Știri din Arad Online

Ultimele titluri

Putin ameninţă Europa cu consecinţe grave dacă Ucraina foloseşte armamentul occidental contra Rusiei

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a ameninţat marţi Europa cu consecinţe grave dacă ţările NATO vor permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca ţinte pe teritoriul rus, transmit agenţiile AFP şi EFE. ..

Consilierul George Botizan a fost operat de urgenţă şi este stabil clinic

George Botizan, consilierul judeţean arădean, a fost operat luni seară de către o echipă de medici din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Arad şi momentan starea lui este stabilă. ..

„Zilele academice arădene” ale UVVG

Evenimentul a avut loc într-un cadru elegant, în incinta Palatului Cultural al orașului. ..

Italia nu susţine declaraţia lui Borrell privind utilizarea armelor furnizate de Occident către Ucraina

Vicepremierul şi ministrul de externe al Italiei, Antonio Tajani, a declarat marţi că Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe, Josep Borrell, nu reflectă poziţia Italiei, după ce acesta s-a făcut ecoul sugestiei secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, de a da Ucrainei undă verde pentru a folosi arme furnizate de Occident pentru lovituri în interiorul teritoriului rusesc, transmite ANSA. ..

Spania și Irlanda au recunoscut oficial statul Palestina

Guvernul spaniol a adoptat marţi, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Miniştri, un decret prin care recunoaşte oficial statul Palestina, a anunţat purtătoarea de cuvânt a guvernului condus de Pedro Sanchez - transmite France Presse. Irlanda a recunoscut oficial marţi statul Palestina, a anunţat guvernul într-un comunicat, un demers coordonat cu Spania şi Norvegia, transmit agenţiile internaţionale de presă. ..

Racord gratuit la apă şi canalizare pentru 568 de gospodării

ARAD. Compania de Apă Arad a semnat zilele trecute contractul de finanțare în valoare de 5,3 milioane de lei, prin care 568 de gospodării aparținând unor familii cu venituri reduse vor fi conectate la sistemul public de apă și de canalizare. ..

Abonată la primul loc!

Iulia Cărăbaş şi calul Adelante au câştigat Proba Completă din cadrul Karpatia Pony Show 2024. ..

A fost pornit gazul la Socodor, Pilu şi Grăniceri

Cele trei comune beneficiază, de luni, de reţea de gaze naturale, în urma unui proiect finanţat din fonduri europene. ..

Trei mențiuni pentru afacerile elevilor din Arad

În etapa națională a „Maratonului pentru Educație Antreprenorială” elevii arădeni au reușit să obțină trei mențiuni. ..

Percheziții la o firmă de transport marfă

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate, marți, într-un dosar privind evaziunea fiscală. Vizați sunt niște cetățeni străini care au „uitat” să înregistreze în contabilitate 2,5 milioane de lei. ..

A plouat cu goluri în Liga 6

ARAD. Ultimul eşalon valoric al fotbalului judeţean are parte de câte un tur suplimentar în fiecare dintre serii, pentru un număr de jocuri mai mare. ..

„Curg” condamnările pentru mita dată pentru Permise

Instructorii auto care intermediau mita, dar şi candidaţii pentru permisele de conducere îşi recunosc vina pe bandă rulantă. ..

Liga 5 – Suspansul continuă doar în Seria A

ARAD. Penultima strigare în cel de-al doilea eşalon fotbalistic judeţean, Liga 5, nu a stabilit câştigătoarea Seriei A, Progresul II Pecica având nevoie de un egal la Mailat, în ultima etapă, pentru a lua faţa celor de la Unirea Şeitin. ..

Avem semifinale în Cupa României

ARAD. Miercuri, de la ora 17,30, într-o singură manșă, eliminatorie, sunt programate semifinalele Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2024-2025. ..

Filme de scurtmetraj și conferințe, în selecția Underground 

Festivalul Underground, ce revine anul acesta cu a XIV-a ediție, va cuprinde în selecție și filme de scurtmetraj, din România și Austria. La acestea se vor adăuga și trei conferințe, pe lângă cele peste 30 de spectacole de teatru. ..

Drum închis, timp de două zile, spre Mişca

Drumul care face legătura între DN 79 şi comuna Mişca va fi închis timp de două zile, pentru lucrări la calea ferată. ..