Știri din BitPress Arges

Ultimele titluri

Poziția Fundației Conservation Carpathia referitoare la situația urșilor din România în contextul cazului de la Bușteni

Este tragic ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în Munții Bucegi și gândurile noastre se îndreaptă către familia și apropiații tinerei care… ..

Vara a adus aprecierea leului

Leul a avut o evoluție apreciativă săptămâna trecută, identică cu cea a altor monede din regiune. Moneda națională a profitat de scăderea… ..

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș  – mesaj pentru Inspecția Muncii

La ceas aniversar, pentru că se împlinesc 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș, dorește… ..

OMV Mioveni angajează lucrători comerciali

Stația de distribuție carburanți, OMV Mioveni, situată în Mioveni, b-dul Dacia, nr.133, angajează lucrători comerciali. Se oferă un mediu de lucru performant… ..

La Sala Sporturilor Mioveni au început antrenamentele pentru Europeanul de Baschet – U20

Într-o perioadă în care principalele sporturi locale din Mioveni sunt în pauză, Sala Sporturilor din Mioveni găzduiește o competiție ”la înălțime”, cel… ..

Prelungire perioada înscriere la Festivalul Concurs Național de Folclor Mioveni 2024

Vă informăm că perioada de înscriere la Festivalul Concurs Național de Folclor, ediția a V-a, s-a prelungit până în data de 14… ..

Cei mai cunoscuți jucători de poker din lume

Pokerul este un joc care a căpătat multă popularitate în ultimele decenii. Jucătorii profesioniști de poker joacă pe sume extrem de mari.… ..

Cum se face chinta roială?

Chinta roială este cea mai mare mână la poker. Dacă ai așa ceva, ești 100% câștigător, indiferent de adversar. În acest articol,… ..

Piteștiul – în coada clasamentului celor mai slabe scoruri obținute de PSD Argeș

Înainte un fel de perlă a coroanei cu trei trandafiri a PSD, Piteștiul a ajuns la coada clasamentului din punct de vedere… ..

Spațiile stradale de prim-ajutor – importanța echipării corecte

În contextul actual, siguranța publică și accesul rapid la îngrijire medicală devin din ce în ce mai importante, mai ales în perioadele… ..

Ultimele zile de înscriere la Festivalul Concurs Național de Folclor Mioveni

Mai sunt doar câteva zile până la data de 7 Iulie 2024, în care vă puteți înscrie la Festivalul Concurs Național de… ..

Proiectul „Construim Meserii” ajută elevii să-și descopere preferințele în carieră

Aflat la a doua ediție, proiectul „Construim Meserii”, implementat în România de Junior Achievement cu sprijinul Carmeuse, a inclus activități pe teme… ..

ISJ Argeș, comunicat, Evaluare Națională 2024 – proba Matematică

            În perioada 25-27 iunie 2024 se desfășoară probele scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul școlar… ..

Ministrul Boloș revizuiește ultimele modificări fiscale E-TVA, la presiunea experților contabili și a mediului de afaceri

Reacția vehementă a contabililor și a antreprenorilor români la modificările fiscale în privința E-TVA, care complică suplimentar activitatea economică, devenită în mod… ..

Contabilii și antreprenorii răbufnesc: Cerem eliminarea E-TVA și oprirea dictaturii fiscale a Statului!

Schimbările fiscale făcute peste noapte, prin ordonanțe de urgență care dau peste cap și complică enorm munca contabililor și funcționarea firmelor, au… ..

Primarul Cristian Gentea merge la DNA, în dosarul prețurilor exorbitante al stațiilor de autobuz

Primarul Piteștiului Cristian Gentea a anunțat că a fost chemat la DNA cu documente într-un dosar în care se învestighează prețurile exorbitante… ..

”Învie Tradiția” a adunat într-un singur loc arta populară și meșteșugurile românești

Arta populară, meșteșugurile și cadourile, vedetele Târgului de vară Învie Tradiția Târgul Învie Tradiția, locul de unde se poate alege un cadou… ..

CNIPMMR: Deducerea de 300 de lei/lună trebuie să fie aplicată până la nivelul de 4.400 de lei, venituri din salarii sau asimilate salariilor

DEDUCEREA DE 300 DE LEI/LUNĂ TREBUIE SĂ FIE APLICATĂ PÂNĂ LA NIVELUL DE 4.400 DE LEI PENTRU VENITURILE DIN SALARII SAU ASIMILATE… ..

Astăzi mi-a murit un prieten… Cătălin a fost înfrânt, nedrept, de bolile sistemului de sănătate românesc!

”- Știi pe cineva în Mioveni, care repară calculatoare? – Da, mergi la Cătălin Lopată, la Casa de Cultură!” Așa a devenit… ..

Zilele Orașului Mioveni: 28-30 iunie 2024 – În program, Elena Gheorghe, Connect-R, Azur!

Timp de trei zile, între 28 și 30 Iunie, Centrul Cultural Mioveni, alături de Primăria orașului și Consiliul Local organizează „Zilele Orașului… ..