Știri din BitPress Arges

Ultimele titluri

Primele 100 zile de școală, greu de uitat pentru ”Steluțele” Școlii George Topîrceanu – Mioveni

Învățământul tradițional a preluat diverse metode de învățare, începând cu clasa pregătitoare. Luni, 4 martie 2024, micuții clasei pregătitoare 0 C (Clasa… ..

Idei și sfaturi utile prin care îți poți păstra biroul ordonat

Un birou ordonat este cheia eficienței și productivității în orice domeniu de activitate. Atunci când locul în care îți desfășori activitatea profesională… ..

Ghidul cumpărătorului pentru apartamente în Alba Iulia

Procesul de cumpărare a unui apartament de vanzare în Alba Iulia poate fi destul de complex, mai ales pentru cei care nu… ..

Evoluția Pieței Imobiliare din România: O Analiză Detaliată pentru T3 2023

În contextul actual economic și imobiliar, românii se confruntă cu provocări și oportunități semnificative. Un studiu recent al The Concept dezvăluie tendințele pieței rezidențiale,… ..

Polițiștii din Mioveni au oferit flori șoferițelor de 1 Martie

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au acționat de 1 martie în centrul orașului oferind emoții de primăvară șoferițelor. De această dată… ..

Spectacol muzical dedicat Zilei Femeii la Sala Sporturilor Mioveni

 Surprinde-i pe cei dragi cu un mărțișor special!   Oferă-le cadou un bilet la spectacolul “Pentru tine, femeie!” din data de 8 Martie,… ..

Suferi de colon iritabil? Iată ce alimente sunt recomandate pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă pe termen lung!

Sindromul de colon iritabil este o afecțiune complexă, cu cauze încă neclarificate. Se presupune că poate fi influențată de factori genetici sau… ..

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, se alătură PNL Argeș

Echipa liberalilor argeșenis-a întărit cu unul dintre tinerii manageri de succes de instituții publice din Argeș, Alin Călinescu. La doar 37 de… ..

Târg de mărțișoare la Școala George Topîrceanu din Mioveni

La Școala Gimnazială ”George Topîrceanu” s-a desfășurat astăzi o nouă ediție a târgului de mărțișoare, activitate organizată de elevi, cadre didactice și… ..

Primăria Mioveni – Program suplimentar la serviciul Taxe și Impozite

Program suplimentar la TAXE ŞI IMPOZITE în luna MARTIE la Primăria Mioveni. Administrația locală vine în sprijinul cetățenilor din Mioveni care doresc… ..

Case moderne de vânzare în Mioveni!

Oferim CASE DE VÂNZARE în Mioveni. Casele au o arhitectură modernă, în stil mediteranean, cu o suprafață construită de 180 mp și… ..

Deputatul Aurel Bălășoiu anunță mărturisiri explozive despre liderul PSD care ar fi dorit să-l distrugă

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus clasarea cauzei în care deputatul PSD Aurel Bălășoiu era acuzat… ..

Marele premiu la Loterie a fost câștigat la Pitești

Marele premiu la extragerea de duminică Loto 6/49, în valoare de 7,32 milioane de euro, a fost câștigat, anunță Loteria Română într-un… ..

Cele Mai Avantajoase Joburi pentru Femei în Ziua de Azi: O Analiză Detaliată

Într-o lume în continuă schimbare, piața muncii evoluează rapid, oferind femeilor din ce în ce mai multe oportunități de carieră. Datorită progreselor… ..

Leul s-a apreciat la sfârșitul săptămânii

Moneda națională a profitat de creșterea ofertei comerciale de valută, companiile urmând să-și achite taxele și impozitele la bugetul de stat. Dacă… ..

Precizări privind funcționalitatea Sistemului Național RO e-Transport

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, referitoare la funcționalitatea Sistemului Național RO e-Transport, ANAF transmite următoarele precizări: Sistemul RO e-Transport,… ..

Patul supraetajat: solutia ingenioasa pentru camerele mici

În următoarele rânduri vom explora cinci avantaje majore ale paturilor supraetajate, care le transformă într-o opțiune de neegalat pentru orice cameră de… ..

Cursul dolarului a scăzut cu doi bani

Evoluția monedei naționale de joi a rămas plată, identic cu parcursul pe care îl cunoaște din septembrie trecut. Cursul euro a crescut… ..

Prezentarea oficială a Asociației Tineri Rucăreni

Asociația Tineri Rucăreni este încântată să anunțe demararea oficială a proiectelor sale specifice, care au ca principal scop dezvoltarea comunitară durabilă la… ..

3,59% –  rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Argeș  în luna ianuarie 2024

La sfârșitul lunii ianuarie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș erau înregistrați 8.375 șomeri (din care 3.979 femei),… ..