Știri din Arena

Ultimele titluri

Costești a condus-o de două ori pe Roșiori! Un fost jucător de la Dăești, „călăul” echipei vâlcene

<p>Vineri după-amiază, Minerul Costești a disputat ultimul meci al anului. A întâlnit o echipă de pe podiumul Seriei a VI-a, Sporting Roșiori. Pe &#8222;hârtie&#8221;, oaspeții erau favoriți. Pe teren, formația antrenată de Marius Vlădoi a arătat că merită mai mult decât a obținut până în prezent. Laurențiu Nicolaescu și compania au fost aproape de un [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Două tinere fotbaliste vâlcene, una din Lapușata, alta plecată de la Luceafărul Băbeni, convocate la acțiunile de selecție pentru loturile naționale

<p>Înainte de Ziua Națională a României, două tinere fotbaliste vâlcene au primit vești fabuloase din partea FRF. Bianca Neciu, fiica antrenorului de la Băbeni, Ovidiu Neciu și Larisa Balaban, din Lapușata, au fost convocate la acțiunile de selecție în vederea formării loturilor naționale. Bianca a mers la lotul Under 15, iar Larisa se află în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Constantin Banacu a semnat contractul, cu Ministerul Dezvoltării, pentru reabilitarea conductei de apă pe strada Băltăreț (Bărbătești). Valoarea investiției, peste 2 milioane lei

<p>*) luna decembrie aduce extinderea canalizării, fonduri pentru biserici, cadouri pentru copii și bătrâni Ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 20 de noi contracte de finanțare prin PNI Anghel Saligny. Printre ele se află și cel al primarului din Bărbătești, Constantin Banacu, pentru reabilitarea conductei cu apă pe strada Băltăreț. Valoarea [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Budești – Bunești – Gâltofani (Nicolae Bălcescu) – Vâlcea, în fruntea ierarhiei Ligii Florilor

<p>O poză cu trei jucătoare de la Gloria Buzău a primit sute de aprecieri pe rețelele de socializare. Le înfățișează pe Alina Ilie, Raluca Kelemen și Mădălina Zamfirescu. Fotografia a fost făcută după un nou succes al formației buzoiene, cu Minaur Baia Mare. Ilie, Kelemen și Zamfirescu sunt vâlcence get-beget. Kelemen chiar a ținut să [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Metafora și Academia Steaua Adevărată, din Liga Juniorilor Vâlceni, au fuzionat

<p>Liga Juniorilor Vâlceni la minifotbal continuă. Fără Academia ”Steaua Adevărată”. Aceasta s-a unit cu Metafora. ”Metafora a pierdut ultima partidă din campionat în fața echipei SCM și a rămas și fără jucători importanți. Din această cauză, am fost nevoit să găseasc o soluție. În ASA a avut loc un scandal iar noi am mai pierdut [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Liberalii vâlceni urează: La Mulți Ani, România!

<p>Astăzi, 1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României, care marchează Marea Unire de la 1918, a fost sărbătorită peste tot în țară și nu numai. În Capitală, Președintele Klaus Iohannis și Premierul liberal, Nicolae Ciucă, împreună cu alte autorități și invitați, au primit parada militară și au depus coroane de flori în amintirea jertfelor strămoșești [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Următorul concert, la Rm. Vâlcea – Simona Nae, pe 5 decembrie. Gutău a pregătit şi 10 000 de cadouri

<p>Seria spectacolelor derulate în centrul Râmnicului sub genericul „Decembrie Magic” continuă luni, 5 decembrie, cu evenimentul „Ajunul lui Moș Nicolae”. Pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân vor urca, de la ora 17.30, elevii Școlii de Dans Ru Apollo alături de Andreea Ștefan și vor fi urmați – la ora 17.55 &#8211; de momentul „Astă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Piscina încălzită este mai distractivă

<p>Nimanui nu-i place sa inoate intr-o piscina rece, chiar si in lunile mai calde, piscina ta trebuie sa aiba o temperatura confortabila pentru a te atrage pe tine si familia ta sa faci o baie. Aici intervine incalzirea si, desi exista multe modalitati de a va incalzi piscina, un incalzitor electric pentru piscina / pompa [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani,  cetățeni români!

<p>Aceasta este o zi în care prin lupta milenară și prin voința lui Dumnezeu s-a desăvârșit România. Este o zi în care trebuie mai mult ca oricând să ne cinstim trecutul glorios  și să fim conștienți de sarcinile pe care avem să le realizăm în viitor. 1 Decembrie este ziua națională a românilor, este ziua [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Deputatul Laurențiu Nicolae Cazan: Stroeștiul va avea canalizare. Contractul de finanțare a fost semnat

<p>Investițiile guvernării condusă de premierul Nicoale Ciucă continuă în județul nostru. De această dată, discutăm despre cel mai aşteptat proiect în comuna Stroești. Vestea aşteptată de oameni vine de la deputatul liberal Laurențiu Nicolae Cazan: “Stroeștiul va avea canalizare”. Parlamentarul a fost prezent alături de primarul Toma Ciolacu la semnarea contractului de finanțare pentru rețeaua [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

S-a stabilit programul turului 2 al Cupei României! Intră și echipele de Liga a IV-a?

