Știri din Impact Real

Ultimele titluri

Tabăra de pictură de la Horezu, un paradis artistic al iubitorilor de artă și frumos

<p>Claudia ȘCHIOPU Horezu a găzduit prima ediție a taberei de pictură sub genericul „Horezu la pas prin Oltenia”, în perioada 22 septembrie &#8211; 02 octombrie 2022. Timp de nouă zile,</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Dăești iese din corzi!

<p>După două înfrângeri consecutive, Viitorul Dăești s-a impus la Fedeleșoiu, 1-0 cu ultima clasată, Vedița Colonești, rezultat care readuce liniștea la Fedeleșoiu. După șapte luni de la operația de cartilaj,</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Horezu câștigă meritat pe malul Oltului

<p>Flacăra Horezu s-a impus sâmbătă, la Călimănești, scor 1-0 și trupa lui Adrian Popa continuă lupta pentru play-off, în timp ce pentru Cozia va avea mult de tras pentru a</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ședințe la Instituția Prefectului Vâlcea, despre inundații și comisia de dialog social

<p>Hărțile de Hazard și Risc la Inundații (HHRI) reactualizate, care au fost elaborate în cadrul proiectului RO-FLOODS, se află în proces de avizare, săptămâna aceasta, la nivelul tuturor Administrațiilor Bazinale</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Trei consilieri locali râmniceni merg în Creta, Grecia, pentru un o sărbătoare națională pe banii primăriei

<p>Există un obicei al administrațiilor locale prin care se împrietenesc cu alte instituții ale statului din alte țări, și pentru a ține legătura se trimit reprezentați cu o ocazie specială.</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

De la trei la peste o sută de cercetași în 7 ani | Deschiderea Anului Cercetășesc organizat de Grupul ”Sfântul Francisc” Râmnicu Vâlcea a avut loc la Muzeului Satului Vâlcean

<p>Cercetășia a făcut înconjurul lumii încă de acum 100 de ani, de la înființare. Principiile vechi încă se aplică și în ziua de astăzi, chiar dacă lumea a evoluat. Acest</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Administrația din Lungești intenționează să construiască un parc fotovoltaic

<p>Scumpirea electricității ridică probleme și la Primăria comunei Lungești, care va avea de achitat, ca și alte primării, facturi uriașe. După creșterea prețurilor bugetul administrației locale a fost afectat. În</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Primarul localității Vaideeni, Daniel Băluță: „HOPE Vaideeni este un proiect de succes, cu care mă mândresc”

<p>Cu bani europeni atrași, la Vaideeni s-a reușit prin Programul Operațional Capital Uman demararea unui proiect amplu care, pe lângă două obiective de infrastructură privind reabilitarea remizei și a spațiului</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

La Cernișoara, copiii nu mai primesc anul acesta masă caldă 

<p>Din pix, Guvernul declară că a dublat numărul de școli care beneficiază de programul-pilot „Masă caldă”, în realitate promisiunea pare că a rămas doar pe hârtie fiindcă, anul acesta, cei</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Primarul localității Șușani, Daniel Tudor are proiecte de investiții pentru unitățile de învățământ care vizează reabilitarea și modernizarea clădirilor

<p>La Șușani, lucrările privind modernizarea școlilor din satele Ușurei și Râmești sunt în procent de 95% finalizate. Mai mult, școala gimnazială din satul Râmești va fi reabilitată termic printr-un proiect</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Primarul localității Mălaia, Gheorghe Dinculescu: „Satisfacția muncii o să fie în momentul în care lucrurile vor fi așezate în totalitate pe un făgaș bun”

<p>Apa și canalizarea din Mălaia, pe lista finanțărilor PNI „Anghel Saligny” În această perioadă primarul localității Mălaia, Gheorghe Dinculescu, lucrează la demararea lucrărilor topografice, ca mai apoi să se poată</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

La Popești se va construi o grădiniță cu program prelungit

<p>La Popești se va construi din temelii o grădiniță cu program prelungit. Primarul Aurora Măgura spune că o astfel de locație este necesară deoarece sunt solicitări depuse la primărie din</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Decontări pe numele morților în 17 farmacii din Vâlcea

<p>Dintre cele 56 de unităţi sanitare vâlcene de specialitate care asigură asistenţa farmaceutică a populaţiei aflate în subordina CAS, 17&#160; sunt implicate în livrarea de medicamente către persoane decedate. Un</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

APAVIL SA – ANUNȚ – 

<p>pentru ocuparea&#160; postului de&#160; economist&#160; în cadrul Biroului Urmărire Încasări Concursul constă în&#160;probele scris şi interviu care se vor desfășura la sediul Societății Apavil S.A. din Rm. Vâlcea, str. Carol</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sâmbătă, 8 octombrie ,  toți locuitorii comunei Costești, și numai,  sunt invitați la Ziua Comunei

<p>Primarul comunei  Costeşti, Toma Peștereanu : „”Vă invit să fiţi alături de noi pe 8 octombrie când vom sărbători ziua comunei” &#160;Sâmbătă, 8 octombrie, Primăria şi Consiliul Local al comunei</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Sparta și SCM domină Liga a IV-a

<p>După cinci etape disputate în Liga a IV-a, Sparta Rm. Vâlcea și SCM Rm. Vâlcea conduc clasamentul și anunță o luptă strânsă pentru titlul județean. Sparta a pierdut primele puncte</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Daniela Oteșanu, femeia-lider din PSD | Salariul de parlamentar și mașina de 60.000 de euro, obținute cu discursuri scurte

<p>A fi reprezentant al unui grup de oameni este cu siguranță dificil și ar trebui să necesite o doză de asumare a funcției destul de ridicată. Trebuie să ai cunoștințele</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Ziua comunei Frâncești, o sărbătoare a întregii comunități

<p>La finalul săptămânii a avut loc „Ziua Comunei Frâncești”. Locuitorii comunei Frâncești, oaspeții și invitații de seamă au fost prezenți în centrul localității, în zona târgului, la o serie de</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

APAVIL -INFORMARE PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL S.A. ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada  17 – 23 septembrie 2022

<p>APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 17 &#8211; 23 septembrie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.&#160; AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp</p> <p>The post appeared first on .</p> ..

Comuna Cernișoara implementează proiecte majore cu fonduri europene și bani guvernamentali

<p>Cu bani europeni, printr-un program de cooperare elevețiano-român, școlile din satele Mădulari și Armășești se vor reabilita termo-energetic. Valoarea proiectului este de aproximativ opt milioane de lei, iar lucrările sunt</p> <p>The post appeared first on .</p> ..