Știri din BitPress Arges

Ultimele titluri

Primarul Gentea și comunicatorii săi habar n-au câte linii de transport funcționează în Pitești

Pe pagina oficială de socializare a Primăriei Municipiului Pitești a văzut ieri lumina internetului o postare cu privire la modernizarea a 99… ..

Cum să îți stabilești obiectivele financiare și să le transformi în priorități

A avea o atitudine pozitivă cu privire la bani este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru… ..

Guvernul va relua schema de compensare cu 50 de bani a prețurilor carburanților când acesta va ajunge la 9 lei/litru

Guvernul ia în calcul să revină la schema de compensare a preţului la carburanţi cu 50 de bani pentru o perioadă de… ..

Exercițiu de intervenție la incendiu în benzinăria OMV Mioveni

Astăzi la ora 11,00 detașamentul de pompieri Mioveni a efectuat un exercițiu complex de intervenție la incendiu în benzinăria OMV Mioveni. Un… ..

Mihai Coteț: „Vrem să ajutăm administrația de la Pitești să facă un buget mai bun pentru comunitate”

Biroul Permanent Local Pitești a votat, în această seară, amendamentele care vor fi depuse pe Bugetul Piteștiului. Acesta urmează a fi supus… ..

Dacia ironizează mărcile „de fițe” care introduc facilități pe abonament oferind gratuit recipiente cu apă caldă

Dacia va oferi în câteva showroom-uri din Marea Britanie recipiente cu apă caldă, parte dintr-o campanie prin care producătorul auto ia peste… ..

Joi, ședință ordinară a Consiliului Local Mioveni

Joi, 26 ianuarie 2023, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni, va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local. La… ..

Petrochimia de la Arpechim a fost scoasă la vânzare, licitația va avea loc în februarie

  „Subscrisele BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. și ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de lichidatori judiciari al debitoarei OLTCHIM S.A., organizează ședința de licitație… ..

Hora Unirii, un moment de emoție autentică, în Centrul Civic al Mioveniului!

Administrația Mioveniului a organizat astăzi în Centrul Civic al orașului o manifestație dedicată zilei de 24 ianuarie, când serbăm Unirea Principatelor Române,… ..

Benzina și motorina se scumpesc din nou

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a majorat din nou prețurile la benzină și motorină marți, 24 ianuarie. Astfel, prețurile benzinei… ..

CS Darts Mioveni a concurat la cel mai mare concurs de darts organizat în România

In acest weekend, la Hotel Radisson din București, s-a derulat cel mai mare concurs internațional de darts organizat anual in Romania. În… ..

Probleme cu dantura? Iată care pot fi cauzele

Sănătatea orală influențează semnificativ calitatea vieții unei persoane, rolul danturii fiind nu doar unul estetic, ci și funcțional. Dentiția incompletă sau lipsa… ..

3 obiceiuri benefice înainte de somn pentru adulți

Potrivit noilor cercetări în domeniu, adulții ar trebui să doarmă șapte până la nouă ore de somn în fiecare noapte. Somnul de… ..

Se anunță handbal cu scântei: Dacia Mioveni vrea revanșa în meciul de acasă, cu CSM Tg Jiu!

După meciul excelent când a smuls un punct Buzăului și spectacolul oferit publicului din Mioveni în jocul cu Rapid București de duminică,… ..

Cursul euro a scăzut sub 4,92 lei

Oferta mai mare de valută din partea companiilor care își achită în această perioadă taxele și impozitele la bugetul de stat, și… ..

Un sondaj care dă fiori, o alianță PSD-AUR-UDMR ar obține 55% din voturi dacă alegerile ar avea loc acum

Conform unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS, 36% dintre români ar vota cu PSD dacă duminica… ..

Mioveni: Biroul de Taxe şi Impozite va avea program special în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023!

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023, nu se desfășoară program de lucru cu publicul la niciunul… ..

Euro a pierdut săptămâna trecută 1,5 bani

Leul a avut o evoluția pozitivă săptămâna trecută, influențată de vânzările de valută ale străinilor interesați să achiziționeze bonuri de stat românești.… ..

Prevederi referitoare la perioada fiscală pentru salarii și contribuții aferente, aplicabile in anul 2023

Potrivit art.147 alin.1 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, persoanele fizice și juridice care au calitatea de… ..

Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

Anual, la 24 ianuarie, în întreaga ţară este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române, eveniment ce a marcat o schimbare majoră în istoria… ..