de noroc, dar a fost prins în scurt timp de poliție

​În ziua de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 15,00, a fost reclamat furtul a două telefoane mobile, lăsate nesupravegheate de proprietar, într-o... ..

Un timișorean de 46 de ani a furat un laptop de aproximativ 5.000 de lei de la o societate din Arad

​În ziua de 29 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre sustragerea unui laptop în valoare de aproximativ 5.000... ..

Zece kilometri din autostrada Arad-Deva costă 400 milioane euro, dar nu va fi terminată mai repede de patru ani

Etapa de proiectare pentru secțiunea Holdea-Margina, autostrada cu tuneluri dintre Lugoj și Deva, aproape 10 kilometri (2 kilometri cu tuneluri),... ..

Balul Bobocilor la UAV

Organizatorii spun că va  fi mai antrenant, mai spectaculos și mai intrigant ca niciodată. Balul Bobocilor din Universitatea „Aurel Vlaicu”... ..

Tramvaiul lui Moș Crăciun revine pe linii

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula în data de 5 decembrie 2022 numai cu ocazia festivității de aprindere a luminițelor... ..

Mondial, Ziua 12: Șocul grupelor: Germania pleacă acasă! Belgia eliminată și ea. Japonia și Maroc în optimi!

Croația – Belgia  0-0  (Grupa F) 1 decembrie, ora 17:00 Ar-Rayyan, „Ahmad Bin Ali Stadium“ Au marcat: Cartonașe galbene: Dendoncker... ..

240 de ruși au cerut protecție temporară în Iași

Un efect mai puţin cunoscut al războiului din Ucraina: peste două sute de ruși cu titlu de refugiați sunt adăpostiți... ..

Un  Pirahna, găsit în Crișul Repede

Doi orădeni au găsit un exemplar de Piranha cu burtă roșie, specie de pește agresivă, originară din America de Sud,... ..

Ia românească, inclusă în Patrimoniul UNESCO

Comitetul Interguvernamental pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, reunit la Rabat, Maroc, a decis includerea dosarului „Arta cămăşii cu altiţă –... ..