Știri din Bacau Online

Ultimele titluri

Cum pot banale caserole din plastic, cu capac, să facă diferența în calitatea serviciilor restaurantelor?

Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția serviciilor celor care să ne livreze pachetele cu mâncare? ..

De unde se mai pot cumpăra bilete pentru finala Cupei României din 2024

În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În finala programată pe 15 mai (ora 20:30), pe stadionul „Municipal” din Sibiu, se vor întâlni Corvinul Hunedoara, echipă din Liga a 2-a care are statut de gazdă, și Oțelul Galați. ..

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de conductă de pe traseul autostrăzii A7, lucrare de interes național, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale. ..

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul trimestru al anului 2024. ..

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau adolescenților. Cu toate acestea, sunt adesea utilizate și de adulți, de aceea au devenit articole de decor interesante... ..

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de conductă de pe traseul autostrăzii A7, lucrare de interes național, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale. ..

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja și Somușca

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de conductă de pe traseul autostrăzii A7, lucrare de interes național, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale. ..

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care respectiva persoana se spovedește, singurul in masura sa aprecieze conditiile in care poate posti cel venit la marturisire. ..

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va ajuta să-ți recâștigi independența mai rapid. ..

Despre masacrul de la „Fântâna Albă” din 1 aprilie 1941

1 aprilie nu este “ziua păcălelilor”! Sau cel puţin nu ar trebui să fie pentru poporul român. Pentru că ceea ce s-a petrecut în istoria noastră pe această dată nu a fost deloc o păcăleală, ci o crimă cu premeditare. ..

Lucruri mai puțin știute despre Sushi

Sushi este unul dintre cele mai cunoscute preparate din bucătăria asiatică. În zilele noastre a fost dus la stadiul de operă de artă, ba chiar se fac și competiții... ..

Cele mai scurte meciuri de fotbal din istorie

Orice pasionat de fotbal știe că timpul regulamentar de joc al unui meci este de 90 de minute, fiind compus ..

Odihna în Bulgaria pentru curioși: ce să vezi într-o călătorie

Odihna în Bulgaria este o odihnă într-o țară cu o istorie bogată și cu multe atracții și peisaje care îți taie respirația. Aici veți găsi multe orașe vechi de la malul mării, cu străzi pietruite și clădiri istorice. ..

Buna-Vestire, sărbătorită de creștinii ortodocși și romano catolici

In 25 martie credinciosii ortodocsi si romano-catolici serbeaza una dintre cele mai importante sarbatori inchinate Maicii Domnului, Buna Vestire. In toate bisericile se va oficia slujba Sfintei Liturghii, in amintirea momentului cind Sfintul Arhanghel Gavriil a vestit pe Sfinta Fecioara ca ea va naste pe Mesia. ..

7 competențe psihologice pe care le poți dezvolta practicând jocuri

Îndepărtându-se de percepția tradițională care le înconjoară, jocurile își revendică un rol educativ surprinzător, acționând ca veritabile laboratoare pentru exersarea abilităților mentale. ..

Apă cu program în centrul și nordul Bacăului

Pentru remedierea defecțiunii apărute la vana și compensatorul de pe conducta de transport DN 600 mm, care alimentează cartierele din zona Nord și Centru ale municipiului Bacău, este necesară sistarea apei potabile. ..

Capcanele abuzului de bonusuri la cazinourile din spațiul digital – cele mai comune greșeli ale jucătorilor față de bonificațiile oferite de cazinou

Operatorii de cazino din spațiul virtual se promovează în rândul jucătorilor în special prin intermediul ofertei de jocuri și bonusuri. ..

Ce presupune tratamentul ridurilor cu botox

Corecția ridurilor prin injectarea de toxina botulinică, cunoscută și sub denumirea de Botox, reprezintă o modalitate eficientă și non-invazivă de a trata semnele de îmbătrânire ale pielii. ..

Avarie la conducta de apă pentru zonele Onești – Moinești

În data de 30.01.2024, echipele SC CRAB SA au identificat o defecțiune la conducta de aducțiune apă brută Valea Uzului, în orașul Dărmănești (cartier Sălătruc). Având în vedere că avaria permite programarea lucrărilor de remediere, se oferă consumatorilor timpul necesar pentru a lua măsuri de stocare a apei. ..

Jocuri ca la aparate la Vegas casino online

Unul dintre cele mai vizate criterii de selecție a jocurilor, printre amatorii de jocuri ca la aparate, este cel de popularitate. ..