Știri din Arad Online

Ultimele titluri

Degajare de fum la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Aproape 100 de persoane evacuate

Intervenție a pompierilor, sâmbătă dimineață, la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Aceștia au fost solicitați să intervină în urma unei degajări de fum. Aproape 100 de copii și adulți au fost evacuați. ..

Kitsch-ul, la el acasă, pe tarabele din Târgul de Crăciun

Căsuțele din Târgul de Crăciun organizat de Primărie în Parcul Eminescu sunt umplute cu obiecte „tradiționale de Crăciun”, cum ar fi tractorașele de plastic, cărțile de joc sau ursuleții cu „I love you”. ..

Acord de principiu la nivelul statelor UE pentru plafonarea preţului petrolului rusesc

Reprezentanţii statelor din cadrul Uniunii Europene au ajuns vineri seară la un acord de principiu privind plafonarea preţului petrolului din Rusia în coordonare cu Grupul G7, afirmă oficiali de la Bruxelles citaţi de cotidianul Le Parisien. ..

Indonezia adoptă un nou cod penal care va pedepsi cu închisoare sexul în afara căsătoriei. Şi coabitarea înainte de căsătorie este interzisă

Parlamentul indonezian ar urma să adopte un nou cod penal care va pedepsi sexul în afara căsătoriei, cu o pedeapsă de până la un an de închisoare. Coabitarea înainte de căsătorie este, de asemenea, interzisă. ..

Organele unui arădean de 52 de ani au salvat vieți

Gestul familiei unui arădean, de 52 de ani, aflat în moarte cerebrală, va da șansa la viață unor oameni necunoscuți care luptă în aceste momente, pe patul de spital, în așteptarea transplantului salvator! ..

Directoarea unei școli a fost demisă după ce a marginalizat elevii maghiari de Ziua Națională

Directoarea unei școli dintr-o comună din Bacău a fost dată afară după ce a refuzat să cheme elevii maghiari la festivitățile cu ocazia Zilei Naționale. ..

UTA nu a rezistat în fața lui Sepsi

Arădenii au pierdut clar partida cu echipa din Sfântu Gheorghe, alegându-se și cu un jucător eliminat. ..

Luni seara se aprind luminiţele din bradul de Crăciun

Ceremonia va avea loc începând de la ora 18, pe platoul din faţa Palatului Administrativ. La ora 19 e aşteptat Moş Nicolae. ..

Furturi în municipiul Arad: laptopuri, telefoane mobile și scule de construcții

Un timișorean, un arădean și un sântănean sunt cercetați de polițiști pentru furt. Primul a sustras două laptopuri, al doilea a furat telefoane mobile, iar ultimul - scule folosite în construcții. ..

Timian Chalet, un paradis în inima Harghitei!

Cine ajunge prin Miercurea Ciuc să facă bine să nu rateze experienţa unui sejur într-un colţ de rai. ..

Cartierul Grădişte va avea o stradă a... Naturii

Aceasta face legătura între străzile Rândunicii şi Privighetoarei, în zona noii biserici ortodoxe. ..

Talonul de concurs cu numărul 7!

„Scorul corect îţi aduce premii”, concurs de pronosticuri la CM de fotbal Qatar 2022, cu premii de peste 6 000 de lei. ..

Un cunoscut judecător din România a murit după ce și-ar fi injectat în vene benzină

Un cunoscut judecător din Piteşti a murit joi seara, 1 decembrie, în timp ce era transportat de urgență la un spital din București. ..

Cumpătare de 1 Decembrie

La Unitatea de Primire Urgențe au ajuns, în urma consumului excesiv de alcool și mâncare, 15 adulți. Și 10 copii au necesitat îngrijiri pentru afecțiuni digestive. ..

O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reţinută pentru tentativă de omor prin imprudenţă după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă, potrivit The Guardian. ..

Sandalele – nelipsite din garderoba doamnelor. 5 modele atemporale

Sandaua este acel tip de încălțăminte constând dintr-o talpă fixată de picior prin curele. Cel mai vechi exemplu cunoscut de sanda datează de mai bine de 10.000 de ani și este făcut din scoarță de salvie. Sandale au fost găsite și în Egiptul antic, unde doar personaje importante le purtau. Sandalele egiptene erau făcute din papirus și din alte materiale, inclusiv piele și lemn. Grecii și romanii antici purtau și ei sandale. Cu toate acestea, odată cu creșterea creștinismului, sandalele au căzut ..

Biden, pregătit să se întâlnească cu Putin pentru a pune capăt războiului

Preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat că ar fi pregătit să se întâlnească cu preşedintele rus Vladimir Putin „dacă există un interes să decidă că îşi doreşte să găsească modalităţi de a pune capăt războiului”, scrie BBC. ..

Aderarea la Schengen, în impas. Austria a spus „Nu”

Aderarea României la Spaţiul Schengen este în impas, deşi mai sunt 4 zile până la „următoarea şansă”, spune europarlamentarul Nicu Ştefănuţă. Acesta atrage atenţia că Austria şi-a exprimat „Nu-ul”, iar Olanda a spus că are nevoie de o decizie parlamentară. ..