Știri din Ceahlaul

Ultimele titluri

Incendiu în comuna Dochia

Seara trecută, în jurul orei 21:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Dochia. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei […] ..

Pokerul și Jocurile Casino în România

România este o țară frumoasă din Europa de Est cunoscută mai ales pentru spa-urile termale, orașele medievale, satele răsfirate din munți și pădurile impresionante. În orașele mari activitățile cotidiene nu diferă cu mult de cele din restul Europei, turiștii putând vizita o gamă variată de locații de la restaurante cu stele Michelin până la cazinouri […] ..

Accident rutier la Vânători Neamț

În această dimineață, la ora 06:12, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Lunca din comuna Vânători Neamț. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de […] ..

Cât de des ar trebui să îmi schimb filtrele de combustibil și ulei?

La autovehiculul dumneavoastră, fie că este pe benzină, motorină sau orice alt tip de combustibil, filtrele de ulei și de combustibil sunt de o importanță critică pentru o durată de viață lungă a motorului. Cel mai comun tip de filtru de ulei este cel cu flux complet, în timp ce cel mai comun tip de […] ..

Misiune deblocare ușă la Roman

La ora 10:46, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Roman. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, au intrat în […] ..

Elemente de construcție îndepărtate de către Pompieri

Ca urmare a unei solicitări din jurul orei 15:45, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț a intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcție ce au căzut pe două autoturisme pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu Neamt.Au fost îndepărtate bucăți de azbest, ce au căzut de pe acoperișul unui bloc de […] ..

Persoană încarcerată în urma unui accident rutier la Bălțătești

La ora 13:07, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bălțătești. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț. În urma impactului produs între cele […] ..

Incendiu la Poiana Largului

La ora 17:37, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Poiana Largului din comuna Poiana Teiului.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU și Garda II de Intervenție Poiana Teiului.La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la peretele […] ..

Accident rutier la Bodești

În jurul orei 16:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bodești. Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un parapet.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace intervenție de la SVSU Bodești, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.Până la sosirea […] ..

Accident rutier în Dumbrava Roșie

La ora 2:55, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Dumbrava Roșie. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.Echipajul […] ..

Accident în comuna Gherăiești

În această dimineață, la ora 06:48, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în comuna Gherăești.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman. În evenimentul rutier au fost implicate un TIR și un autoturism în care se aflau trei […] ..

Te gândești să faci un city-break în București? TOP 3 experiențe pe care trebuie să le încerci

De multe ori, atunci când plănuiești un city-break sau o excursie mai lungă, iei în calcul doar destinații din Europa. Sunt, însă, multe orașe din România care merită descoperite și redescoperite din postura de turist. În contextul pandemic, mulți români au ales să călătorească în interiorul țării, atât din motive de siguranță sanitară, cât și […] ..

Incendiu autobuz, pe strada Fermelor

În această dimineață, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz pe strada Fermelor în municipiul Piatra Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă […] ..

Incendiu în localitatea Oglinzi

La ora 03:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Oglinzi din comuna Răucești. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și la o terasă, cu posibilitatea propagării […] ..

Autoturism lovit de tren la Secuieni

La ora 12:03, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Secuienii Noi din comuna Secuieni. Un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, a fost lovit de un tren in care se aflau 20 de de persoane.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul […] ..

FESTIVALUL DE DATINI ȘI OBICEIURI DE IARNĂ „STEAUA SUS RĂSARE”, EDIȚIA 52

Marți, 27 decembrie 2022, în organizarea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, va avea loc a LII-a ediţie a tradiţionalului Festival de datini şi obiceiuri de iarnă „Steaua sus răsare. Aşa cum se întâmplă de mulţi ani, străzile din centrul municipiului Piatra-Neamţ vor fi luate cu asalt de colindători, urători, mascaţi, urşi, capre, […] ..

Cultul Creștin Penticostal

Conducătorii cultelor evanghelice au participat la o întâlnire cu ambasadorul Israelului în România Conducătorii cultelor evanghelice au participat astăzi, prin inițiativa d-lui senator Titus Corlățean, la o întâlnire cu ambasadorul Israelului în Romania, Dl. Reuven Azar. Delegația penticostală a fost formată din președintele Cultului Penticostal, pastorul Nelu Filip, secretarul general Simion Bumbar și vicepreședintele Liviu […] ..

Vrei să-ți deschizi propria afacere în domeniul horeca? Iată care sunt principalele active de care ai nevoie pentru asta!

Dacă lucrezi în domeniul horeca și te bate gândul să încerci o afacere proprie în acest segment de piață atât de dezvoltat, trebuie să știi că nu va fi ușor. Ar trebui ca mai întâi să îți pregătești un plan de afaceri foarte bine pus la punct cu cheltuielile ce implică o astfel de afacere, […] ..

Bărbat preluat de elicopterul SMURD la Târgul Neamț

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu Neamț a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Cetatea din orașul Târgu Neamț. Elicopterul a preluat și transportat un bărbat de 56 de ani la IBCV în municipiul Iași. ..

Trei autoturisme avariate într-un accident la Târgul Neamț

In aceasta dimineața, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Târgu Neamț.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.Evenimentul rutier s-a produs între trei autoturisme în care se aflau cinci persoane. Două femei în vârstă […] ..