Știri din Actualitatea Prahoveana

Ultimele titluri

Ce restricții vor fi valabile în fiecare localitate din Prahova, în următoarele două săptămâni. În două comune vor fi limitate suplimentar circulația și programul operatorilor economici

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/LOCALE/rata_infectare_26_martie.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Scenarii noi de funcționare a unităților de învățământ valabile de luni, în 19 localități din Prahova

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EDUCATIE/clasa_goala2.jpeg" /></p><p></p> </div> ..

#coronavirus: 14 cazuri confirmate la grupa de vârstă 0 – 18 ani, în ultimele 24 de ore. Secțiile ATI din Prahova, pline și astăzi

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EDUCATIE/scoli_pandemie/5bb012b3-84d1-40bb-a4a0-37f6e171ac49.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Razii, în weekend, pe toată Valea Prahovei. Amenzi de peste 10.000 de lei pentru cei care încalcă restricțiile impuse în contextul pandemiei

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EVENIMENT/controale__politie_valea_prahovei.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Decizie de ultimă oră la Ministerul Educației, privind structura anului şcolar, examenele naționale și calendarul vacanțelor

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EDUCATIE/sorin_cimpeanu.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Primăria Ploieşti estimează un buget de 484,5 milioane de lei în 2021. Ce investiţii sunt pregătite

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/ADMINISTRATIE/andrei_volosevici_2021_03_11.jpg" /></p><p>Primăria Ploieşti a publicat, spre consultare publică, proiectul de buget pe 2021 şi lista de investiţii, care cuprinde alocări de fonduri pentru modernizarea unor unităţi de învăţământ, extinderea reţelelor subterane în mai multe cartiere, refacerea unor poduri, crearea unui registru al spaţiilor verzi şi actualizarea Planului Urb ..

DSP Prahova a anunțat concluziile în cazul celor doi soți din Prahova care au murit de Covid, la două săptămâni după prima doză de vaccin

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/vaccin_anti_covid.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Cine are grijă de copii, în aprilie? Concediul plătit pentru părinți, valabil doar la suspendarea cursurilor fizice, dar nu și în vacanță

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SOCIAL/zile_libere_bugetari.jpg" /></p><p></p> </div> ..

#coronavirus: 12 decese în rândul pacienților Covid, raportate în Prahova, în ultimele 24 de ore. Rata infectărilor, în ușoară scădere

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/perfuzie_generic.jpeg" /></p><p></p> </div> ..

Mii de prahoveni de pe listele de așteptare la vaccinare, mutați la alte centre. În ce ordine vor fi programați

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/centru_vaccinare_gol.jpg" /></p><p></p> </div> ..

#coronavirus: Prahova a ajuns, luni, la peste 29.000 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei. 130 de infectări, numai în ultimele 24 de ore

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/masca_spital.jpg" /></p><p></p> </div> ..

#coronavirus: Prahova revine la scenariul galben, cu o zi înainte ca zeci de localități să intre sub noi restricții

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/movila_pacienta_vip.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Percheziții în București, Prahova și Ilfov, la traficanți de droguri. Patru persoane au fost arestate preventiv

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EVENIMENT/perchezitii_diicot_trafic_droguri_21_martie.jpg" /></p><p></p> </div> ..

CAS Prahova: Analize GRATUITE pentru foștii pacienți Covid și bolnavii cu afecțiuni cronice, chiar dacă furnizorii au rămas fără fonduri

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/eprubete_analize_sange_sfatulmedicului.ro.jpg" /></p><p></p> </div> ..

#coronavirus: Opt decese asociate Covid au fost raportate în Prahova. Din 99 de cazuri noi, 12 sunt la grupa 0-18 ani

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/carantina_spitalul_boli_infectioase_ploiesti.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Noile restricții, valabile de luni, în localitățile prahovene în care a crescut rata infectărilor. Măsuri suplimentare impuse și la Ploiești, pentru 14 zile

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EVENIMENT/razie_politie_hale_pandemie.jpg" /></p><p></p> </div> ..

ANP caută proiectant pentru viitoarele penitenciare de la Berceni și Unguriu

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/EVENIMENT/penitenciar.jpeg" /></p><p></p> </div> ..

Bazinul de înot propus de Primăria Ploieşti, inclus pe lista sinteză a CNI

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/ADMINISTRATIE/bazin_inot_olimpic.jpg" /></p><p>Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, anunţă că s-a reuşit parcurgerea unei etape importante în vederea construirii unui bazin modern de înot. Municipalitatea ploieșteană a fost informată de către Compania Naţională de Investiţii că s-a aprobat includerea proiectului în Lista de sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, stabili ..

Centre noi de vaccin, în mai multe localități din Prahova, operaționalizate în următoarele săptămâni. Ce tip de ser va fi administrat în fiecare

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/SANATATE/centru_vaccinare_gol.jpg" /></p><p></p> </div> ..

Daniel Nicodim: „În acest an demarăm lucrările pentru o nouă grădiniţă cu program prelungit în centrul Ploieştiului”

<div class="feed-description"><p><img src="https://www.actualitateaprahoveana.ro/images/stories/FOTO/SITE_NOU/ADMINISTRATIE/dan_nicodim1.jpg" /></p><p>Cu etapa de proiectare aproape gata, în curând urmează să înceapă în Ploieşti lucrările pentru construirea unei noi grădiniţe cu program prelungit, a anunţat astăzi viceprimarul Daniel Nicodim. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană, cu o cotă de cofinanţare asigurată de la bugetul local.</p> </div> ..