Știri din Arena Calarasi

Ultimele titluri

Constantin Bîrcă: România a folosit eficient fondurile europene pentru modernizarea irigațiilor

<p>susține prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare că </span></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> ..

Nicușor Cionoiu: Până la finalul anului, exporturile României vor atinge pentru prima oară în istorie pragul de 100 de miliarde de euro

<p>susține că </span></p> <p>explicat și motivele care stau la baza unei astfel de prognoze , a scris senatorul călărășean care a conchis </span></p> ..

Constantin Bîrcă: Nu vă lăsați păcăliți de profeții apocalipsei fiscale!

<p></p> <p> a transmis și un mesaj pe o rețea de socializare. “Nu vă lăsați păcăliți de profeții apocalipsei fiscale! BNR confirmă că economia națională crește peste așteptări, iar veniturile bugetare vor susține cheltuielile publice fără creșteri de taxe. Ministrul Finanțelor a convenit cu Comisia Europeană reducerea moderată a deficitului bugetar în următorii 7 ani, mizând pe disciplina fiscală prin digitalizare. Presiunea va fi pe stat, nu pe contribuabil!”, se arată în mesajul postat de depu ..

Constantin Bîrcă: Proiectul de plafonare la 20% este în lucru și necesită timp pentru evaluarea miilor de produse

<p> susține într-o postare pe pagina personală de Facebook că proiectul privind plafonarea adaosurilor pentru toate produsele românești este în lucru și va prinde contur în perioada următoare.</span></p> <p>.</span></p> <p> a anunțat joi că guvernul va continua măsurile de plafonare a unor prețuri, deși aceasta e criticată de membrii mediului de afaceri pentru că distorsionează mecanismele pieței. ”Anunț public că nu renunțăm la plafonarea adaosurilor pentru toate produsele românești”, a mai spu ..

Nicușor Cionoiu: Nu trebuie să fie șoferii pedepsiți pentru incapacitatea administrativă a statul de a rezolva problema testării într-un termen rezonabil

<p> a reacționat după ce Guvernul a modificat, vineri, ordonanţa de urgenţă privind siguranţa rutieră, care precizează că în situaţia în care rezultatul testelor antidrog în laboratoarele de medicină legală nu vine în maximum 72 de ore, şoferii cărora le-au fost suspendate permisele le primesc înapoi.</span></p> <p></p> <p></p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></strong></span></p> ..

PSD Călărași ar putea stabili săptămâna viitoare vicepreședinții Consiliului Județean pentru mandatul 2024-2028

<p> care la alegerile din 9 iunie și-a reconfirmat mandatul de președinte al CJ Călărași.</span></p> <p>.</span></p> <p>, propus și pentru funcția de prefect dacă PSD va obține în iarnă, în urma alegerilor, această poziție, , în prezent administrator public al Județului (funcție numită și nu aleasă!), , consilier județean, director al Spitalului de Psihiatrie Săpunari și , om de afaceri, proaspăt ales consilier județean.</span></p> <p></p> <p></p> <p></p> ..

Mihăiță Beștea, mesaj pentru oltenițeni: Aștept să ne întâlnim, să schimbăm idei și să construim împreună viitorul comunității noastre

<p> reia vineri, 12 iulie dialogul cu oltenițenii cărora le-a transmis și o invitație în acest sens pe rețelele de socializare.</span></p> <p></strong></span></p> <p></strong></span></p> <p></strong></span></p> <p></strong></span></p> <p>, a scris pe pagina personală de Facebook în prezent vicepreședinte al CJ Călărași.</span></p> <p>a produs surpriza detronându-l pe primarul în funcție, liberalul înfumurat,&nbsp;. Candidatul susținut de PSD a primit nu mai puțin de 5934 de voturi (59,10%), în ..

Vasile Iliuță: Sunt cereri exprimate de primari să vină în PSD, după preluarea mandatului în octombrie

<p> care a explicat și motivele pentru care va avea loc un astfel de “exod”.</span></p> <p>.</span></p> <p></p> <p></span></p> ..

Constantin Bîrcă: Sărbătorim Ziua Drapelului Național al României, un simbol al identității și unității noastre naționale

<p></p> <p>Cu acest prilej, deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. “Astăzi, 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național al României, un simbol al identității și unității noastre naționale. Drapelul nostru, în culorile sale vibrante – albastru, galben și roșu – ne reamintește de valorile și tradițiile care ne definesc ca popor și de istoria bogată și plină de sacrificii care ne-a adus până aici.</p> <p>Ce ar fi mai frumos în această seară ..

Constantin Bîrcă: Mă bucur din suflet pentru repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu

<p class="yiv0018249572ydp5d5746b1MsoNormal"></p> <p class="yiv0018249572ydp5d5746b1MsoNormal">Mă bucur din suflet pentru repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu, care alimentează sistemele de irigații de la Mostiștea 1 și Mostiștea 6.</p> <p class="yiv0018249572ydp5d5746b1MsoNormal">A fost un proiect greu, dar am reușit până la urmă, prin colaborarea dintre autoritățile locale și cele centrale, cărora vreau să le mulțumesc în numele fermierilor pentru efortul depus.</p> <p c ..