Știri din Arena

Ultimele titluri

”Cocoșii” au cântat iar în Treapt! Flacăra, a treia victorie la rând acasă

Flacăra Horezu a făcut uitat meciul de la Călimănești. Formația pregătită de Cătălin Bucă a câștigat din nou pe teren propriu. Stadionul din Treapt s-a dovedit un talisman norocos pentru trupa din orașul ceramicii. ”Cocoșii” au obținut al treilea succes la rând acasă. Au câștigat la limită, cu Roșiori și Turnu Măgurele, iar acum victimă […] ..

Tilioiu a marcat iar pentru SCM. Victoria de la Colonești, plătită scump: Georgescu a ajuns la spital

13 a fost cu noroc pentru SCM Rm. Vâlcea. Vineri, formația de Liga a III-a din Zăvoi a înregistrat al doilea succes consecutiv în Seria a VI-a. Elevii lui Gabi Mangalagiu au învins la Colonești. Vedița mai pierduse doar o dată în acest sezon. Se lupta cu Turnu Măgurele pentru primul loc. A fost 1-2 […] ..

Căpitanul echipei din Olanu și partenera sa, arbitru de fotbal, au devenit părinți

Ziua de 13 octombrie va rămâne pe veci în inima cuplului de sportivi Robert Matei și Alexandra Maria. Căpitanul echipei de fotbal din Olanu și partenera sa, arbitru de fotbal, au devenit părinți. Alexandra, care a oficiat meciuri pe plan județean până în luna a cincea, a adus pe lume un băiețel. Familia este completă […] ..

Liga a IV-a, la ora marelui derby! FCPO vs Sparta, sâmbătă, la Păușești! AJF a delegat o brigadă de arbitri vâlceană

În acest week-end va avea loc etapa a VIII-a din eșalonul de elită județean. Toți ochii sunt ațintiți către meciul de la Păușești. Lidera din Elită, FCPO, întâlnește principala contracandidată din lupta pentru titlul județean, Sparta Rm. Vâlcea. Derby-ul dintre prima și a doua clasată va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00. Lidera, fără […] ..

A început campionatul Ligii Juniorilor Vâlceni

Liga Juniorilor Vâlceni, la minifotbal, competiție organizată de Adrian Comănescu, a început. La startul acesteia s-au aflat opt echipe la categoria Under 14 (Metafora, Oltenia, ACS Inter, Academia Steaua Adevărată 2020 (ASA), Concordia Vâlcea, Academia Tinerii Pescăruși, Academia Dorados, FC Poliția) și 10 la Under 18 (River Stars, Metafora, CSS Rm. Vâlcea, OstroCastle, Academia Dorados, […] ..

Sancţiune record pentru ultimele sezoane: doi ani de suspendare şi 1500 lei amendă

În şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF de săptămâna aceasta s-a dictat o sancţiune record pentru ultimele luni, cel puţin. Un jucător de la Cerna Copăceni, care a lovit arbitrul după terminarea meciului câştigat de echipa sa cu Pesceana, cu scorul de 2-1, a primit doi ani de suspendare şi 1500 lei amendă. Fusese eliminat […] ..

Cozia, cu moralul refăcut după prima victorie, merge după puncte la Roşiori

În runda precedentă, Cozia Călimăneşti a obţinut primul succes din noul sezon al Ligii a III-a. A marcat două goluri contra horezenilor, adică tot atâtea câte înscrisese în primele şase etape ale campionatului. Şi-a refăcut, oarecum, moralul după acest rezultat, care nu a scăpat-o, însă, de ultimul loc. Trupa din staţiune are patru puncte şi […] ..

”Vulturii” vor să fie la înălţime cu lidera! Turnu Măgurele, cea mai bună echipă din serie, din Liga a III-a, vine la Fedeleşoiu

Viitorul Dăeşti are şansa să facă dubla pe teren propriu. După victoria cu Oltul Curtişoara, ”vulturii” joacă tot acasă şi meciul contra liderei Seriei a VI-a, Cetatea Tr. Măgurele. Formaţia teleormăneană nu este de neînvins. Cu siguranţă, într-o zi bună, cu mai multă concentrare în faţa porţii, elevii lui Marius Vlădoi şi Costel Gaiţă pot […] ..

”Cocoşii” joacă vineri meciul cu Bascov

Până la finalul turului Ligii a III-a au mai rămas doar două runde. În acest week-end sunt programate jocurile etapei a XVIII-a, una în care Flacăra Horezu va juca pe teren propriu. Cu orgoliul rănit după insuccesul de la Călimăneşti şi cu frustrarea de a nu fi înscris din ocaziile destul de numeroase pe care […] ..

Stadionul din Drăgoeşti găzduieşte derby-ul rundei din Liga a V-a

Sâmbătă, 14 octombrie, la Drăgoeşti va fi meci mare. Se vor înfrunta două echipe aflate pe podium în Liga a V-a. ACS Olanu primeşte vizita formaţiei CS Bărbăteşti. Gazdele sunt neînvinse de la promovarea în eşalonul secund judeţean. Au şapte victorii în şapte meciuri. Au primit doar patru goluri în acest campionat. Doar echipa din […] ..

