Știri din Observatorul Prahovean

Ultimele titluri

FC Petrolul – Gloria Buzău, în prima etapă din Superligă

<p>Partida are loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Este debutul lui Mehmet Topal pe banca prahovenilor</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Trei turiști blocați pe Valea lui Zangur, recuperați de către salvamontiștii prahoveni

<p>Turiștii au rămas blocați pe traseu și au avut nevoie de intervenția salvatorilor montani</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Canicula influențează șoferii. Medic ploieștean: „Nervozitatea apare pentru că încetinește buna funcționare a creierului”

<p>Canicula din aceste zile influenţează inclusiv comportamentul şoferilor şi pe cel al pietonilor</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Volosevici și finalizarea. Pe 15 mai ne anunța că ”Bulevardul Castanilor este gata!” Pe 15 iulie reîncepe șantierul

<p>”Proiect Volosevici: În timp ce unii doar vorbesc, eu FINALIZEZ proiecte importante pentru orașul Ploiești!”</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

„Atelierele Verii” la Centrul Județean de Cultură Prahova, i-au apropiat pe copii de tradițiile românești

<p>Timp de cinci zile cei mici s-au reconectat cu tradițiile românești</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ce planuri are Petrolul în Centenar. George Negoițescu, invitat la Podcastul „Ploieștiul Nostru”

<p>Ce se întâmplă cu Petrolul Ploiești? VIDEO</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum arată Monumentul Eroilor din Urlați… La Ploiești statuile arată jalnic

<p>Monumentul Vânătorilor din Ploiești, la fel ca Statuia lui Mihai Viteazzul, necesită reabilitare urgentă.</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ministrul Energiei ne cere să nu spălăm rufe în intervalul 18-22 ca să nu provocăm pene de curent

<p>La ce temperatură trebuie să setăm aparatele de aer condiționat ca să nu pice rețeaua </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dispare OTP Bank. Va fi cumpărată de o bancă românească

<p>Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Se schimbă data de acordare a burselor școlare. Recompensați pentru merit vor fi doar cei cu medii de peste 9,50

<p>Noul termen de plată a burselor în anul școlar 2024-2025 va fi data de 20 a fiecărei luni. Din toamnă va fi  introdusă bursa de reziliență, în valoare de 300 de lei lunar, care se acordă elevilor care au cel puțin media anuală 7. În ceea ce privește bursa de merit, aceasta se va acorda [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Parlamentul a votat o lege care permite vânătoarea a 1000 de urși în următorii doi ani

<p>Parlamentarii au votat astăzi modificarea legislației privind intervenția autorităților pentru reducerea atacurilor urșilor.</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Urmările caniculei în Ploiești. Călătorii preferă să coboare din autobuzele TCE și să-și continue drumul pe jos

<p>Blocați în trafic, unii pasageri preferă să coboare din mijloacele de transport și să-și continue drumul pe jos</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Ploieșteni exasperați de deșeurile menajere abandonate lângă un container de colectare selectivă – Galerie FOTO

<p>Pentru că zona s-a transformat într-un focar de infecție, locatarii au strâns semnături și solicită mutarea ansamblului modular.</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

ANPC a închis temporar, pe litoral, restaurantul Corsarul și shaormeria Băneasa, dar și alte unități 

<p>În urma unor verificări efectuate sâmbătă, 13 iulie, comisarii ANPC au dat amenzi în valoare de 67.000 de lei și au oprit activitatea unor operatori economici care nu funcționau legal pe litoral, conform anpc.ro. Conform unui comunicat al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, inspectorii au desfășurat acțiuni de control sâmbătă, 13 iulie, pentru supravegherea zone [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Om de afaceri, filmat cum închide robinetul de apă pentru irigațiile din Prahova. Acuzații grave la adresa ANIF

<p>După ce Observatorul Prahovean a publicat imagini privind starea dezastruoasă a sistemului de irigații din Prahova, deputatul George Ionescu (Forța Dreptei) a transmis redacției o filmare în care l-a surprins pe omul de afaceri Mihai Afiliu în timp ce manipulează stăvilarul ANIF de la limita județelor Prahova și Buzău. Parlamentarul îl acuză pe directorul ANIF [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Accident rutier la Cornu provocat de o șoferiță beată criță

<p>În weekendul care tocmai s-a încheiat, o altă femeie a provocat un accident rutier la Brazi, după ce s-a urcat la volan, deși nu are permis de conducere</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Prahova sub cod roșu de caniculă. Avertismentul ISU Prahova privind incediile de vegetație uscată

<p>ISU Prahova: „Din pricina arșiței determinate de caniculă și a nerespectării măsurilor de prevenire a incendiilor, se produc incendii de vegetație uscată, miriști sau culturi agricole”</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Primăria Blejoi, apel la populație pentru alertă de urs

<p>Primăria Blejoi a transmis astăzi un mesaj populației după ce numărul alertelor de urs a crescut foarte mult în Prahova.</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Viața de navetist, pe caniculă, în gările din Ploiești: Săli de așteptare fără aer condiționat și cișmele lipsă

<p>Săli de așteptare fără aer condiționat, peroane fără cișmele cu apă potabilă și pasaje ajunse adevărate focare de infecții</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Mesaj Ro-ALERT la Câmpina. A fost semnalată prezența unui urs

<p>ISU Prahova a emis mesaj Ro-ALERT </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..