Știri din Stiri Giurgiu

Ultimele titluri

Povestea inspirațională a broscuței

<p>Îți las mai jos una din poveștile inspiraționale care pe mine m-au motivat să muncesc pentru a-mi îndeplini visurile și pentru a ajunge ceea ce sunt astăzi. Câteva broscuțe de pe malul unui lac și-au propus să organizeze un mare &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum să iei decizii care îți vor îmbunătăți viața personală

<p>Deciziile corecte pentru viața personală. Te-ai întrebat vreodată cum îți dai seama dacă ai luat cu adevărat o decizie? Cei mai mulți oameni spun așa: de luni mă apuc de slăbit în fiecare seară o să-i fac partenerei mele un &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

7 lecții de viață învățate în urma divorțului

<p>Pare desprins dintr-o altă viață, dar da, demult am trecut printr-un divorț după 13 ani de relație. O relație începută când încă eram adolescentă și nu știam foarte bine ce va urma să trăiesc în anii ce vor urma. Aveam &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Vulturul care se credea găină sau cum te influențează mediul în care trăiești

<p>Poveste inspirațională despre cât de mult te influențează mediul în care stai, oamenii cu care te înconjori și credințele tale despre tine: Un om a găsit un ou de vultur și l-a pus în cuibarul unei găini de curte. Puiul &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

De ce să nu mai folosești aceste 8 scuze niciodată

<p>Poți folosi scuze sau poți obține rezultate extraordinare. Ești grozav și sunt recunoscătoare pentru că dacă citești acest articol pe blogul meu înseamnă că vrei să te dezvolți. Poate par cuvinte mari, însă împreună noi doi schimbăm lumea. Cred că &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

4 moduri în care te poți folosi de subconștient pentru a-ți împlini visurile

<p>”Subconştientul este sediul emoțiilor, dorinţelor, sentimentelor şi trăirilor latente în om. Este însăşi forţa creatoare în fiinţa umană.” Joseph Murphy Mintea subconștientă este un sistem puternic care conduce din background totul în viața ta. Să înveți cum să comunici atât &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum să ai încredere în tine tot timpul – 6 metode care funcționează pentru a-ți crește încrederea în tine

<p>Mintea ta urăște schimbarea. Asta pentru că singurul lucru pe care-l știe dintotdeauna este să te mențină în viață. Nu-i place să se abată de la lucrul acesta, chiar dacă ar fi bine pentru tine. Așa că, dacă ai trăit &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Omul devine ceea ce gândește – 100 de afirmații pozitive pentru încredere în sine

<p>Există multe avantaje ale utilizării afirmațiilor. Afirmațiile te ajută să-ți crești gradul de conștientizare a gândurilor pe care le ai. Acest lucru face mai ușor să recunoști modelele de gândire negative și de îndoială de sine care te țin pe &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Conversație între doi îngeri – Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi

<p>O discuție dintre doi îngeri. Cel cu experiență se uită serios la cel începător: — Raportează. Pe scurt. — E viu. Merge la serviciu. Speră la ceva. — La ce? — Greu de spus. I-am arătat de 2 ori un &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Poveste inspirațională – Fiecare dintre noi avem un înger păzitor

<p>Conversația unui nou-nascut cu Dumnezeu. Un copil a întrebat pe Dumnezeu: &#8220;Mi spune că voi fi trimis pe Pământ mâine, dar cum am să trăiesc acolo fiind atat de mic si neajutorat?&#8221; Dumnezeu a spus: ”Îngerul tău te va astepta &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Perfecțiunea nu există. Tu ce defecte ai și ce ești dispus să accepți la ceilalți?

<p>Perfecțiunea nu există. Când te evaluezi corect, poți evolua. În dezvoltarea personală din România se vorbește foarte mult despre calități și despre conceptul de &#8220;meriți tot ce-i mai bun&#8221;. Sunt total de acord. Cred că fiecare om este minunat și &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Tu ce alegi să faci cu puterea ta interioară?

<p>Știai că tu ai o comoară, care odată descoperită, îți garantează succesul în tot ceea ce îți dorești? Chiar și în iubire? Aceasta comoară este puterea ta interioară. Iar puterea interioară este fundamentul unei vieți fericite și al unei relații împlinite. &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Omul devine ceea ce gândește – 100 de afirmații pozitive pentru a atrage iubirea în viața ta

<p>Iubirea este ceea ce își dorește aproape oricine pe planeta aceasta. Prin iubire ne simțim cu adevărat împliniți. Iubire de sine. Iubire de alții. Îți dorești să iubești și să fii iubit. Menirea noastră totdeauna este mai presus de noi &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Omul devine ceea ce gândește – 100 de afirmații pozitive pentru a atrage abundența

<p>Subconștientul este îngerul nostru păzitor. El pune în aplicare gândurile care provin de la conștient și în funcție de forța acestora le materializează, adică le duce la îndeplinire. Indiferent dacă este un gând bun sau unul rău, indiferent dacă acel &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum să te simți și să te comporți ca un om valoros

<p>De multe ori ne simțim imperfecți și poate ne observăm mai degrabă defectele decât calitățile. În schimb, dacă vrem să ne simțim bine, avem nevoie să ne focusăm pe punctele noastre forte. Să ne iubim pe noi înșine, să ne &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Dreptul de a fi bogat

<p>Este drept ca unii oameni să fie bogați, iar alții să fie săraci? Este drept ca fiecare om să fie atât de bogat pe cât îi permite propria lui conștiință să devină.  Dacă ne uităm în natură, de exemplu, vom &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Exerciții de feminitate – Devino cea mai bună versiune a ta

<p>Multe femei își doresc să devină mai feminine. Dar ce înseamnă exact a fi feminină? Legea polarității ne arată că în Univers există două energii diferite, opuse: bine-rău, sus-jos, conexiune-deconectare, cald-rece, aproape-departe, iubire-frică, energia feminină-energia masculină.  Ce înseamnă feminitatea? Pentru &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum atragi partenerul ideal?

<p>În mod cert nu e nimic în neregulă în a fi singur. Îți poți crea propriile reguli, poți face tot ceea ce dorești fără să ceri părerea cuiva și poți ocupa tot patul numai pentru tine. Totuși, la un moment &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Cum te influențează muzica pe care o asculți? Programează-ți subconștientul pentru succes

<p>Într-un fel sau altul toți ne-am trezit, la un moment dat, fredonând o melodie, sub duș sau nu, pe care nici nu știm de unde o cunoaștem. Cel mai probabil am auzit-o recent, poate de mai multe ori sau e &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..

Stabilirea obiectivelor personale

<p>&#8220;Orice lucru pe care mintea îl poate gândi şi inima îl poate iubi, îl poţi împlini.&#8221; — Napoleon Hill Atunci când îți fixezi un obiectiv aduci conștientizare între ceea ce ai și ceea ce dorești de fapt. Sunt aici și vreau &#8230; </p> <p>Articolul apare prima dată în .</p> ..