10 echipe participă în Superliga Judeţeană de Minifotbal! A început campionatul

În urmă cu câteva zile s-a dat startul unul nou sezon în primul eşalon judeţean de minifotbal. În Superligă participă 10 echipe, respectiv: Boromir, Nurvil, Annabella Râureni, 24 FIT, Young Boys, Boromir IND, DJTeam Rm. Vâlcea, Natema, Sportul Rm. Vâlcea şi Dobrin. În prima etapă, Annabella şi Boromir au impresionat. Au demonstrat foame de goluri. […] ..

După patru înfrângeri la rând, Chimia a revăzut soarele! Victorie cu un jucător de câmp în poartă, cu fotbalişti de 45 de ani printre titulari şi cu sponsorul, printre marcatori, după ce pusese ghetele în cui

Chimia a început bine campionat, cu o remiză în compania vicecampioanei en-titre, Sparta. A urmat o victorie la limită, cu Ioneşti, apoi… pauză. Au fost patru etape consecutive în care Chimia nu a strâns niciun punct. Duminica trecută, a revenit soarele pe strada râmnicenilor. Din duelul ”morţilor cu răniţii”, după cum s-a exprimat unul dintre […] ..

13, zi cu noroc pentru SCM?

Tot vineri, 13 octombrie, va juca şi SCM Rm. Vâlcea în Liga a III-a. ”Municipalii” au luat la rând echipele din Olt. Bilanţul e echilibrat. Au pierdut cu 1-0 la Curtişoara şi au câştigat tot cu 1-0, acasă, cu Petrolul Potcoava. Acum vor întâlni, teoretic, cea mai bună echipă din judeţul vecin, pe Vediţa Coloneşti, […] ..

S-a dat startul înscrierilor la Cupa Satelor!

Marian Deaconescu, reprezentantul echipelor de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF, a anunţat că a mai rămas puţin timp până când se va da startul unei noi ediţii a Cupei Satelor. Au început înscrierile. Pot participa echipe formate din băieţi născuţi în 2011 sau mai mici şi fete născute în 2009 sau mai […] ..

Drăgăşăneanul Adiţă Păun, de la fotbal, printre atacuri şi rachete! Pauză forţată în carieră!

Ţara Sfântă trece prin momente extreme. Zilele trecute, în Israel s-a declanşat războiul. Gruparea teroristă Hamas, o organizaţie paramilitară palestiniană islamistă, care conduce Fâşia Gaza, a lansat un atac fără precedent în Israel. Mii de rachete au fost lansate către ţara Sfântă, sute de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alte câteva zeci sunt prizoniere ale […] ..

Bogdan Şurlin a semnat cu Minerul Berbeşti! A marcat din primul meci

Minerul Berbeşti şi-a îmbunătăţit linia de clasament. Are patru victorii în şapte etape şi se apropie de locurile fruntaşe din Liga a IV-a. În runda din week-end-ul trecut a învins-o acasă, pe Unirea Tomşani, cu 6-2. Cosmin Popa a deschis scorul în minutul 9. În minutul 28 s-a făcut 2-0. Bogdan Nica, accidentat în meciul […] ..

Noul parc de la Horezu începe să prindă contur: patinoar, pârtie, amfiteatru şi o mulţime de alte facilităţi

Ioan Mărăcine este unul dintre oamenii foarte implicaţi în viaţa socială a oraşului Horezu şi, adesea, prezintă în spaţiul public, într-o manieră profesionistă, proiecte de interes pentru comunitatea în mijlocul căreia trăieşte. Zilele trecute, a vorbit despre Parcul de agrement „Constantin Brâncoveanu”, una dintre cele mai noi lucrări demarate de primarul Nicolae Sărdărescu. „Un patinoar […] ..

Managementul proiectelor de 3,5 mil. euro privind introducerea apei şi a canalizării în satul Malaia, asigurat de o companie din Bucureşti

Şi în ultimele săptămâni, în Primăria Comunei Mălaia, s-a lucrat la foc automat. După ce au găsit diriginte de şantie (Ramil Proiect SRL) pentru Căminul Săliştea, primarul Gheorghe Dinculescu şi colegii săi din administraţia publică locală au găsit o soluţie foarte bună şi în ceea ce priveşte asistenţa tehnică pentru proiectul care vizează eficientizarea energetică […] ..

Lucrările de modernizare a drumurilor din Stoileşti, prin „Anghel Saligny”, executate în proporţie de 30 %

Pentru ca proiectele aprobate şi lansate în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” să se deruleze fără probleme, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) este foarte atent ca plăţile să fie făcute la timp. Astfel, marţi, a virat o nouă tranşă, de 212.627.982,27 lei, în vederea decontării facturilor pentru 187 de obiective finanţate […] ..

Proiect pentru reducerea riscului de infecţii nocosomiale, la spitalul din Horezu

Oraşul Horezu este una dintre primele comunităţi din ţară care ia măsuri concrete şi promiţătoare pentru reducerea riscului de infecţii nocosomiale în spitale. Zilele trecute, primarul Nicolae Sărdărescu a încheiat negocierile cu RomActiv Business Consulting, din Bucureşti, această companie urmând să asigure consultanţa tehnică în domeniul achiziţiilor publice pentru proiectul „Achiziţionarea de echipamente şi materiale […] ..