<p>În week-end se vor desfășura meciurile ultimei etape din tur în Liga a IV-a, a V-a și a VI-a. Ulterior acestora, nu se intră în vacanță. Sau nu toată lumea intră în repaus. Deși fusese luat în calcul să se mai joace încă două săptămâni, AJF a stabilit să se mai dispute o singură etapă [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

S-au stabilit delegările pentru ultima etapă a turului în cele trei ligi județene!

<p>Liga a IV-a / Sezon 2022-2023 Restanță etapa 1 Miercuri, 30 noiembrie: Viitorul Mateești – CS Mădulari                   4-3  Etapa 15 (ultima din tur) Sâmbătă, 3 decembrie: Chimia 1973 Rm. Vâlcea – Viitorul Mateeşti          (Ora 11.00) Arbitri: C. Hoarcă – A. Chebar, Alexandra Maria; Observator: Ghe. Mosor Viitorul Budeşti – Atletic Drăgăşani (Ora 11.00) Arbitri: A. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Un jucător cu multe prezențe la Liga a II-a s-a întors din Anglia, pe meleaguri natale. A marcat un euro-gol pentru Păușești Măglași, la Roești

<p>Miercuri, de Sfântul Andrei, s-a jucat și restanța din etapa a VIII-a, de la Liga a V-a, dintre Comerțul Roești și Viitorul Păușești Măglași. Gazdele, care au încurcat Ioneștiul în runda precedentă, nu au mai reușit să obțină un rezultat bun și acum. Oaspeții s-au impus la scor de neprezentare, cu 3-0. Primul gol a [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Mateești, pe cai mari! ”Cuțit” în ”rana” celor de la Mădulari

<p>Toate echipele din Liga a IV-a au ajuns la același număr de jocuri. Miercuri, 30 noiembrie, s-a disputat și meciul rămas restant din etapa I, dintre Viitorul Mateești și CS Mădulari. Dacă s-ar fi jucat la timp, poate rezultatul era diferit. Acum, a fost altă situație. Gazdele, cu moralul bun după succesul cu Malaia, al [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea și-a stabilit un obiectiv pentru finalul lui 2022: fără cozi sau liste de așteptare pentru servicii medicale paraclinice în luna decembrie

<p>Având în vedere semnalele primite din partea populației și ale furnizorilor de servicii medicale – investigații paraclinice (analize de laborator, radiologie și imagistică medicală – CT/RMN) privind nevoia de servicii medicale, timpii mari de așteptare între programare și efectuarea efectivă a investigației, existența listelor de așteptare la unii dintre furnizori, conducerea CAS Vâlcea a făcut [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Un cetăţean de onoare al Râmnicului a împlinit 101 ani

<p>Astăzi, primarul Mircia Gutău a ţinut să-l felicite personal pe Cicerone Păunescu, cetățean de onoare al Râmnicului, cu ocazia aniversării vârstei de 101 ani. Ceremonia s-a derulat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni, structură ce funcționează în administrarea Municipalității, iar cu această ocazie sărbătoritul a primit Diploma „Vârsta de Aur” și a fost premiat [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cei peste 2000 de elevi ai Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” beneficiază de încă o sală de sport

<p>Comunicat de presă &#8211; Luni, 28 noiembrie, Moș Nicolae a ajuns ceva mai devreme la elevii Colegiului Național de Informatică ”Matei Basarab” și le-a făcut cadou o nouă sală de sport în care să își poată desfășura orele de educație fizică. Structura a fost realizată prin modernizarea unui fost punct termic-atelier auto școlar aflat în [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Rețeaua de retail Magazine DIANA – o nouă locație inaugurată în județul Vâlcea

<p>Noul Magazin DIANA este situat în satul Olanu, comuna Olanu, strada Principală, are o suprafață de vânzare de peste 300 de metri pătrați și răspunde nevoilor clienților cu o gamă variată de produse de calitate, la prețuri accesibile, o sortimentație generoasă, comparabilă cu cea a unui supermarket din zona urbană. Clienții au la dispoziție o [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Seară festivă la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea

<p>Pentru marcarea Zilei Naționale a României și a aniversării a 40 de ani de la înființarea Cenaclului UAP Râmnicu Vâlcea, prima formă de organizare a artiștilor profesioniști vâlceni, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează pe 1 Decembrie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu Filarmonica „Ion Dumitrescu” și cu Fotoclubul [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

De Sfântul Andrei, peste 100 de copii vor participa la Memorialul „Cristina și Alexandrina Rouă”, la handbal

<p>Miercuri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, în Sala Sporturilor &#8222;Traian&#8221; din Rm. Vâlcea va avea loc a treia ediție a Memorialului &#8222;Cristina Rouă&#8221;, la handbal, competiție organizată ca un omagiu pentru fosta legendă a handbalului de la poalele Capelei, Cristina Rouă, dar și pentru fiica acesteia, Alexandrina Rouă, care nu mai sunt astăzi printre noi. [&#8230;]</p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..